Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2010 Yılındayım ve Avrupa'da Trabzonspor kadar sevdiğim,desteklediğim,Takip etmekte oldugum Dortmund'u yönetiyorum..2010-2011 yılı başında çok ilginç bi olay geldi başıma onu paylaşacagım sizinle altyapıdan çıkan oyuncuları antrenörüm bana rapor ederken İsminin yanında dogum yerleride parantez içinde yazılır..''Trabzon''u orada görünce oyuncunun profile tıkladım ve Türk asıllı bir Alman ve dogum yeri Trabzon..

Ama bu oyuncu başka bir oyuncu.Hem Trabzonlu hem yetenekli..4 gözlemcimden rapor aldım ayrıca 1-2 programla gelecek yeteniğine baktım..200 üzerinden 181 gösterildi..yani bi Fred faln 15 yaşında ve bitiricilği 11..Hız hızlanma 17-16..Hızlı ve bitirici santrafor yapmayı planlıyorum ama boyda 193cm 4 4 lük anlayacagınız..Mental ve fiziksel olarak özel antraman programı hazırladım ona..bunu sizinle paylaşmak istedim çünkü bir oyun bu kadar mı gerçekçi olur iyi oyuncunun nerden çıakcagını bile biliyorlar buyrun buda arkadaşın profili..Onur Öztürk..

En son Murat GENEL tarafından düzenlendi; 13.02.2008, 23:45.

Yorum

• Bu arkadaş ileride ne olur bilemem tabii ki ama ben bu oyunu oynarken bu tipte adamları bedelsiz yolluyordum takımdan

Ayrıca takım çalışması da 7 puanmış..

Zaten düşük olan skill puanlarını kariyeri boyunca çok da yükseltemeyeceğini düşünüyorum ben..

Umarım sana faydalı olur artık
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu arkadaş ileride ne olur bilemem tabii ki ama ben bu oyunu oynarken bu tipte adamları bedelsiz yolluyordum takımdan

Ayrıca takım çalışması da 7 puanmış..

Zaten düşük olan skill puanlarını kariyeri boyunca çok da yükseltemeyeceğini düşünüyorum ben..

Umarım sana faydalı olur artık
        17 yaşına kadar bekleyeceğim..sezon bitiminde büyük değişikler olabiliyor..2 sezon sonra özellikler oturuacktır..eger iyi birşey olursa kalır..en azından yedekte tutarım kıyak meselesi

Yorum

• Bende tipini begenmedigim adamlari gönderiyorum takimdan. PA'si kac olursa olsun.
          Fazla zibidiler ve rockcilar giremiyor yani takima Benim adamim efendi olacak
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• TS 8-1 Kocaeli

En son Mehmet Fırat tarafından düzenlendi; 14.02.2008, 17:56.

Yorum

• yazık Kocaeli iyidir yahu 4-5te bıraksaydın

Yorum

• arkadaslar bu oyunun türkçe yamasını indirdim ama cok az bi kısmı türkce
                %100 türkçe yaması warmı?

Yorum

• Almanya'da yaşayan arkadaşlara soruyorum;

Hertha BSC gerçekte nasıl bir kulüp? Ünlü mü? (Ben ünlü diye biliyorum.)

Trabzonspor'da başlayıp Real Sociedad'da devam eden kariyerimde şimdi Hertha'dayım. Ve hiç bir futbolcu gelmiyor kulübe. Genç oyunculara kiralık teklifi yapıyorum, takımları kabul ediyor, futbolcular reddediyor.

Mağdur durumdayım, lütfen yardım!

Yorum

• oyunda şu anda 2017 senesindeyim...baştaki kadar zevk alamıyorum oyundan...ancak size önereceğim iki isim var...birincisi lulinha ikincisi de alan kardec....süper oyuncular...

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Almanya'da yaşayan arkadaşlara soruyorum;

Hertha BSC gerçekte nasıl bir kulüp? Ünlü mü? (Ben ünlü diye biliyorum.)

Trabzonspor'da başlayıp Real Sociedad'da devam eden kariyerimde şimdi Hertha'dayım. Ve hiç bir futbolcu gelmiyor kulübe. Genç oyunculara kiralık teklifi yapıyorum, takımları kabul ediyor, futbolcular reddediyor.

Mağdur durumdayım, lütfen yardım!
                      Bundesliga'yi pek takip etmesemde;
                      Hertha genelde sezonun ilk yarisi ilk 5'e oynar ve 2. yarida düsüse gecer ve genelde sezonu ilk 10'da bitirir. Itibari yüksek denemez. Su anda Deportivo La Liga'da ne ise Hertha'da Bundesliga'da o. Yaptigi transferler ses getirmez, genelde gelecek vaad eden futbolcu transfer ederler ve 3-5 ay oynattiktan sonra adam yildizlasir. Altyapiya önem verirler, son sezonlarda altyapidan Malik Fathi gibi birkac isim cikti.
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bundesliga'yi pek takip etmesemde;
                        Hertha genelde sezonun ilk yarisi ilk 5'e oynar ve 2. yarida düsüse gecer ve genelde sezonu ilk 10'da bitirir. Itibari yüksek denemez. Su anda Deportivo La Liga'da ne ise Hertha'da Bundesliga'da o. Yaptigi transferler ses getirmez, genelde gelecek vaad eden futbolcu transfer ederler ve 3-5 ay oynattiktan sonra adam yildizlasir. Altyapiya önem verirler, son sezonlarda altyapidan Malik Fathi gibi birkac isim cikti.
                        Nani, Ben Arfa gibi oyuncular kiralık gelmediler. Son bir atakla Luis Suarez'i kiraladım.

Mehmet Çakır ve İbrahim Toraman'ın sezon sonu sözleşmeleri bitiyordu. Onlara teklif yaptım, kabul etmediler.

Mütevazı kadromla kupayı kazanmaya çalışıyorum. Ligde ise 7.yim.

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          arkadaslar bu oyunun türkçe yamasını indirdim ama cok az bi kısmı türkce
                          %100 türkçe yaması warmı?
                          oyunun en iyi yaması % 80 tamamı yok
                          Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                          Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Nani, Ben Arfa gibi oyuncular kiralık gelmediler. Son bir atakla Luis Suarez'i kiraladım.

Mehmet Çakır ve İbrahim Toraman'ın sezon sonu sözleşmeleri bitiyordu. Onlara teklif yaptım, kabul etmediler.

Mütevazı kadromla kupayı kazanmaya çalışıyorum. Ligde ise 7.yim.
                            Yönetimin istekleri ne? Hangi sezonda oldugunu bilmiyorum ama Herha'da pek bir degisiklik yoksa 7.lik idare eder bence Bundesliga'da. Ayrica Nani'yi, Ben Arfa'yi unut Nani'nin ManU'dan Almanya'ya gelecegini sanmam. Ben Arfa gelse bile Herha'ya gelmez
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• BMN- datasını yükledim gerçekten çok güzel olmuş. Yapanların ellerine sağlık.

Not : Forvetteki arkadaşlar kendinizi geliştirin çok zayıfsınız
                              Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                              **Latocan**

Yorum

• BMN-DB ile türkiye kupası yarı final... Takıma fatih tekke ve erhan küçük transferi yapıldı sadece Final fenerle
                                Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
                                **Latocan**

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X