Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bmn db yalnızca fm2008 demi uygulanabılıyor?
    ben hiç oynamadım ama oyunu alıp oynamak istiyorum bir kaç ön bilgi verirseniz cok memnun olurum
    şimdiden tesekkurler..
    ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• İlk olarak İsmail Çavuşoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bmn db yalnızca fm2008 demi uygulanabılıyor?
      ben hiç oynamadım ama oyunu alıp oynamak istiyorum bir kaç ön bilgi verirseniz cok memnun olurum
      şimdiden tesekkurler..
      Fm2008'de yapıldığı için sadece Fm2008 oynayabilirsin
      www.twitter.com/SDanismaz
      Gugudali..
      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Ön Bilgi vereyim:
        Fiyatı 75 YTL
        Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fm2008'de yapıldığı için sadece Fm2008 oynayabilirsin
          tesekkur ederim saol..
          ''ŞAMPİYONLUK YAKIŞACAK ŞEHRİME''

Yorum

• Logoya dikkat

Sizde yapmak istiyorsanız:

Bu resmi "455675" bu adla altta verdiğim yere yapıştırın. Oradaki bu kodlu logoyu silin..

C:\Documents and Settings\PC Adı\Belgelerim\Sports Interactive\Football Manager 2008\graphics\pictures\logos\TFF 2. Lig Target Logos\Kademe 5
            www.twitter.com/SDanismaz
            Gugudali..
            Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Eline sağlık güzel olmuş cidden Ligde 1.yim şu anda,İskenderun DÇ grubun benden sonra diğer güçlü takımı gibi, 2. sırada.Defansta sağlam adamlarımız var takım pek gol yemiyor Türkiye U20 kadrosunu da rehin aldık bu arada

Yorum

• ben de kendim 10 maçta 8 gol 2 asist,berat abi de 10 maçta 5 gol 5 asistle oynuyor.2 mağlubiyet 1 beraberlik aldım.mağlubiyetler sebat ve arsine,beraberlik de değermendereye
                samet adlı arkadaş 3.kez antremandan kaçtı.11de oynattığım halde antremandan kaçan bu arkadaşı napmak lazım acaba
                miraç abi de sakatlandıktan sonra biraz düşüş yaşadı.çok eğlenceli bir olay bu.emeği geçen herkesin eline sağlık.
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Gruptaki ilk mağlubiyetimi arsinspordan aldım.16 maçta 45 puanla playoffları garantiledim.2. arsin onlarda playoffu garantiledi.
                  11 golle Berat Bulut takımın en golcü oyuncusu
                  onu 7şer golle Murat Genel ve Onur Kurutçuu takip ediyor.Dragut'un 6 golü var.

7.50 ortalama form ile Berat Bulut yine zirvede.
                  7.43 Mehmet Fırat en yakın takipçisi
                  7.33 Fatih Küçük ve Zafer Yelen(Rostock'dan transfer)

Asistlerde lider 8 asist ile Fatih Küçük
                  Mehmet Fırat ve Berat Bulut 5 asist
                  Yunus Emre Ayaz ve Murat Genel 4 asist.

Şuan takımda transfer edilmek istenen sadece Fatih Küçük var Villareal ilgileniyor.Henüz resmi teklif gelmedi

bakalım ilerleyen haftalar ne gösterecek.
                  Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• Ya bu Ahmet Kuru Napar merak ettim walla hee
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• şu aralar oyunu indirmekle meşgulum.

Arkadaşlar bu fm2008 in Türkçe yaması(Full) var mı?

(UEFA)

Yorum

• Bendeki Ahmet Kuru 3 maçta 1 asist yaptı 1 gol attı bir kez de maçın adamı seçildi.
                        bulunduğu bölgede alternatif bol o yüzden biraz yedek kalıyor
                        Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bendeki Ahmet Kuru 3 maçta 1 asist yaptı 1 gol attı bir kez de maçın adamı seçildi.
                          bulunduğu bölgede alternatif bol o yüzden biraz yedek kalıyor
                          Evet öyleymiş ya.Ama napalım amatörde top oynarkende Sağ kanat veya sol kanatta oynardım.Olsun rekabeti sewerim. Başaracağımdan eminim
                          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gruptaki ilk mağlubiyetimi arsinspordan aldım.16 maçta 45 puanla playoffları garantiledim.2. arsin onlarda playoffu garantiledi.
                            11 golle Berat Bulut takımın en golcü oyuncusu
                            onu 7şer golle Murat Genel ve Onur Kurutçuu takip ediyor.Dragut'un 6 golü var.

7.50 ortalama form ile Berat Bulut yine zirvede.
                            7.43 Mehmet Fırat en yakın takipçisi
                            7.33 Fatih Küçük ve Zafer Yelen(Rostock'dan transfer)

Asistlerde lider 8 asist ile Fatih Küçük
                            Mehmet Fırat ve Berat Bulut 5 asist
                            Yunus Emre Ayaz ve Murat Genel 4 asist.

Şuan takımda transfer edilmek istenen sadece Fatih Küçük var Villareal ilgileniyor.Henüz resmi teklif gelmedi

bakalım ilerleyen haftalar ne gösterecek.
                            şuanda sadece bmn sk nın başarısını düşünüyorum transfer için daha erken takımı şampiyon yapmadan bmn sk dan ayrılmam söz konusu değil
                            Bordomavi.net

Yorum

• Ya ben indirdim ama Takımı bulamıyorum..yanlış ne yaptım ki??? biri yardımcı olabilir mi???

Yorum

• Ya ben indirdim ama Takımı bulamıyorum..yanlış ne yaptım ki??? biri yardımcı olabilir mi???

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X