Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her ne kadar TheCrow abimizin dediklerinin%80 lik kısmı doğru olsada FM 2009 güzel...
    2010-2011 sezonundayım ilk yarının bitmesine 1 hafta kaldı liderim..Geçen sezonun acısını çıkaracağım inş(5.sırada bitirmiştim)
    Uefa da gruplardan çıktım kadro yapısı olarak da baya iyi,ama Mehmet Topuz ap ayrı bir oyuncu neredeyse,adam her maçta sonucu etkiliyor,ya golü var yada gol pası,kesinlikle öyle yada böyle alınmasını tavsiye ederim.(ben bedavaya aldım)
    Tek sorun sakatlıklar...Appiah ve Umut 5 ay,Yattara 3 ay sahalardan uzak...
    Ama kadromuz geniş..Hallederiz

Ayrıca Terim oyundada bize takmış durumda...
    Umut,Selçuk,Ergün Teber,Mehmet Topuz harikalar yaratıyor,Takım 5 puan fark ile lider ve Milli takımda bizden kimse yok...
    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• TheCrow;

Abi dediklerinin hepsinden bezmiş durumdayım...

En çok gol atan oyuncularım hep ortasaha oyuncuları ve kaleciyle karşı karşıya golüm yok..

Avrupa maçlarında ilk senenizse puan almanız imkansız, isterse avrupadaki köy takımı olsun takımınızı perişan ediyor...

4-2-4 hiçbir işe yaramıyor...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Evet Muhammaet son güncellemelerden sonra da var,zaten son güncellemede beklediğimiz düzeltmeler yok ki,yok efendim Guatemala liginin kupa maçları düzenlendi,yok efendim Danimarka takımlarının bütçeleri ayarlandı,vs.vs. saçma sapan düzeltmeler var.

Topuz'u ben de aldım ikinci sezon başında ama nereye koysam oynayamadı,her maçta en zayıf halka seçiliyor.Takımı dönüşümlü oynatmak lazım,iki hafta mükemmel oynayan adam hele de medyadan övgü aldıysa büyük ihtimalle üçüncü maçınızda berbat oynayacaktır.KAdronun geniş olması şart,sakatlık çok oluyor.Sakatlıkların önüne geçmek için klüpte en az 2 tane phsyo,1 tane de fitness coach olması şart.Hele hele fitness coach olmazsa olmaz.Ondan sonra sakatlıklarınız sizi rahatsız edemeyecek kadar azalır emin olun.
        En son TheCrow tarafından düzenlendi; 05.01.2009, 20:00.
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          TheCrow;

Abi dediklerinin hepsinden bezmiş durumdayım...

En çok gol atan oyuncularım hep ortasaha oyuncuları ve kaleciyle karşı karşıya golüm yok..

Avrupa maçlarında ilk senenizse puan almanız imkansız, isterse avrupadaki köy takımı olsun takımınızı perişan ediyor...

4-2-4 hiçbir işe yaramıyor...
          İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet Muhammaet son güncellemelerden sonra da varizaten son güncellemede beklediğimiz düzeltmeler yok ki,yok efendim Guatemala liginin kupa maçları düzenlendi,yok efendim Danimarka takımlarının bütçeleri ayarlandı,vs.vs. saçma sapan düzeltmeler var.
          Oyundan soğudum iki dakikada. Bu kadar bariz hataların düzeltilememesi ya da düzeltilmemesi de ayrı bir konu zaten.

Neyse idare edeceğiz artık.
          A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Ya yok oynamıyorum....Diyorum gene dayanamıyorum...

Manisa'ya 25 şut çektim....22'si kaleyi bulan şut...Yok gol yok...

Nedense sadece rakip kaleciler panter sizdekiler değil...

Ya lanet olsun harbiden...Tövbe tövbe..

Bu arada ortayı istediğiniz yere ayarlayın...Kornerden daha 1 golüm var ya...Sadece 1..Koca 1,5 sene...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Ya yok oynamıyorum....Diyorum gene dayanamıyorum...

Manisa'ya 25 şut çektim....22'si kaleyi bulan şut...Yok gol yok...

Nedense sadece rakip kaleciler panter sizdekiler değil...

Ya lanet olsun harbiden...Tövbe tövbe..

Bu arada ortayı istediğiniz yere ayarlayın...Kornerden daha 1 golüm var ya...Sadece 1..Koca 1,5 sene...
              Anlatmadan geçemeyeceğim.

FM 2008'de de aynı teraneler vardı, rakip kaleciler panter sizdekiler çuval falan.

Kariyere devam ediyordum. Rize ile maç yapıyordum, aynı durumla karşı karşıyayım. Maç 2-2 devam ederken bir önceki sene yolladığım Hüseyin ceza sahası dışından gelişine vuruşu gol olunca, sinir patlaması yaşadım.

Böyle iki elimi yumruk yapıp bilgisayara gömçürdüm.

ççç ççç

Sonuç,hark disk kırılması.

