Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 9.0.1 versiyonunda, Türk statüsüne geçme olayında bir sıkıntı var.

Kurallarda 10 senede vatandaşlık kazanıldığı yazıyordu.

Canım sıkıldı, bir daha db ile uğraşmak istemedim.

Şimdilik askıda FM.
    A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      9.0.1 versiyonunda, Türk statüsüne geçme olayında bir sıkıntı var.

Kurallarda 10 senede vatandaşlık kazanıldığı yazıyordu.

Canım sıkıldı, bir daha db ile uğraşmak istemedim.

Şimdilik askıda FM.
      Evet milli olmuş oyuncular için 10 yıl milli olmamış oyuncular için 3 yıl...

Yorum

• Keirrison'u aldım 11 milyon euroya değdi doğrusu.

UEFA grup maçında Juventus'a 2 gol birden attı
        Bordomavi.net

Yorum

• Ben orduspordan bruno yu aldım 2009 temmuzda gelecek brüls ile beraber tabata ile anlaştım devre arası için ama sakatlandı 5 ay oynamayacakmış onun için transfer suya düştü tony sylva 2 ay sakat egemen 13 maç da 3 kırmızı kart gördü song ile en agresif oyuncum tony sylva nın önerisiyle senegal milli takımında 20 yaşında ki mame dioufu aldım yetenekli.
          Ergın karadenızsporda döktürüyor 16 maç 12 gol ile.

Yorum

• Bu oyunu bilerek mi test etmiyorlar anlamadım,çok hata var...Ondan sonra yama babam yama...

Bir kere her maçta kaleciler deliler gibi asist yapıyorlar forvetlere,çoğu da gol oluyor.Bir değil iki değil her maçta böyle gol pozisyonu oluyor.
            Kaleciyle karşı karşıya kalan forvetin gol atma olasılığı yüzde 20 gibi birşey,uzaktan veya kafa ile atabiliyor ama karşı karşıya çok zor,kim olursa olsun çok zor.
            Başarı istiyorsanız,iyi forveti filan boşverin,orta sahaya uzaktan şutları 16 nın üzerinde iki adam koyup durmadan uzaktan şut çektirin yeter.
            Bir de Türkiye Süper Ligi yine inanılmaz adaletsiz olmuş.Transfer yapmadan TS ile başarılı olmak hayal.İstanbul takımlarının döküntüleri bile sizin ilk 11 oyuncularınıza 5 basıyor.
            Oynamıyor muyuz?oynuyoruz elimiz mahkum.Ama daha çook yama ister bu oyun.
            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk sezonu bjk nin ardından 2. tamamladık...
              Trabzonspor'u maddi anlamda çok sıkıntılı bir takım yapmışlar...
              Adaletsizlik ordada devam ediyor...
              Neyse...
              Verilere gelirsek eğer,
              Gökhan 16 golle en skorer isim,Umut ve Isaac 13 gol,Fatih Tekke 10 gol ile onları takip ediyor(Tekke'yi devre arasında aldım)...
              Oyunda tek forvetle oynadığım için 4 maç üst üste aynı forvetle başladığım söylenemez...
              Giray ve Song oyunda mükemmel...
              Barış da gayet iyi...Zaten Yattara'yı söylemeye gerek yok...
              İkinci sezonun başında Brezilya'dan adını hatırlamadığım 19 yaşında bir sol bek aldım...7.5 dan aşağıya oynamıyor maşallah...
              Yeni sezonda Şampiyonlar ligi ön elemede Olimpiyakosu 2-1 ve 5-1 lik skorlarla eledim...
              Gruplardaki ilk maçımda kendi sahamda İnter'i 2-0 lık skorlarla geçtik...
              Ama ligde 4 maçta 3 beraberlik 1 galibiyet var..Bakalım ilerleyen haftalar neler gösterecek...
              Colman'ı 4 milyon euroya fb ye sattım...
              Tolga'yı 4.5 milyona rusyaya sattım(Polonya'da olabilir)
              Kocaelispor'un paf takımında bir stoper var yaşına göre mükemmel özellikleri var alınmasını tavsiye ederim...
              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Walla benim takımda şimdiki takımdan bir Selçuk-Slyva-Giray-Egemen falan kaldı Herkesi satıp reelde bir türlü alamadığımız Alex'i, Wagner'i ve Anderlecht'den Biglia-Frutos ikilisini aldım. Abrurrahman,Hayrettin,Mehmet Topuz ve Özer'in takıma katılmaları biraz hile hurda işi ama kardeşim ne yapalım reelde bir türlü alamadığımız adamları sanalda bari hileyle alıp kafamıza göre takılalım değil mi
                Bu arada Tom De Sutter bir ara gündemimizdeydi. Oyunda direkt Anderlecht'le 01.01.09 tarihinde katılmak şartıyla sözleşme imzalamış görünüyor. Özellikleri mükemmel, iyi pivot arayanlar kesin kaçırmasın derim. Frutos fena değil ama Tom De Sutter'i de kesin alacağım seneye takımı satmam gerekse de
                Gençlerbirliği'nin iki kanat beki Ergün Teber ve özellikle Hakan Aslantaş'ı da tavsiye ederim süperlig oynayacaklara... Ben bir sezon sonra Celtic'le İskoç ligine dönerim zaten (gerçi Larsson yok, Helsingbors'u mu alsam yoksa İsveç ligini seçip)
                #7 King of Kings

Yorum

• Ben bir de oyuna "taraftar temsilcisine tekme tokat girişme" seçeneğinin eklenmesini istiyorum...Ulan 20 maç kazandık,hala "fenere yenilmeniz bizi hayal kırıklığına uğrattı,unutmayacağız" filan...Bi kalk git adamın ahsabını bozma,neymiş taraftar temsilcisiymiş...
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Merhaba arkadaşlar , oyunu aldığım gibi Trabzonsporla lige başladım .

Maddi anlamda gerçekten çok sıkıntılıydık ama ilk sezonumuzda 2 puan farkla çok zor bir şekilde şampiyonluk yaşadık.

Buraya bir kaç fotoğraf koymak istiyorum yardımcı olurmusunuz ?

Biliyordum ama unutmuşum ya .

Yorum

• Samet, imageshack.us'e gir ve fotoğrafları yükle. Daha sonra çıkacak linkleri buraya eklemen yeterli
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim teşekkür ederim .

İşte ilk sezonun puan durumu şu anda 2.sezonun hazırlık maçlarını yapıyorum .

Bana bir sol açık tavsiye edebilirmisiniz ?

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Selim teşekkür ederim .

İşte ilk sezonun puan durumu şu anda 2.sezonun hazırlık maçlarını yapıyorum .

Bana bir sol açık tavsiye edebilirmisiniz ?
                          Arkadaşım twente de eljero elia diye adam var 21 yaşında büyük paralar kazanabilirisn al!

Yorum

• O futbolcu çıkmadı bende ,Hollanda ligi açık değil ondan heralde .

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O futbolcu çıkmadı bende ,Hollanda ligi açık değil ondan heralde .
                              O zaman Arjantin liginde estudiantes'de Oynayan Gaston Fernandez Kaçırma

Yorum

• Göksu'yu Paf takımdan A takıma çağırdım arada bir oynatıyorum.İyi Çocuk

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X