Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -----------------Tolga----------------
    --Erhan------Giray-----Egemen----Ferhat
    ------------------Papy------------------
    ------------Colman-----Alan-------------
    ---Engin--------------------------Hazard
    -----------------Suazo------------------

Genellikle bu taktikle oynuyorum.Bazen personellerimin tavsiyeleri ile taktikte değişikliğe gidiyorum.

Şu ana kadarki en zevkli maçım Avni Aker'de Fb'yi 3-2 yendiğim maç oldu.Andre Santos frikik golü ile öne geçirdi Fener'i.Ardından Egemen yine frikik golü ile beraberliği sağladı.Daha sonra Suazo 2-1 öne geçirdi takımımı.
    Daha sonra Fener beraberliği yakaladı 2-2 oldu.Ve son dakikada Colman'ın kullandığı köşe vuruşunda Puyol misali kafa vuruşu yapan Egemen topu ağlara gönderdi..

6 haftada 4galibiyet 2mağlubiyet aldım ve 3. sıradayım.

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kadro uyumun kötü sanırım bu yüzden takımda dengeler yerine oturmamış..Bence eğer fazlalık oyuncun varsa satışa çıkar kadroyu boşalt..Aşırı kabarık kadrolarda birlik beraberlik kötü olur.Çıkardığın 11'ler nasıl bilmiyorum ama arada sırada takımda revizyon yapıp herkesi bir şekilde mutlu edersen ligdede iyi bir poziyondaysan mutlu mesut yaşarsın
      Çok iyi revizyon yapıyorum. .Ligde liderim.
      Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok iyi revizyon yapıyorum. .Ligde liderim.
        İlginç valla Kadron kabarık mı yani kadrodaki futbolcu sayısı kaç??Birde takım içindeki disiplini kontrol etmen lazım gerekli yerlerde futbolcuları uyarmak hatta ceza vermek bile takım içindeki otoriteni ve uyumunu arttırabilir.Tabi ceza verirken aşırıya kaçma ilk harketinde uyar ikincisinde para cezası yoksa takım adaletsiz davrandığını düşünüp hepten küser

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hım.. Ben yanılmıyorsam transfer bütçen ne kadarsa onun dışına çıkamıyorsun. istersen 150 ay taksit yap. Belki yanlış biliyorumdur diycemde yıllardır oynarım. Sen yınede hayrını gör ben sadece fikrimi söledim.
          Burda bir bilgilendirme yapayım.

Transfer bütçen diyelim 5 milyon euro. Bir oyuncu alacaksın o da 12 milyon euro olsun.48 ay taksit yaparsan bu paranın sadece ilk taksitini ödersin.Yani 12/4=3 olacağı için 3 milyon euro ödersin.2 milyon kasada kalır.

Kısaca 48 ay taksit ile kasadaki paranın 4 katını harcayabiliyorsun.Yani 10 milyon varsa 40 milyonun varmış gibi oluyor.

Bu bir hile değil.Zaten adamın parasını ödüyorsun.Maç kazanamazsan kasaya para girmezse zaten finans batar. Ki böyle bir şey ile henüz karşılaşmadım.

Bir de şu var ki taksitle peşin alma arasında fark var.Yani peşin fiyata 4 milyona alabildiğin futbolcuyu taksit ile daha fazla paraya veriyorlar.
          Més Que Un Club

Yorum

• Karadenizspor ile yeniden çıktık yola.

Büyüklerin genç oyuncularını kiraladım. ( Serdar Eylik , Barış Memiş , Necip vs vs )

Daha yükselme grubunda olduğumuz için sözü fazla uzatmak istemiyorum. Hedefimiz Bankasya Ligi.

Yorum

• İlk olarak MDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İlginç valla Kadron kabarık mı yani kadrodaki futbolcu sayısı kaç??Birde takım içindeki disiplini kontrol etmen lazım gerekli yerlerde futbolcuları uyarmak hatta ceza vermek bile takım içindeki otoriteni ve uyumunu arttırabilir.Tabi ceza verirken aşırıya kaçma ilk harketinde uyar ikincisinde para cezası yoksa takım adaletsiz davrandığını düşünüp hepten küser
              Bir de şu var. Oyuncuların (1-2 tane de olsa) maaşları arasında fark varsa olur.Mesela takım dengede yani herkes 500.000-1.000.000 arası maaş alırken yeni transfer ettiğin 2 oyuncuya sen daha fazla maaş verirsen takım içi huzursuzluk olur. Yani dengede olması gerekiyor.

Sürekli taktik değiştirmemen gerekiyor.(Bunu yaptığını sanmıyorum.)

Takım konuşmalarına dikkat et.İyi oynayanları öv sürekli. Kötü oynayanlara hakaret et.

Disiplinsiz yapanlara ağır ceza ver. (Bu benim en sevdiğim şey.)
              Més Que Un Club

Yorum

• 1.8 milyon €'ya Ujfalusi'yi satışa çıkardım ilk teklif Lazio'dan geldi ama onlar taksite yaymak istedi karşı teklif olarak 1.8 milyon €'yu peşin istedim kabul ettiler bende kabul ettim neyse orası önemli değil sonra bi patlama gelen giden teklif veriyo saki açık arttırma az az arttırıyolar fiyatı nihayetinde Valencia 4 milyon euro peşin verdi anlaştık ve de Ujfalusi artık Valencia'nın oldu..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -----------------Tolga----------------
                  --Erhan------Giray-----Egemen----Ferhat
                  ------------------Papy------------------
                  ------------Colman-----Alan-------------
                  ---Engin--------------------------Hazard
                  -----------------Suazo------------------

Genellikle bu taktikle oynuyorum.Bazen personellerimin tavsiyeleri ile taktikte değişikliğe gidiyorum.

