Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beleşe almıştım Kiralama + 8m çok karlı bir iş

Benim transfer politikam böyle çok da karlı Sadece imzalama ücreti olarak ortalama 500k gidiyor o da olsun o kadar
    Karlı iş tabi ama uğraşmam gerekiyor..

Yorum

• 16m aldım şampiyonlar ligi televizyon gelirlerinden Anla yani yarı final bile böyle şeyler getirebiliyor biraz iyi politika ile sen de sahip olabilirsin
      Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sonunda oyunu sildim...
        2016 yılında Kulupler Sıralamasındaa Lider, en iyi ekonomide 2. idim...

Oyunda para sorunu çekiyorsanız Sözleşmesi biten oyunculardan para edenleri transfer edin,Geldikleri gibi kiralayın sene sonu da satarsınız..
        Her sezon sonu 10-15 tane oyuncuyu bedava kadroma katıp,Yüksek paralar kazanıyordum...

Defansa Sakho,Ömer Toprak kesinlikle alınması gerekir..
        Ortasahaya Touluse'dan Sissoko
        Forvete ilk yıl için Kikin Fonseca,İlerleyen yıllarda Neymar,Servan,Welliton'dan birisini ve Seleznyovu alabilirsiniz..
        Sol Bek İsmail,Sağ bek Uğur Uçar...
        Kaleye Guilherme Ochoa....

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sonunda oyunu sildim...
          2016 yılında Kulupler Sıralamasındaa Lider, en iyi ekonomide 2. idim...

Oyunda para sorunu çekiyorsanız Sözleşmesi biten oyunculardan para edenleri transfer edin,Geldikleri gibi kiralayın sene sonu da satarsınız..
          Her sezon sonu 10-15 tane oyuncuyu bedava kadroma katıp,Yüksek paralar kazanıyordum...

Defansa Sakho,Ömer Toprak kesinlikle alınması gerekir..
          Ortasahaya Touluse'dan Sissoko
          Forvete ilk yıl için Kikin Fonseca,İlerleyen yıllarda Neymar,Servan,Welliton'dan birisini ve Seleznyovu alabilirsiniz..
          Sol Bek İsmail,Sağ bek Uğur Uçar...
          Kaleye Guilherme Ochoa....
          Değerleri kadar teklif yapıyorum ama adamlar benden 2-3 katı para istiyorlar

Stad sorununu dile getirdim onu nasıl hallediceğiz Bekir
          Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Oyunda 10 sene falan ilerlemiş yok mu ...? Belki 10 sene sonra kabul ediyordur Hacısalioğlu stad büyütmeyi..

Yorum

• Halit ;

Şampiyon oldum ve 25m transfer bütçesi verdi takım:d

Yorum

• Oyunun Türkce yaması cıktı mı? Fm oynadığım geceleri özledim.

Yorum

• Slyva futbolu bıraktı

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Oyunun Türkce yaması cıktı mı? Fm oynadığım geceleri özledim.
                    Evet ben Türkçe oynuyorum.

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Halit ;

Şampiyon oldum ve 25m transfer bütçesi verdi takım:d
                      Süper .. ilk defa şampiyon oldum dimi..??

Yorum

• Şampiyon olunca Avrupada da daha iyi yerlere gelince üst düzey kaliteli oyuncularda gelmek istiyor sonra..

Yorum

• Evet aynen öyle ama üst üste 3. şampiyonluğum bu benim

Yorum

• İlk olarak Kerem Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu Trabzonspor kadrosu mu? Ben Psg'ye Vela'yı zor getiriyorum sen Trabzonspor'a hangi yıldızları almışsın süper olmuş harbi.Kadronu yazabilirmisin?İlk 11'i.Gerçekten 2 yıl oynasın Vela takılır peşine Barcelona,Man U.,Arsenal,A.Madrid

Yorum

• En acilinden ön libero lazım , kime iki katı teklif ettiysem kabul etmediler.

Yorum

• Antony Annan'ı 15m'a aldım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X