ççç ççç

2 ay teknik servis falan. Neyse ki beleşe getirdim yeni hard diski.
              En son Muhammet tarafından düzenlendi; 05.01.2009, 20:26.

Yorum

• Muhammet benim parçaladığım mouselar bir çekmece dolduruyorArkadaşlarım yenildikleri her maç çıkıp girip yeniyorlar ben yapamıyorum...Olan bütçeye oluyor.. Gerçi fare'nin yanında harddisk pire

Ya ben artık frikikle,uzun şutla maç kazanmaktan bıktım.Sonra takımıma yediremediğim halde golün üstüne yatıyorum

Her takıma ayrı taktikle maça giriyorum...

Ve geçen sene darmaduman ettiğim rakiplerime bu sene kadromda çok büyük bir değişiklik olmamasına rağmen berabere kalıyorum...

Bezdim ama kovulana kadar devam...

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Birşeye daha değineyim.

Oyundaki ilk kariyerimi yaparken Trabzonspor'da, transfer bütçeleri seçilirken sezon sonu hedefini "winner" koydum. Ciddi bir kariyer değildi, amacım oyunu tanımak, 3D maç motorunu görmekti.

Neyse, sezon sonu 4. oldum, Türkiye kupasını kazandım ki yarı finalde ve çeyrek finalde sırasıyla Bjk ve Fb'yi eledim, farklı skorlarla hem de.

Fakat, son maçtan sonra kovuldum.

Sanırım "winner" seçip şampiyon olamamamdan sebeple, Sadri Şener kovdu beni. Başka takımlarda böyle istenilen hedefe ulaşamayıp kovulan var mı?

Yorum

• Ben FM2008 yüzünden Laptop parçaladım Hem de "Bu sefer sinirlenmeyeceğim" diyerek başladığım bir oyunda...Her zamanki gibi 35 şut,32 si kalede ama 0-0 giden maçın son saniyesi rakip eleman bir tane vurdu,top içerde...Bir an gözümün karardığını hatırlıyorum,artık nasıl giriştiysem laptopa

Yorum

• Bu FM çok zararlı birşey abi...

Şimdi bir maç yaptım...ilk yarı 3-0 öne geçtim...Gen ilk yarı 3-2 oldu..İkinci yarı 4-3 maç bitti...

Kalbim sızlıyor...

Ama her şeye rağmen...THEO WEEKS - TAYFUN CORA kesinlikle öneririm..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Bu FM çok zararlı birşey abi...

Şimdi bir maç yaptım...ilk yarı 3-0 öne geçtim...Gen ilk yarı 3-2 oldu..İkinci yarı 4-3 maç bitti...

Kalbim sızlıyor...

Ama her şeye rağmen...THEO WEEKS - TAYFUN CORA kesinlikle öneririm..

Ömer öne geçtiğinde tempoyu düşür kısa pas yap topa daha fazla sahip olursun bu şekilde.
                        En son Fatih tarafından düzenlendi; 05.01.2009, 21:38.
                        Bordomavi.net

Yorum

• Valla ben noktaları veya 3 boyutlu insanları oynatmaktan bıktım, taktik yap maçı izle elin mahkum elinden bir şey gelmesin üstelik sinir krizlerine gir.

Aldım Pes2009 paşalar gibi oynuyorum. Hem atamayınca kendine kızıyorsun bilgisayara değil

Yorum

• baskanlik yapmak daha zevkli en iyisi futbolbaskan2009 cikarsa olur

Turkiye liginde firtinalar estiriyorum , cok genc bir kadro kurdum.... Ve hepsi cok iyi oyuncular ve hizla gelistiriyorlar kendilerini.... Sergey Krivets, Robert Flores, Santoni ... Bunlardan bir kac tanesi... 13/15 oyuncum milli takimlara cagriliyor... Deniz Satilmis, Caglayan Besel genc yetenekler alinmasini tavsiye edebilirim... (turk olarak)
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              baskanlik yapmak daha zevkli en iyisi futbolbaskan2009 cikarsa olur

Turkiye liginde firtinalar estiriyorum , cok genc bir kadro kurdum.... Ve hepsi cok iyi oyuncular ve hizla gelistiriyorlar kendilerini.... Sergey Krivets, Robert Flores, Santoni ... Bunlardan bir kac tanesi... 13/15 oyuncum milli takimlara cagriliyor... Deniz Satilmis, Caglayan Besel genc yetenekler alinmasini tavsiye edebilirim... (turk olarak)
                              Yok ya,Malzemeci simulasyonu çıkarsa ben ondan oynayacağım,dert yok tasa yok ne güzel...MalzemeciSimulator2009 mesela

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yok ya,Malzemeci simulasyonu çıkarsa ben ondan oynayacağım,dert yok tasa yok ne güzel...MalzemeciSimulator2009 mesela
                                Toptoplayıcıda olabilir mesela...

Yada TheReferee Manager09

Hakem olup eziklere lig düşürtmek

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X