Ne dersiniz bi turnuva düzenleyelim mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak berkts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe dersiniz bi turnuva düzenleyelim mi?
- Alıntı
Yorum
-
Fm 2006 nın 2007 veya 2008 güncellemesi kimsede var mı? Turksportal netteki linkler ölmüş eğer birinde varsa özelden link veririse iyi olur.TeşekkürlerTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık iyice sıkılmaya başladım Fm08'den . Turksportal'da ki yeni transferlerin falan olduğu yamayı indirdim o da sarmıyor amaCeltic'le yeni bir heyecan arayışına girdim bende can sıkıntısından
Bana da bi takım önerim bakayım; taraftarı ve mazisi olsun, dev akımlar olmasın ama..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNottingham ForestTraktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
-
fm 08 de alınacak genç oyuncuların içinde ilhan parlak,mehmet topuz,renato agusto,mesut özil,keser halit,tiago lima,georginio wijnaldum,guilherme(biraz paranız varsa bu oyuncuyu onerebilirim),kaleci olrakta serkan kırıntılıEski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselimciğim fm 2006 nın 2007-2008 güncellemesini bulabileceğim bir yer var mi???
Uzun soluklu oyunlar sevdigimden gerek kalmiyor güncellemeye. Güncelleyecegim oyuncularin cogu futbolu birakmis oluyor kariyerimde
Alper abi,
Bence daha önce CM oynadiysan ondan kopma, FM'de 2007'den 2008'e gecmek bayagi bir uyum süresi gerektiriyor, icerik ayni ama görüntü tamamen degisik
Ama benim tercihim FM olurduEn son Mayls tarafından düzenlendi; 30.07.2008, 01:07.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
- Alıntı
Yorum
Yorum