Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ne dersiniz bi turnuva düzenleyelim mi?
    ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Bu sezonki transferlerin olduğu bir DB yaptım. Ve her gün güncelliyorum. Evde internet açılırsa burada paylaşırım.

Yorum

• İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne dersiniz bi turnuva düzenleyelim mi?
        valla güzel fikir ben varım..

Yorum

• Fm 2006 nın 2007 veya 2008 güncellemesi kimsede var mı? Turksportal netteki linkler ölmüş eğer birinde varsa özelden link veririse iyi olur.Teşekkürler
          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• Fm 2008 i İnternetten indirme şansımız var mı...

Link varsa bildirirseniz sevinirim...

Yorum

• Ilhan Parlak'in Premier Lig düzeyinde olmasina anlam veremiyorum.
              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Artık iyice sıkılmaya başladım Fm08'den . Turksportal'da ki yeni transferlerin falan olduğu yamayı indirdim o da sarmıyor ama Celtic'le yeni bir heyecan arayışına girdim bende can sıkıntısından

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Artık iyice sıkılmaya başladım Fm08'den . Turksportal'da ki yeni transferlerin falan olduğu yamayı indirdim o da sarmıyor ama Celtic'le yeni bir heyecan arayışına girdim bende can sıkıntısından
                  Aynen ama bundan önceki seriler herşeye rağmen sarardı bu 08 biraz uzaklaştı eski fmden.09'da dönerler heralde eski serilere..

Bana da bi takım önerim bakayım; taraftarı ve mazisi olsun, dev akımlar olmasın ama..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Nottingham Forest
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Fm oynarken artık midem bulanıyor nedense

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Nottingham Forest
                        selimciğim fm 2006 nın 2007-2008 güncellemesini bulabileceğim bir yer var mi???
                        Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                        Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• sıkılanlar yeni temalar deneyin günc. fln bu oyun sıkarmı yahu gidin zenit'i alın arsin'i alın

Yorum

• fm 08 de alınacak genç oyuncuların içinde ilhan parlak,mehmet topuz,renato agusto,mesut özil,keser halit,tiago lima,georginio wijnaldum,guilherme(biraz paranız varsa bu oyuncuyu onerebilirim),kaleci olrakta serkan kırıntılı
                            Eski kullanıcı adı: olikos61
                            Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                            Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• bir sorum olacak ...
                              CM 08 mi yoksa FM 08 mi indireyim hangisini tavsiye edersiniz acaba ?

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                selimciğim fm 2006 nın 2007-2008 güncellemesini bulabileceğim bir yer var mi???
                                Yok bilmiyorum.
                                Uzun soluklu oyunlar sevdigimden gerek kalmiyor güncellemeye. Güncelleyecegim oyuncularin cogu futbolu birakmis oluyor kariyerimde

Alper abi,
                                Bence daha önce CM oynadiysan ondan kopma, FM'de 2007'den 2008'e gecmek bayagi bir uyum süresi gerektiriyor, icerik ayni ama görüntü tamamen degisik

Ama benim tercihim FM olurdu
                                En son Mayls tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 01:07.
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X