Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yattara'yı al işte Hocam..

Olmadı Brezilyalı Maicosuel var.

Cruzeiro'dan Bernardo var. Hajduk Split'ten Ticinovic var büyük paralara satarsın ileride.

Yine Hajduk'dan Anas Sharbini var genelde Werder Bremen alıyordu almamışsa kap hemen.

Maicosueli aldım bana biraz pahalıya mal oldu ama inş. degecek kötü performans gösterirse seni tanırım ha
    forvet içinde bursadan nunezi aldım
    Sadece Trabzonspor !

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Maicosueli aldım bana biraz pahalıya mal oldu ama inş. degecek kötü performans gösterirse seni tanırım ha
      forvet içinde bursadan nunezi aldım
      Maicosuel ilk olarak Hoffenheim'e transfer olmuş 4.7 m €'ya. Dört sezon oynadıktan sonra Brezilya'ya dönmüş, Flamengo'da şuan.

Takımdaki yıldızları azaltmak istiyorum ve bu tür oyuncular transfer için ideal durumda benim için.

( Yıl 2012 )

Yorum

• Maicosuel'i Fm'de hiç görmedim, oyuncuyu gerçekte tanıyorum sadece Brezilyada Botafogo'da şuan.

Bakarım bi ara Profiline.

Yorum

• ah ulan çok heyecanlı geçen hercules kariyerim 24. hafata kovularak son buldu
          Sadece Trabzonspor !

Yorum

• yazık olmuş abi en piside şu oyunda zevkli kariyerinin kovulmayla son bulması...

valla ben şu anda hayatımın en zevkli kariyerini yapıyorum desem hiçte yalan olmaz müthiş geçiyor..ilk sene müthiş gittik sonra bir düşüş fb-bjk-gs-bursa nın arkasında 5.olduk... bu sene ise 16 hafa sonunda 1.gs 37 2.ts 36 3.bjk 36 4.gs 35 averajlarda birbirine çok yakın uefada son maçlara girilirken auxerrenin 1 puan gerisinde 3.yüm hafta içi auxerre ile yapacağız avni akerde yenersek üst turdayız beraberlikle onlar..yani müthiş geçiyor müthiş...
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Rus Ruleti yapıyoruz.

Spartak Moskova'dayım. Ligin ilk yarısını 2. sırada bitirdim. Oldukça zevkli ilerliyor kariyerim nazar değmesin.
              Jaja'yı da Moskova'ya götürdüm yanımda.

Alex Meschini ve Welliton'u hepiniz biliyorsunuzdur zaten çok iyiler oyunda. Birde bu ikiliye Jaja katılınca bu 3 sambacı her maç rakip takımın korkulu rüyası oluyor. Jaja 10 maçtır golle tanışamadı, 4 asisti var. Welliton ise takır takır atıyor gollerini sorun yok. Tek forvet oynuyoruz, Welliton arkasında Alex , solda Jaja. Zaman zaman Jaja ve Alex'in yerini değiştiriyorum.

İlk devre sonunda Yönetim extra transfer bütçesi verdi 25 milyon euro. Rusya Ligini bu yüzden tavsiye ediyorum. Zenit ile oynadığımda da bu extra transfer bütçesini vermişleri. Büyük paralar dönüyor bu ligde.

Gelecek sezon için Stoper Miranda ve Mathias Jorgensen ile anlaştım. Elimde ki yabancıları göndereceğim bu oyuncular Stranzl ve Martin Jiranek. Sene başında boşta olan Andrade ile anlaşmıştık. Takım kaptanı ve ligde 4 golü bulunuyor.

Bayern Münih Alex'in kafasını karıştırdı ve oyuncu gitmek istedi ama izin vermedim buna. En az 20-25 milyon euroya bırakacağım kendisini. Neymar ile görüşüyoruz anlaşırsak Alex'in satılması konusunda yumuşayabilirim.

