Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Football Manager

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Baoltelliyi kanat oynatıyorum ben

Sağlam adam Camacho iyi işler yapıyor. Defansif Orta saha Orta saha.

Capel Süper sol diyebilirim Harika işler çıkartıyor. Sol Ofansif

Özellikleri süper maçlarda da çok iyi geleceğin yeteneği. Defans Sağ.

Bunu intere kaptırdım ama özellikleri harika görünüyor. Takip ettiğim kadarıyla da Morinho hep iyi eleştiri yapıyor hakkında. Defans Sol Orta

Çok genç pilot kulublere gönderilerek adam edilir bu. Forvet.

Bunların dışında. Juventusdan Chellini var onu tavsiye ederim. (Defans). Valencia da Raul Albiol var Defans. Bide Sol bek var Andres Guardado devler hep peşinde Defans Sol bek.
    "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
    Ali Kemal Denizci

Yorum

• Ş.Liginde gruptan Real Madrid'in ardından 2.çıktık.
      İlk Turda Chelsea geldi şansımıza ve ilk maç için sahaya çıkıyoruz.
      Son golü yemesek tur garanti gibiydi.

Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• son golü yemesen harbiden garantiymiş.
        1 gol at yat deplasmanda
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Abi hep aynı oyuncuları almaktan bıkmadınız mı?

Farklı farklı takımlara gidin iyi bir gözlemci ekibi kurun süper arama taramalar yapıyorlar.

Yani şunu demek istiyorum her gittiğiniz takıma aynı oyuncuları almayın

Scarpa diye bir oyuncu tavsiye ederim size 18 yaşında italyan Süper bir forvet.
          Emirhan Abi Scarpa regen gösterdiğin resimde.
          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Emirhan Abi Scarpa regen gösterdiğin resimde.
            Evet resmini paylaştığım oyuncu. Resimlerini daha sonra paylaştım hatırlatırım
            "Kocaeli bizi ilk maçta 1-0 yendi. 'Hamsinin kafasını ezdik' başlığı attılar. Gazeteleri soyunma odasına astım. 20 dakikada skor 5-0 oldu. Bizde öyle bir güç vardı o zamanlar."
            Ali Kemal Denizci

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Parma hiç sarmadı Kore liginden birini alıp başlayacağım..
              Kore Ligi'nden Oynadım Seoul İle. Çok Zor oyuncuların İsimleri Falan Benzediği İçin İlk 11 Kurmakta Zorlanıyorsun .

Ben Hırvatistan Liginden Gireceğim .

Tavsiye Ederim .

Yorum

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kore Ligi'nden Oynadım Seoul İle. Çok Zor oyuncuların İsimleri Falan Benzediği İçin İlk 11 Kurmakta Zorlanıyorsun .

Ben Hırvatistan Liginden Gireceğim .

Tavsiye Ederim .
                Evet Birtan dediklerin doğru isimleri okuyamıyorum bile..
                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 2010/2011 St. Pauli

Sezonu 3. tamamladıktan sonra hemen transfere koyulduk.Yaklaşık 14 milyon € bütçe verildi.Transferlerde genelde taksit seçeneğini kullandık.Harcadığımız 27 milyonun yarısını gelecek aylara yaydık.Ayrıca Masilela'yı da Leverkusen 5.5 milyon €'ya sattık.Gelen oyuncularımız ise genelde ortasahaya yönelikti.Toulouse'tan defansif ortasaha Sissoko, Shakhtar'dan sağ kanat için Ilsinho, Santander'den ofansif ortasaha Gonzalez, Preston'dan sol açık Ross Wallace, sol beke Ukraynalı Povyovyi, forvete Saivet ve son olarakta kaleye tecrübeli James'i transfer ettik.Defansa da transfer yapmak istedik ancak para kalmayınca yine aynı oyuncularla devam etme zorunda kaldık.

İlk kez mücadele edecek olduğumuz Şampiyonlar Ligi'nde ise seribaşı olmadığımız için bizi dev takımlar bekliyordu: Chelsea, R. Madrid, Milan vs.
                  Kuradan Chelsea çıktı.Tur ümidimiz fazla değildi.İlk maç başabaş mücadele etsekte ikinci maçta varlık gösteremedik ve ilk ŞL maceramız uzun sürmedi.Yolumuza UEFA gruplarından devam edecektik..

Grup kuralarında şanslı bir kura çektik.Groningen, Braga ve Steaua'nın bulunduğu gruba düştük.Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Son olan transferleri editörden nasıl atacaz..Ben 2008 oynuyorum editörde default var onu açıyor ama üzerine yüklediğim yamaları açmıyor mesela 8.0.2 falan açmıyor..

Yorum

• "BerkTS" birşey sorabilirmiyim ?

Bende St.Pauli ile oynuyorum. 2. olup lige çıkmayı başardık. Ancak takıntılı olduğum bir konu var. Oyunculara istediğim numarayı veremiyorum. İlk yılda bu sorun vardı neyse idare edeyim bir sonraki sezon düzelir diye düşündüm. Lige çıktım transfer sezonu başladı bir iki transfer yaptım ancak gelen oyunculara istediğim numarayı veremiyorum. Takımın eski oyuncularının numaraları kilitlenmiş duruyor. Numara konusuna çok takıntılıyımdır oyunu bırakmayı bile düşündüm bugün. Ki uzun zaman sonra gerçekten zevk aldığım bir oyun olmuştu St.Pauli. İşte merak ettiğim sende de bu sorun varmı?

Yorum

• Hırvatistan Ligi Genç Oyuncu Piyasaya Sürmek İçin Oldukça İdeal . Çok Genç Gelecek Vaat Eden Oyuncular Var .

Tavsiye Ederim , Macera Arayanlar İçin

Oyuncularınız Çıkışa Geçtimi Çok Büyük Takımlar Tarafından Takip Ediliyor .

Oldukça Zevkli Oluyor . Bu Lig'den Oyun Açarsanız Şu Takımlardan Birini Alın ;

Dinamo Zagrep
                        Hajduk Split

Yorum

• Newcastle ile 2. lig sarıyor bence.
                          Ama yönetim transfer bütçesi verirken en aşağı beklenti lig şampiyonluğu olarak kendi belirledi ve 12 Milyon Dolar verdi.Ama kimse 2. lige gelmiyor.
                          Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Son olan transferleri editörden nasıl atacaz..Ben 2008 oynuyorum editörde default var onu açıyor ama üzerine yüklediğim yamaları açmıyor mesela 8.0.2 falan açmıyor..
                            Bu sorumu geçen de sormuştum yine cevap gelmemişti...Yardım ltf..

Birtan Hajduk la başladım varmı bildiğin iyi oyuncular Hırvatistanda..

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi hep aynı oyuncuları almaktan bıkmadınız mı?

Farklı farklı takımlara gidin iyi bir gözlemci ekibi kurun süper arama taramalar yapıyorlar.

Yani şunu demek istiyorum her gittiğiniz takıma aynı oyuncuları almayın

Scarpa diye bir oyuncu tavsiye ederim size 18 yaşında italyan Süper bir forvet.
                              oyun üretimiymiş bu scarpa ya
                              mascio ya efsane. 40Kya alıp 14 milyon'a satmıştım

Yorum

• Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X