Şu ana kadarki en zevkli maçım Avni Aker'de Fb'yi 3-2 yendiğim maç oldu.Andre Santos frikik golü ile öne geçirdi Fener'i.Ardından Egemen yine frikik golü ile beraberliği sağladı.Daha sonra Suazo 2-1 öne geçirdi takımımı.
                  Daha sonra Fener beraberliği yakaladı 2-2 oldu.Ve son dakikada Colman'ın kullandığı köşe vuruşunda Puyol misali kafa vuruşu yapan Egemen topu ağlara gönderdi..

6 haftada 4galibiyet 2mağlubiyet aldım ve 3. sıradayım.
                  10 hafta geride kaldı ligde.

7galibiyet 2mağlubiyet ve 1beraberlik / 22p / ile lider durumdayım.

Şu takımdaki birliktelik-uyum sorunu vs. bende de var.Selçuk'u kaptan seçmiştim sezon başında bütün takım buna itiraz etti.

Ben de mecburen Egemen'i kaptanlığa getirdim , takımdaki uyum sorunu vs. geçti böylelikle.

Bu sorun yeniden ortaya çıktığında takımdaki işe yarar oyuncuların sözleşmelerini uzatıyorum ve sorun halloluyor yine.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adminlere söyleyelim de, başlığı "FM 2008 BMN Database" gibi birşeyle değiştirelim. Böylece ilgiyi artırırız, kimsenin gözünden kaçmaz, diye düşünüyorum.
                    Yok mu Fm 2010 için BMN DB çalışması.. ?

Valla yapılsa çok güzel olur , biraz geç kalındı ama benim hoşuma gidiyor böyle şeyler..

Yorum

• YARDIM Ediiinnnnnnnnn

Takımımdaki Futbolcuların Çoğu Takım İçindeki Birlik Berberlikden Şüpeli..
                      Buda Takımı oLumsuz Etkiliyor..

Bunun Çözümü Nedir ?
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        YARDIM Ediiinnnnnnnnn

Takımımdaki Futbolcuların Çoğu Takım İçindeki Birlik Berberlikden Şüpeli..
                        Buda Takımı oLumsuz Etkiliyor..

Bunun Çözümü Nedir ?
                        Yukarıdaki mesajları okumak çok mu zor.. ?

Yorum

• Karadenizspor ile Play-Off'a kaldık. İlk 3 maçımızı kazandık Bankasya yolunda emin adımlar ile ilerliyoruz. Ligin büyük klüplerinin genç yeteneklerini kiralamıştım hep. Takımımızın en yaşlı oyuncu 23 yaşında.

Bazı karşılaşmalarda tecrübe eksikliği çekiyoruz ve bu eksikliğe Playoff karşılaşmaları öncesi bonservisi elinde olan bir kaç amca ile son verdik. Takıma bu kritik maçlarda abilik yapmaları için.
                          Bankasya'ya çıkabilirsek her mevkiiye tecrübeli bir oyuncu alacağım bunun sıkıntısını çektik ve çekiyoruz hala.

Playoff'ta en güçlü rakibim Adana demir spor. 3'de 3 yaptık. Bekle bizi Bankasya geliyoruz. Kaliteli bir takımız yanlız oyuncular fazla sakatlanıyor burası baş ağırtıyor biraz.

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yukarıdaki mesajları okumak çok mu zor.. ?
                            Genelde Kadro Kurgusu Yada Daha Başka Şeyler Tartışılıyor Burda Taktikler Vs

Kaç Yüz Sayfa Yazı Var.. Bu Başlıkdada Tesadüfen Benim Sorumun Yanıtının Denk Geleceğini Düşünemedim..
                            Sonuçda Burası FM Sitesi Deil Tek Başlık Altında Aramak Zor Oluyor Kardeş Dimi
                            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Edittt....=)
                              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Genelde Kadro Kurgusu Yada Daha Başka Şeyler Tartışılıyor Burda Taktikler Vs

Kaç Yüz Sayfa Yazı Var.. Bu Başlıkdada Tesadüfen Benim Sorumun Yanıtının Denk Geleceğini Düşünemedim..
                                Sonuçda Burası FM Sitesi Deil Tek Başlık Altında Aramak Zor Oluyor Kardeş Dimi
                                Takma Kardeşim.

O Konu bazen benim içinde sıkıntı oluyor. Genelde bir oyuncu MTS(Mutsuz) oldu mu o oyuncu bütün takımıda etkiliyor ve takım halinde mutsuz oluyor hepsi.

Benim kuzenim o konuya şöyle çare bulmuştu , oyuncu MTS Statüsüne geldi mi oyuncuyu kadro dışı bırakıyordu yani 20 Yaş altına gönderiyordu oyuncu sorunlarını çözdü mü yani MTS Statüsü gitti mi geri alıyordu takıma. ))

Sende böyle yapacaksın sanırsam başka bir yolu yok.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X