Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Uzun bi aradan sonra tekrar FM Hayatına atıldım.

Trabzonspor ile yeni bir sayfa açtık. Hedefimizi Avrupa Kupaları olarak belirledik.

Forvette alternatifsizlik doğrultusunda Mehmet Batdal'ı Renklerimize Bağladık.
    Devre Arası , Murat Tosun , Teofilo , Burak , Ömer , Sezer Kadromuza Katılacak.

Kafamda kimin gidip , kimin kalacağı konusunda oluşmuş net bi fikir yok.
    Herkezin sene sonu performanlarına göre değerlendireceğiz akıbetlerini.

Scoutlarım Ülke Ülke , Kıta Kıta dalaşıyor , Hedefimiz genç adı duyulmamış yeni yetenekleri yeryüzüne çıkarmak.
    veratti diye bi adam vardı yanılmıyorsam 60 milyara al en az 10-15e satarsın hemde 1 snenede

Yorum

• cristaldo,mariga,otomendi,falcao(portoda ıngılteredeysenız alın),sercan,arda,veratti,balotelli,de guzman,benavette(yanlıs olabilir)kevin thorthon

Yorum

• Şenol Güneş Seoul'e gitmişti ya , Bende öyle bi macera'ya atılabilirim.

Hırvatistan Ligi ilgimi çekiyor , Avrupa ile çok transfer görüşmeleri oluyor çünkü.
        Bir çok genç yıldız'a avrupa'dan talipler çıkıyor.

Hırvatistan - Hajduk Split ile bir macera'ya atılabilirim , Hayırlısı.

Yorum

• İlk olarak Muhammet Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Teşekkürler.Teo'nunki fena değilmiş.Sıkı bi idmanla değişilmez forvetim yaparım onu dersler bitince
          #LiverpooL#
          -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• Trabzonspor ile yeni sezona oldukça iyi başladık. Lig'de 2.Sırdadayım puanım 16. Lider BJK'nin puanı 19.

Oyuncularımın genel performansını değerlendirmek gerekirse Umut gol bazında oldukça iyi 5 maç 7 gol ile oynuyor. Teofilo ise 4 maç 4 gol ile oynuyor. 10 Numaramız sakatlıkla ile boğuşmaktan bir türlü istikrar yakalayamıyor.

İstatistik olarak 5 maç 2 gol 2 asist ile oynuyor. Savunma hattında ise büyük bir rekabet var. Giray , Egemen ve Ali Turan forma için adeta savaş veriyorlar.

Lig'de iyi konumda olduğumuzu düşünüyorum. Özellikle parantez açmak istediğim Oyuncum Gabric.
            Profili koyarım buraya takıma inanılmaz katkısı olduğu düşüncesindeyim. Sol kanatta oynattım genel'de , zaman zaman ise sağ kanatta forma giydi.

Yattara'nın yerine aldığımız Genç oyuncu Belaid'in takıma katkısı var ama kondisyon olarak gelişmesi lazım.

Çok çabuk yoruluyor. Kariyerimden kesitler vermeye devam edeceğim , Resimlerde koyarım Beni izlemeye devam edin.

Yorum

• Brezilyalı bir kaleci Perreira çıkarsa al Birtan Bendeki en son değeri 1 sezon devamlı oynadıktan sonra 29.5m
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Oktay Yabancı kontejanı'mı Kaleciye harcamak istemiyorum aslında ama çıkarsa bi göz atarım.

Şöyle bi durum var aslında FM'yi oynamaya başladım başlıyalı 100 tane kariyer yaptıysam Bunların 95'i Trabzonspor ile olmuştur.

Yeni bir Takım bulsam küçük bi takım , ilerleyen yıllarda büyütebileceğim Başarılar vs çok iyi olacak.

FM 09'da Karadenizspor ile başlamıştım , SüperLig'e yükseltmiştim çok zevkli bir kariyer olmuştu.

Dün Hırvat Ligin'den girecektim Hajduk Split ile kadrolarına falan baktım çok karışık bir kadrosu var her mevkiiye 2-3 alternatif , içlerinden ölü dalları çıkar falan çok iş üşendim.

Bizim Bankasya'dan bi takım olabilir aslında , Rizespor olabilir aslında Sevmem ama Karadeniz takımı diye kanım ısınıyor.

Yorum

• Böyle bir kaleciyi almak istemez misin Buna kontejyan harcanmaz mı be Özelliklerini gitgide artıran bir oyuncu. En son 20'lere dayanmıştı özellikleri.
                  Bu foto sezonun ortasına aitti. Sezon sonu değeri 29.5m oldu en son. Ben oyunu sildim sonra.
                  En son Oktay AKKUŞ tarafından düzenlendi; 27.03.2010, 17:10.
                  Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Ayrıca tavsiye edececeğim.

Şilili forvet Jose Gonzalez ve Andrej Kramaric Hırvat forvet.
                    Alternatif olarak Brezilyalı Adelton ve Sacha Müller de oyunda çıkarsa tavsiye ederim hiç kaçırma paraya kıy al

Yorum

• Ayrıca yerli olarak da stopere Sertaç Eren ve İbrahim diye 2 futbolcu yetişiyor Fenerbahçeden.
                      Ve ek olarak da sol kanatta bek orta saha oynayan Özgür. O da Fenerbahçeden yetişiyor.

Yorum

• Şimdi açık konuşalım Kaleci Regen.

Kramaric'i biliyorum Zagerp'te oynuyor. Jose Gonzalez'i ve Diğerlerini'de duymadım hiç , görürsem bi görüşürüz.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrıca yerli olarak da stopere Sertaç Eren ve İbrahim diye 2 futbolcu yetişiyor Fenerbahçeden.
                          Ve ek olarak da sol kanatta bek orta saha oynayan Özgür. O da Fenerbahçeden yetişiyor.
                          FB'nin altyapısını sağlam yapmışlar heralde , öyle gözüküyor.

Gerçi oyuna girmeden Editör'den altyapı'nı Güçlü yaparsan 1-2 seneye kalmaz Yeni Tekke'ler , Gökdeniz'ler yetişiyor hemen.

Yorum

Şimdi açık konuşalım Kaleci Regen.

Kramaric'i biliyorum Zagerp'te oynuyor. Jose Gonzalez'i ve Diğerlerini'de duymadım hiç , görürsem bi görüşürüz.
                            Bak saa ne diyrum :d Perreira'yı al pişman olmazsın. Maliyeti 4.7m'a geldi bana fiyatı 30m'a kadar çıkıyor. Brezilya milli takımının kalesini bırakmıyor

Yorum

FB'nin altyapısını sağlam yapmışlar heralde , öyle gözüküyor.

Gerçi oyuna girmeden Editör'den altyapı'nı Güçlü yaparsan 1-2 seneye kalmaz Yeni Tekke'ler , Gökdeniz'ler yetişiyor hemen.
                              Ben oyunu orjinal versiyon ile oynadım. Editör falan bilmiyorum yani

Yorum

Şimdi açık konuşalım Kaleci Regen.

Gonzalez'i Manisadan 2-3m arasına almıştım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X