Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak lato95 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaşlar bu oyunu online olarak oynayabiliyor muyuz.. Eğer böyle bir imkanımız varsa Bmn olarak buna el atalım
    Oyle birsey olsa, sadece orginal oyunla olabilir.... belki 2008 i satin alirim ama ilk once oyniyanlarin yorumlarini okumak lagzim..
    Saldırın Seferoğulları
    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Oyle birsey olsa, sadece orginal oyunla olabilir.... belki 2008 i satin alirim ama ilk once oyniyanlarin yorumlarini okumak lagzim..
      Evet ama olursa güzel olur
      Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
      **Latocan**

Yorum

• Football Manager live 2008 geliyo onda rahat rahat oynrsın...
        .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

• Nuri Albayrak yine yapti yapacagini, 2nci olarak devam ediyordum, avrupa kupalarinda cok talihsiz bir nedenle elendim... Transfer yapiyim dedim, Hamit Altintopun mukavelesi sona eriyordu, bonservis odemeden aliyim dedim... Demez olaydim, adam haftalik 33 bin kazaniyor... Nuri bana 16 bin e kadar odeyebilirsin diyor.... Tabi kafam atti o ara resti cektim.... Ya verirsin para, ya da giderim... Kovdu beni .. ne yapacagim simdi yaa... Diyarbakirspor cok istiyor beni gitmedim... Malaga ya gittim ama cok mutsuzum ...
          Saldırın Seferoğulları
          Bordo Mavi . Net

Yorum

• yeni oyun aç...ts ile save'in varsa ordan başla

Yorum

• Tamamen yeni basliycagim... Ya Nuri albayragi nasil istifa etirebilirim? (Senol gunesi de fener aldiydi ) Taktik falan verebilirmisiniz? Neye dikkat etmem lagzim falan, hangi oyuncuyu almam lagzim..>
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

• taktik falan onu tr resmi siteden bulabilirsin...oyuncuya gelirsek AMRC denzi baykara var sağda musanın yerine muslu olabilir...yabancılardan luis jimenez iyi bi forvet olabilir

Yorum

... Ya Nuri albayragi nasil istifa etirebilirim?
                  Tribün gruplarını ayartBiraz para ile bu iş hallolur
                  Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• O oyunculari nerden bulacagim? denzi? Sag da zaten Fatih Akyel iyi is yapiyor...
                    Saldırın Seferoğulları
                    Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak RMZTS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Tribün gruplarını ayartBiraz para ile bu iş hallolur
                      bi denerim (buldum, bugunluk calismalarim silindi ama, uefa sansim devam ediyor... )
                      En son Erkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 17:55.
                      Saldırın Seferoğulları
                      Bordo Mavi . Net

Yorum

O oyunculari nerden bulacagim? denzi? Sag da zaten Fatih Akyel iyi is yapiyor...
                        O Deniz Baykara.Sene başında Xanthi takımında oluyor ama gs hemen kapıyo onu o olmazsa mehmet topuz'u al çok yararlı bi oyuncu o da olmazsa fabio paim,carlos magno,erhan yilmaz a bakabilirsin
                        7-7-7-7-7-7-7

Yorum

• İlk olarak MarceloTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          O Deniz Baykara.Sene başında Xanthi takımında oluyor ama gs hemen kapıyo onu o olmazsa mehmet topuz'u al çok yararlı bi oyuncu o da olmazsa fabio paim,carlos magno,erhan yilmaz a bakabilirsin
                          Mehmet Topuzu bjk kapti, ben de gokhan unali aldim .... saol... benim kadro/taktik: Murat Ocagin yerine Musampa oynuyor, Ufukhan cagdasin yerinde, Fatih Akyel Ufukhanin yerinde... .
                          En son Erkan tarafından düzenlendi; 07.05.2007, 18:24.
                          Saldırın Seferoğulları
                          Bordo Mavi . Net

Yorum

• Transfer budgetim bitmis nasil cikartabilirim ? (h) denzil washington baykaraya da baktim, Pastirmaspor almis
                            Saldırın Seferoğulları
                            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ben şöyle bi taktikle oynuyorum:
                              ilerde gökhan ünal-umut bulut ama gökhan forvetin sağında target men olarak onu seçiyorum ve bitiriciliği,zıplama falan iyi olduğunda her top onda kalıyo ve çok iyi paslar atabiliyo
                              orta sahada solda musampa var çok iyi oynuyo onun yanında gökdeniz.gökdenizin yanında defansif orta saha görevinde birini oynatıyorum sağda da yattara bu takımla 18 maçta 1 yenilgi 15 galibiyet 1 de beraberlik aldım gs,fb ve bjk ile maçları deplasmanda oynayıp gs yi 3-0 fb yi 1-0 ve bjk yi 2-1 yenmeyi başardım diğer takımlarda zaten kolay ayrıca uefa da şu an 2.turdayım espanyol ile eşleştim baaklım nolacak
                              7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Transfer budgetim bitmis nasil cikartabilirim ? (h) denzil washington baykaraya da baktim, Pastirmaspor almis
                                bakkala git 1 kilo transfer budget istebu kötü espriyi yaptıktan sonra devam edeyimonun en kolay yolu oyuncu satmak oyuncuları transfer listesine koy veya kulüplere normal fiyatın altında öner(offer to clubs).bunlarda olmadıysa fikstürden kupa yap tüm gelirler sana geliyo ve paran bayağıı artıyor ama kupa yapabilmen için sezon başı veya sonunda olman gerek
                                7-7-7-7-7-7-7

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X