2010 Yılındayım ve Avrupa'da Trabzonspor kadar sevdiğim,desteklediğim,Takip etmekte oldugum Dortmund'u yönetiyorum..2010-2011 yılı başında çok ilginç bi olay geldi başıma onu paylaşacagım sizinle
altyapıdan çıkan oyuncuları antrenörüm bana rapor ederken İsminin yanında dogum yerleride parantez içinde yazılır..''Trabzon''u orada görünce oyuncunun profile tıkladım ve Türk asıllı bir Alman ve dogum yeri Trabzon..
Ama bu oyuncu başka bir oyuncu.Hem Trabzonlu hem yetenekli..4 gözlemcimden rapor aldım ayrıca 1-2 programla gelecek yeteniğine baktım..200 üzerinden 181 gösterildi..yani bi Fred faln
15 yaşında ve bitiricilği 11..Hız hızlanma 17-16..Hızlı ve bitirici santrafor yapmayı planlıyorum ama boyda 193cm
4 4 lük anlayacagınız
..Mental ve fiziksel olarak özel antraman programı hazırladım ona..bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü bir oyun bu kadar mı gerçekçi olur iyi oyuncunun nerden çıakcagını bile biliyorlar
buyrun buda arkadaşın profili..Onur Öztürk..

Ama bu oyuncu başka bir oyuncu.Hem Trabzonlu hem yetenekli..4 gözlemcimden rapor aldım ayrıca 1-2 programla gelecek yeteniğine baktım..200 üzerinden 181 gösterildi..yani bi Fred faln

Yorum