Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak colakoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerson'u Önerebilirim.
    İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Federico Fazio
    İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben 2008 oynuyorum 2009 da nasıl bilmem..

Matias Cahais..Hemde ucuz..
    İlk olarak OnurKul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Léo, Orhan Şam, Diakhate gibi gibi...
    hepsini alacağım bunların. Albiol kalır savunmada.. Marchena ve Alexis'e cok teklif var onları satarım.

Bu arada Valencia'da 4. sezonum ve şimdiye kadar tek aldığım adam Diego Capel ve Liverpool'da kendi keşfettiğim Raul Luis.

150 milyon euro var nakit.. Hepsini Messi'ya yatıracağım. Sırf onu almak için 3 sezon transfer yapmadım adam akıllı.

Değeri 35 milyon euro..
    Ben 85 milyon euro önerdim, cevap bekliyorum.
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Sonunda Nottingham Forestle premier lige çıktık elimizdeki şampiyonluğu sondan bir önceki hafta fazla rahatlık sebebi ile West Bromwiche bıraktık ve ikinci olarak lige yükseldik ayrıca fa cupta yarı finale kadar çıktık fakat bazı şanssızlıklar sebebi ile turnuvaya veda ettik..

Yeni yaptığımız birçok transfer var bence bunların en önemlisi Valenciadan alınan Mata (şu an işteyim diğerlerinin ismi aklımda değil ) yeni sezon hayırlı uğurlu olsun..
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hepsini alacağım bunların. Albiol kalır savunmada.. Marchena ve Alexis'e cok teklif var onları satarım.

Bu arada Valencia'da 4. sezonum ve şimdiye kadar tek aldığım adam Diego Capel ve Liverpool'da kendi keşfettiğim Raul Luis.

150 milyon euro var nakit.. Hepsini Messi'ya yatıracağım. Sırf onu almak için 3 sezon transfer yapmadım adam akıllı.

Değeri 35 milyon euro..
        Ben 85 milyon euro önerdim, cevap bekliyorum.
        3 yıl Trabzonspor,2 yıl liverpool maceramdan sonra bende Velencia'ya transfer oldum.
        Gerçekten bende pek takviye yapmadım ) ortasaha hariç takviyeye gerek yok (Fernandez,Banega zaman zaman yeterli olmıuyor özellikle fernandez sıradan bir oyuncu ) Velencia'nın süper kadrosu var Villa 30-35 gol atıyor.... Villa varken çift forvet oynamıyorum ) David Silva ise en az 25 asist yapıyor

David Silva kornerleri mükemmel kullanıyor. Albiol'i kornerlerde ileri çıkartıp senede 15 gol atmak mümkün

Defansa alternatif için aldığım oyuncular:
        Tore Reginiussen
        Andreas Granqvist

Genç değiller ama işim düştüğünde işe yaradılar.

--

Eğer David Villa'dan sonra forvet için gelecekte iş yapacak oyuncu istiyorsan bu oyunculara kesin bakmalısın
        Ander Remirez (18 yaşında)
        joaquin (19 yaşında,Barcelona altyapısından)

--

Bu arada an itibariyle R. Madrid'den 29 yaşına gelen David Silva için 48 milyon euroluk bir teklif var Ne yapacağımı şaşırdım.
        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 08.09.2009, 15:46.

Yorum

• Arkadaşlar Ben Eski Fm Serilerinde 2-3 Bilemedin 4 Sezonda Milli Takımın Başına Geçerdim. Ama 2009 Şu Fatih Terim'in Yerine Bi Geçemedim
          Sorum Şu; Terim'in Ayağını Nasıl Kaydırabilirim?

Yorum

Arkadaşlar Ben Eski Fm Serilerinde 2-3 Bilemedin 4 Sezonda Milli Takımın Başına Geçerdim. Ama 2009 Şu Fatih Terim'in Yerine Bi Geçemedim
            Sorum Şu; Terim'in Ayağını Nasıl Kaydırabilirim?
            Hile ile kaydırabilirsin
            Yani yeni bir menejer yaratırsın (Oyunda birden fazla menejer açmak mümkün) menejerin takımı olarak Türk milli takımını seçersin ardından hoca olduktan sonra emekliye ayrılırsın milli takım koltuğu boş kalır.. TFF hoca aramaya yönelir

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hile ile kaydırabilirsin
              Yani yeni bir menejer yaratırsın (Oyunda birden fazla menejer açmak mümkün) menejerin takımı olarak Türk milli takımını seçersin ardından hoca olduktan sonra emekliye ayrılırsın milli takım koltuğu boş kalır.. TFF hoca aramaya yönelir
              Bu Yöntemde Düşünülebilir
              Ancak Anlımın Akıyla Ayağını Kaydırmak İstiyorum

Yorum

Bu Yöntemde Düşünülebilir
                Ancak Anlımın Akıyla Ayağını Kaydırmak İstiyorum
                Vallahi ben de zor kaydırdım. Trabzonspor da parlak bir kariyerinin ardından istifa etmiştim. Sonra İngilitere Milli Takımı için teklif geldi. İyi bir yapılanma ile Euro 2012 de final oynadık (kaybettik) istifa ettim. Tekrar teklif etti ingilizler ama bu arada flaş gelişme Terim istifa etti hemen iş başvurusu yapıp Türk Milli Takımının başına geçtim.
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Misina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlginç.
                  Bu arada türkçe yamanın kaynağı ne
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Yenisi çıkacak diye herkes oyunu bıraktı galiba...
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Bana genç defans oyuncusu lazım arkadaşlar. Var mı öneri?
                      sakho psg de oynuodu bi de cristian zapata

Yorum

• Çok iyi yardımcı antrenör lazım bana. Corcedo'yu kovucam. Gerizekalı adama uyuz oluyorum.

“Ben basit bir '
                        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                        Eduardo Galeano

Yorum

• 2010 Yılındayım acayip ofansif takımım varAlex teixiera, Aguero, Lewandowski, Gökhan Töre, Arjantinli müthiş star Delgado ve FATİH SULTAN TEKKE(Gol atamasada sırf adı yetiyorartık 43 yaşında) ve 2 tane genç forvet...Bol gollü maçlar var kariyerimde almadığım kupa yok.Ve en son Arjantini bırakıp Brezilyanın teklifini kabul ettim böylece kariyerimdeki sadece 3 takım çalıştırmış oldum...TRABZONSPOR, Arjantin ve Brezilya
                          Taktik olarak ise:4-2-1-3 ü kullanıyorum

Yorum

Çok iyi yardımcı antrenör lazım bana. Corcedo'yu kovucam. Gerizekalı adama uyuz oluyorum.
                            Tam adını hatırlamasamda Alain Boghosian vardı galiba, "alain bogh" diye aratırsan bulursun. Baya iyidir.
                            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tam adını hatırlamasamda Alain Boghosian vardı galiba, "alain bogh" diye aratırsan bulursun. Baya iyidir.
                              Eski Parmalı futbolcu değil mi bu
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teşekkürler. Bu adam işime yarar.

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X