Yorum

• Dün Spartak Moskova kariyerimde çok fazla ilerleyemedim. Önümüzde ki sezon için Anlaştığım Miranda ve Jorgensen'e ilaveten bir Rus stoper ilede anlaştık. Adı Yevsikov 28 yaşında faydalı olacaktır Bonservisi elindeydi oyuncunun her hangi bir maliyeti olmadı yani klübümüze.

1 Ağustos 2010 itibari ile devre arası transfer dönemi başladı. Alex Meschini için Bayern Münih ve Juventus, Jaja için Porto, Welliton için Roma sürekli nabız yokluyor. Ama bu 3 oyuncuyu da şuanlık satmayı düşünmediğimi belirttim.

Yorum

• İlk sezonda bu kadroyu kurdum ve 9 da 9 la gidiyorum herkesi yeniyorum. İlk defa bu kadar iyi başladım bir kariyere..

---------------Onur-----------

Serkan--Glowacki--Kryvtsov--Masilela

----------Annan---Selçuk-----------

Badelj----------Jaja------------Hazard

-------------Eneramo-----------------

Ceyhun, Egemen, Giray, Umut, Burak, Yattara, Tayfun, Ferhat, Engin, Bora, Tolga, Colman,
                  Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk sezonda bu kadroyu kurdum ve 9 da 9 la gidiyorum herkesi yeniyorum. İlk defa bu kadar iyi başladım bir kariyere..

---------------Onur-----------

Serkan--Glowacki--Kryvtsov--Masilela

----------Annan---Selçuk-----------

Badelj----------Jaja------------Hazard

-------------Eneramo-----------------

Ceyhun, Egemen, Giray, Umut, Burak, Yattara, Tayfun, Ferhat, Engin, Bora, Tolga, Colman,
                    abi kaç yabancı var orda kontenjanı kaldırdın galiba..
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      abi kaç yabancı var orda kontenjanı kaldırdın galiba..
                      Avrupa için yazdım onu. Türkiye'de çoğunu kullanamıyorum. Sürekli rotasyon yapıyorum.

Yorum

• rotasyon çok önemli özellikle orta sahalar çift yönlü olunca,antrenmanlar ağır olunca kondisyonlar çabuk düşüyor..allahtan sezer badur oyunda iyide kurtarıyoruz
                        bende ts ile 3.sezon 7 hafta sonu liderim 18 puanla fb ve gs hemen 17 puanla arkamdalar...

...........onur...........
                        ömer t.....egemen....ceyhun...cale...
                        ............annan.................
                        ....colman......selçuk........
                        ..........yusuf dikmen(regen).....
                        .......teogol.....jaja.............

artık bu sene taraftar çıldırde her sene son 5-6 haftada kaçan şampiyonluklar...şampiyonluk istiyorlar bu sene...
                        En son EmreYavuz61 tarafından düzenlendi; 21.09.2010, 15:22.
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Eneramo fena bir oyuncuymuş. İlk defa aldım onu bir kariyerde herif boyna atıyor. 15 maçın 3 ünde sonrada girdi ve 13 gol attı 4 asisti var.. Jaja ara pasını bir koyuyor Eneramo hemen orda zaten.

Yorum

• Eneramo için referansların iyiyse Gökhan abi Rusya'ya götürebilirim kendisini. Moskova'da Welliton'a alternatif aramaktayız şu sıralar.

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Eneramo için referansların iyiyse Gökhan abi Rusya'ya götürebilirim kendisini. Moskova'da Welliton'a alternatif aramaktayız şu sıralar.
                              Deportivo kariyerimde 30 maçta 27 gol atmıştı..İnsan azmanı..Çok güçlü ve acayip sert şutları var kaleci ile karşıya kalsa bile çok sert vurarak atıyor..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Deportivo kariyerimde 30 maçta 27 gol atmıştı..İnsan azmanı..Çok güçlü ve acayip sert şutları var kaleci ile karşıya kalsa bile çok sert vurarak atıyor..
                                Aynen böyle Birtan. Mesafe gözetmeden yaradana sığınıp vuruyor..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X