alix_1967_06 ben 28ts61 nickli arkadaşa link attım Özelden ama sana özelden yazamıyorum istersen ondan isteyebilirsni linki..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Football Manager
Daraltma
X
-
Evet Football Manager 2008 oynayan arkadaşlardan yorumlarını ve ilk izlenimlerini alalım..
*Oyunda ne gibi değişiklikler var?
*Geçmiş oyunda alyapılarda sorunlar vardı (Mesela gerçekte bizle alakası olmayan hatta gerçektede olmayan oyuncular altyapıda görünüyordu)..Bu oyundada aynı hatalar mevcut mu?
*Yıldız ve yıldız adaylarınız kimler?
- Alıntı
Yorum
-
İlerleyen yıllarda FM kendi kafasından oyuncu çıkartıyor altyapıya. Bu bence hata değil, normal bir şey. Oyuna gelince; oyunun oynanabilirliği yani hızı ve kısayolu iyi yapılmış. Ben en çok maç oynanırken oyuncu değiştirilmesini sevdim. Hatta bu yüzden artık 3 oyuncu değiştirme hakkımı da kullanıyorum ki eskiden kullanmıyordum. Ayrıca oyunun skin'i de değişmiş. Çok güzel olmuş, hemen alışabiliyorsun. Hüseyin, Ömer Rıza, Celaleddin vs. oyuncuların özelliklerinin çok iyi yapılması dışında saçma bir şeye rastlamadım. Yıldız adayına gelince, benim şu andaki favorim Nazarith...
- Alıntı
Yorum
-
oyunda facegen denen müthiş bi teknoloji var en azından ben begendimfacegen oyunun sonradan ''sallama'' diyebileceğimiz oyunculara yüz ataması..bu yüz oyuncunun yaşı vs..geliştikçe değişiyor..ayrıca taktiğine göre sahanın boyutunu ayarlama(sene başında),taraftar günleri,kendimize özel transfer ekranı(gelneler-gidenler-tekif edilenler)bunlar ilk aklıma gelen yenilikler..
alt yapı konusuna gelirsek Türkiye Liginde bulunan büyük db eksikleri yönünden oyunu en zevksiz liglerinden biri olan ligimizde yarım sezondan fazla oynamayadım o yüzden arkadaşlar cevap verir o soruya...
gözüme çarpan ilk yıldız adayı ise Finli Mika Aaritalo..Ayrıca İsrailli Dor Malul'da gerçekten gelecek vaaediyor..Arjantinli Sol açık Leto'da harika bir oyuncuya benziyor..Banega ve Uruguaylı Juan Surraco ise son gözdelerim
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealix_1967_06 ben 28ts61 nickli arkadaşa link attım Özelden ama sana özelden yazamıyorum istersen ondan isteyebilirsni linki..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlerleyen yıllarda FM kendi kafasından oyuncu çıkartıyor altyapıya. Bu bence hata değil, normal bir şey. Oyuna gelince; oyunun oynanabilirliği yani hızı ve kısayolu iyi yapılmış. Ben en çok maç oynanırken oyuncu değiştirilmesini sevdim. Hatta bu yüzden artık 3 oyuncu değiştirme hakkımı da kullanıyorum ki eskiden kullanmıyordum. Ayrıca oyunun skin'i de değişmiş. Çok güzel olmuş, hemen alışabiliyorsun. Hüseyin, Ömer Rıza, Celaleddin vs. oyuncuların özelliklerinin çok iyi yapılması dışında saçma bir şeye rastlamadım. Yıldız adayına gelince, benim şu andaki favorim Nazarith...En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 19.11.2007, 23:34.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlerleyen zamanlarda dediğin gibi oyunun kafasına göre oyuncu çıkarması normal zaten onu söylemek istemedim. Football Manager 2007'de altyapımızda Gökhan Çelebi,Süleyman vs gibi gerçekle bağdaşmayan oyuncular vardı ve bu oyuncular oyunun başında bizim altyapımızda görünüyorlardı..Bu yeni versiyonda da altyapımızda gerçekle alakası olmayan oyuncular oyunun başında mevcut mu?FM bu kadar sene beni uyuttu desene.
Ben öyle bir oyuncu gerçekte de var zannediyordum.
Gökhan FM 2008'de de var maalesef. Üstelik Barış Memiş gibi yetenekli oyuncuları da koymamışlar.
- Alıntı
Yorum
-
Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu
- Alıntı
Yorum
Yorum