Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• evet bence hem 2007 hemde 3006 var cok manyak birisiyle trabzonspor un basari icin ugrasiyom oburu ile salke 04 iin ugrasiyim
    Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      hile war mı hile sen onda haber wer ???
      hayır yok.hile yapan fenerli olsun
      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hayır yok.hile yapan fenerli olsun
        e o zaman bi tebriği hak ettin tebrikler

Yorum

• ilk sezonum
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ilk sezonum
            kardeş hangi taktikle oynuosun ????

Yorum

Mehmet Topuzu bjk kapti, ben de gokhan unali aldim .... saol... benim kadro/taktik: Murat Ocagin yerine Musampa oynuyor, Ufukhan cagdasin yerinde, Fatih Akyel Ufukhanin yerinde... .
              Eski mesajim fazla degisiklik yok, cagdasin yerine Eller, Ufukhanin Yerine fakyel, .. M.ocagin yerine musampa... marcelinho ve symeki degismeli oynatiyorum... symek ve musampa yi freekick calistiriyorum duran toplardan cok gol atiyorum... Moral isi cok onemli... Antreman programini da degistirdim Defans- genel - freekick ve forvet olarak.... hepsini agiir tempoyla calistiriyorum.. Uefa dan sansiz bir sekilde elendim tottenhama gruplari gectikten sonra... ilk maci 1-0 yenildim ikinci maci 1-0 yendim... penaltilarda kaybettim... (taktik kontra atak)
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• YA bu ne sanstir ya... Tottenhama yenilmeden elendim uefa dan adamlar gittiler aldilar Premier ligi .... Ilk 3 u garantiledim gesse le aramda 3 puan fark var 3/4 mac daha kaldi..
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

YA bu ne sanstir ya... Tottenhama yenilmeden elendim uefa dan adamlar gittiler aldilar Premier ligi .... Ilk 3 u garantiledim gesse le aramda 3 puan fark var 3/4 mac daha kaldi..
                  oyunculara özel görev falan weriomusun yani ne biliim markaj falan ???

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    oyunculara özel görev falan weriomusun yani ne biliim markaj falan ???
                    Yok ozel gorevsis mantaliteyle de fazla oynamiyorum.. Mac ortasinda bakiyorum kotu gidiyor bise deniyorum...
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• ya ben fm yeni ba;ladim bana bi taktik bide kimi alamami oneririsinizzz bana acaba
                      Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

• daha lig baslamadi ban takik bide hangi futbolcuyu almami oneririsinizzzz

Yorum

• Gokhan unali al... (Trabzonspor san) Mehmet topuzu da alabilirsen al, cabuk ol ama.... Deniz baykara yi da alabilirsen al..
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• takik ne olacak abim benim

Yorum

• ben 4-4-1-1 sistemini kullaniyorum ama onu 4-4-2 olarak degistirdikten sonra... Ilk sezonumda sampiyon oldum Uefa dan elendigim takim hem premier ligi kazandi hemde UEFA yi..
                              Saldırın Seferoğulları
                              Bordo Mavi . Net

Yorum

• arkadaslar formalarimi kendim satabiliyormuyum, yani kendim fiyat belirliyebiliyormuyum

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X