İlk olarak samets61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunu nasıl yapıyoruz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeç Trabzonspor'u 2 sene içinde şampiyon yaparsın ilk sene yapılan, genç yetenekler keşfet en zevklisi böyle.
Bir kere böyle yapmıştım , Takımın yaş ortalaması 23 tü , ama ilk sene 11. oldumve sinirden oyunu oynayamadım kapattım , hatta oyunu bile silmiştim çok iyi hatırlıyorum.
Özellikle Trabzonspor ile başarısız olunca çok sinirleniyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet oyuna Türkiye ve Belçika ligi ile başladım ( İşsiz)
23. haftada Ankaragücü nün başına geçtim 16. sıradaydı hedefimiz tabi ki düşmemek
Arkadaşlar fotoğraf ekleme nasıl oluyor ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu seçsene 5-6 lig mesela al b kategorisindn bir takımı çıkart süper lige şampiyon yap tabi hilesiz
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kolay birşeymiş gibi söyledin
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFile-Load Database'den 'Default'u seçtin mi?
Uzunoğlu sağolasın yardımcı olmaya çalıştığın için.Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
- Alıntı
Yorum
-
Yenı DB ıcın calısabılırım bendeGokhan Unal'ı real madrıd e aldım sadece keyıf ıcın, 16 macta 12 gol 4 asıst .. kıtalr arası kupada en ıyı adam secıldı vs vs vs, bomba transfer oldu harbıden bırde free den aldım ( : yeme de yanında yat, Isaac'ı aldım sımdı onu adapte etmeye calısıyorum ıkısınden olusturacagım forvet hattını
- Alıntı
Yorum
Yorum