Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Ali Yavaş.. Geçerli bir altyapı hocası..İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBanada bir zatmeh iyi bi alt yapi hocasi önerebilecek arkadas varmi??
Bana Crash dumps hatası konusunda yardımcı olabilecek arkadaş var mı ?“Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."
Yorum
-
Buraki 17,5 Milyon Euroya Liverpool istedi, satayim dedim parada anlasamadilar. 22ye Arsenal istedi onlarlada anlasamadi. Ben burda mutluyum, beni bu takimdan neden göndermek istediginizi anlayamiyorum diyo. Aramiz acik biraz.
Olum geldin 29 yasina, kadroda Samet Yesil, Muhammet Demir, Denis Alibec, Hasan Ali gibi önemli genc yildizlar var, mac eksiginden gram gelisim kaydetemiyorlar, Sinan Ayranciyi senin yüzünden gönderdik, Fatihi Halili küstürdük, bi düs yakamdan!!!
Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Burak 18'e mi giremiyor valla adam öyle bir oynuyor ki bende adını alem biliyor..Dünyada en çok tanınmış Türk oyuncu oldu.her yıl en az 40 golü var.30 yaşına geldi kaptanım oldu fizik mental özellikleri harika.Tekniktende birşey kaybetmedi.Milli takımın başındayım aynı zamanda orada da yıldızım Burak.
Milli takımda 56 maçta 35 golü var.

Buda ligdeki gol sayıları.Kupa ve Şampiyonlar liginde attıklarını bulamadım.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Burak 18e bile giremiyor bende
Yorum