Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu oyunu uzun süre oynadım.

Bir zaman sonra sarmamaya başlıyor.

2-3 üyelik açarak oynamak daha zevkli.

4-5-1 ofansif, sert , ofsayt taktiği hayır

düzeni ile oynarsanız başarılı olursunuz . Ama ortasahanız biraz iyi olmalı. (Bu sistemde golleri genelde ortasaha atıyor )
    pardonnn

Başlığ online futbol menajeri oyunu başlığı ile karıştırmışım ))

Yorum

• notts county'de yeni bir maceraya atılmış durumdayız.hedef league two'dan yükselmek.şu ana kadar 5 maç 15 puandayız.1.74'lük canavar forvet hawley'in maç başına 2 gollük oyunuyla maçları farklı geçiyoruz.ön liberoda ayıboğan seyfo soley fark yaratıyor.stoperde tecrübeli castellini geçit vermiyor.kalede kasper schmeichel babasının izinde.tottenham'dan kiraladığım santrfor obika'nın yerine hızı aşmış bitiriciliği 10-15 arası bir santrfor,bir de sağlam bir sol full back en olmadı wing back aramaktayım,mümkünse britanyalı.tavsiyesi olan?
      En son oguzhann tarafından düzenlendi; 08.07.2010, 12:34.
      ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Ankaraspor'la başladım oyuna.

Eneramo-Le Tallec gibi önemli oyuncuları kadroma katmıştım.İlk 2 haftayı mağlubiyetle kapadım ve ardından Lokomotif Moskva'ya iş başvurusu yaptım onlar da kabul etti.

Sezon sonuna kadar sözleşme imzaladım Lokomotif'le.Takımın başına geldiğimde 6. sıradaydılar.Beşinci sıradaki Zenit'le aramızda 7 puan vardı.Çıktığım bütün maçları kazandım iki maçı da berabere bitirdim ve sezonu 5. bitirdim.Son haftaları tatil modunda oynadığım için bana önerilen yeni sözleşmeyi de otomatik olarak kabul etmiş oldum.Neyse yeni sezon başlamadan buradan da istifa ettim ve yeniden ülkeme yönelmek istedim.Önce Ğs'den iş istedim ardından Eskişehir ve Bursa'dan.Ğs hariç hepsi teklif sundu ama ben Real Zaragoza'dan gelen teklifi kabul ettim.

Böylelikle İspanya macerasına başladım. Geldiğimde son sıradaydık ve burada da 2 maç yaptıktan sonra istifamı verdim ve Trabzonspor kendi evladına kucak açtı , takımın başına geçirdi beni.

Şenol Güneş yönetimindeki Trabzonspor ligi 11. sırada bitirmişti geldiğimde. İşim çok zordu ama bir şeyler başarmak zorundaydım.Avrupa kupalarında olmamamız nedeniyle 30 yaş üstü serbest oyunculara yöneldim transferde.

Oliver Neouville ( 37 )
        Sylvinho ( 36 )
        Yepes ( 34 )
        İsmail Güldüren ( 31 )

bunları serbest olarak kadroma kattım.Tevfik Köse ve Humberto Suazo'yu da bonservisleriyle aldım.
        Şu an gündemimde Hazard ve Obinna var.Hazard'a sözleşme teklifimi sundum büyük ihtimalle gelecek.

Ayrıca oyunun başına Ankaraspor'a aldığım Le Tallec'e Fb talip olmuş.

* Bu arada Lokomotif'e aldığım Rumen golcü çok iyi çıktı herkese tavsiye ederim ; Bogdan Stancu.10 maça çıktı ve 6 gol 5 asist gibi istatistik yaptı.

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ulan millet tikir tikir oynuyor ben crush dumptan nefes alamiyorum... bu nasil istir yaa
          Bu aralar bende de başladı. Bende belgelerimde ki dosyayı alıp masa üstüne koydum bir süre idare ediyor.
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Alihan Juanito, Ujfalusi, Assuncao bunlarıda uygun fiyata alabilirsin yaşları 30'un üzerinde özellikle Juanito çok işine yarayabilir..
            "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Alan Dzagoev'i alabilirseniz alın baya etkili..

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ya Microsoft Visual C++ hatası veriyor .

Yardım edermisiniz ? Deli oluyorum yaa
                Yardım eden yok mu ?
                Trabzonspor

Bu Kalp Senin İçin 61 Kere..

Yorum

• Oyun Trabzonspor ile çok farklı arkadaş..

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu aralar bende de başladı. Bende belgelerimde ki dosyayı alıp masa üstüne koydum bir süre idare ediyor.
                    kanser bu yaa... sogutuyor beni, sonra bu basliga girince yine canim cekiyor oynuyorum 2 mac sonra yine hata...

adamlar senelerdir bu oyunu cikariyor, senelerdir bu hata var ama cözüm yok...

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Oyun Trabzonspor ile çok farklı arkadaş..
                      Evet çok farklı takımı UEFA şampiyonu yapıp kovulabiliyorsunuz..

Yorum

kanser bu yaa... sogutuyor beni, sonra bu basliga girince yine canim cekiyor oynuyorum 2 mac sonra yine hata...

adamlar senelerdir bu oyunu cikariyor, senelerdir bu hata var ama cözüm yok...
                        Sezgin silip tekrar yükledinmi..?

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sezgin silip tekrar yükledinmi..?
                          yok silip tekrar yüklemedim daha...

öylemi yapsam? türkce yama vardi o gidecek, igilizce pek cakmiyorum

Yorum

yok silip tekrar yüklemedim daha...

öylemi yapsam? türkce yama vardi o gidecek, igilizce pek cakmiyorum
                            İstersen bi sil tekrar yükle Türkçe yama internette mevcut bulamazsan yardımcı oluruz..

--------------------

Çok para lazım Fabregası alıcam adamlar 125 milyon € civarı bi miktar istiyolar..
                            En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 08.07.2010, 13:41.

Yorum

İstersen bi sil tekrar yükle Türkçe yama internette mevcut bulamazsan yardımcı oluruz..
                              valla sildim simdi

3 kere oyunu yükledim oynarken hata verdi sinirlendim...

peki bu güncellemeleri napiyim?

10.1 falan varya. kendiligindenmi güncelliyim...?

Yorum

Alihan Juanito, Ujfalusi, Assuncao bunlarıda uygun fiyata alabilirsin yaşları 30'un üzerinde özellikle Juanito çok işine yarayabilir..
                                Bakarım onlara da oyunu açınca.

Şöyle bir 11 düşünüyorum.

-------------------Onur-------------------
                                -Serkan(Ömer)---Yepes---Egemen---Ferhat(Sylvinho)
                                -----------Selçuk(Papy)-------------------
                                ------------------------Colman(Hazard)----
                                ---Odemwingie----------------------Hazard
                                ------------Suazo(Tevfik)----Teofilo(Umut)

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X