Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Android Kullanıcıları l LG, Samsung, Htc, Sony, ...

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Emirhan sen hangisini öneriyorsun?
    Bordomavi.net

Yorum

• Lg p880
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Emirhan sen hangisini öneriyorsun?
        Vallahi 10 yıldır bu araştırma işlerini yaparım, aldığım hiç bir elektronik üründe sıkıntı yaşamadım çünkü dibine kadar araştırıp aldım fakat şu an itibari ile devirin değiştiğini fark ettim.

Bence bu yazılanlar çizilenler hepsi birer hava gazı ve piyasada ki her telefon çok güzel Ve çoğu sorun olarak gösterilen özellikleri insanlar normalde kullanmıyorlar bile. Bence çok istisnai markalar dışında bu piyasada ki firmaların telefonlarının hepsi çok iyi.

Bu işte bir kaç kıstas var çift çekirdek tek çekirdek olayı ilk buna karar verilecek daha sonra ise telefonun ergonomikliğine diğer şeyler zaten aşağı yukarı hepsinde aynı.

Marka taraftarı değilim fakat dizayn olarak HTC'yi sistem olarak samsungu çok beğeniyorum.

S3 Mini, Galaxy Ace 2 ve HTC Sensation gözde telefonlarımdan.
        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Bugün S3'üme zeval geldi..

Lütfen telefondan bahsedip de üzmeyin beni daha fazla..

Yorum

• Bende de Samsung galaxy wonder var memnunum.
            Bundan önce de galaxy gio vardı.
            Bundan sonra da s3 mini veya o ayarda bir tel alırım.
            Çift çekirdek, rami bol, ekranı en fazla 4'' olur.
            T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Vallahi 10 yıldır bu araştırma işlerini yaparım, aldığım hiç bir elektronik üründe sıkıntı yaşamadım çünkü dibine kadar araştırıp aldım fakat şu an itibari ile devirin değiştiğini fark ettim.

Bence bu yazılanlar çizilenler hepsi birer hava gazı ve piyasada ki her telefon çok güzel Ve çoğu sorun olarak gösterilen özellikleri insanlar normalde kullanmıyorlar bile. Bence çok istisnai markalar dışında bu piyasada ki firmaların telefonlarının hepsi çok iyi.

Bu işte bir kaç kıstas var çift çekirdek tek çekirdek olayı ilk buna karar verilecek daha sonra ise telefonun ergonomikliğine diğer şeyler zaten aşağı yukarı hepsinde aynı.

Marka taraftarı değilim fakat dizayn olarak HTC'yi sistem olarak samsungu çok beğeniyorum.

S3 Mini, Galaxy Ace 2 ve HTC Sensation gözde telefonlarımdan.
              Emirhan bence bu yzdıklarında haklısınbende HTC Sensation var ve o dediğin olayların hiçbiri bende yaşanmadı.Sadece bir iki kez kendi kendine kapandı ondada HTC internet üzeribde uyarıyor yollayın bu bilgiyi istem dışı kapanma oldu biz ilgileniceğiz diye yolladım ama ilgilendiler ilgilenmediler bilmiyorum yani
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Emirhan bence bu yzdıklarında haklısınbende HTC Sensation var ve o dediğin olayların hiçbiri bende yaşanmadı.Sadece bir iki kez kendi kendine kapandı ondada HTC internet üzeribde uyarıyor yollayın bu bilgiyi istem dışı kapanma oldu biz ilgileniceğiz diye yolladım ama ilgilendiler ilgilenmediler bilmiyorum yani
                O kapanmadan sonra bir daha kapanmadı değil mi abi ?

Ayrıca sende ki XE mi XL mi iki farklı modeli varmış hangisi daha üstün halen daha çözemedim.

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bugün S3'üme zeval geldi..

Lütfen telefondan bahsedip de üzmeyin beni daha fazla..
                  Ne oldu ki S3'ünüze ?

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım .

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    O kapanmadan sonra bir daha kapanmadı değil mi abi ?

Ayrıca sende ki XE mi XL mi iki farklı modeli varmış hangisi daha üstün halen daha çözemedim.
                    Bendeki XE modeli kırmızı kulaklık çıkışlı olanı.Ama bu kapanma olayı anladığım kadarıyla sitem çökmesinden kaynaklanıyor yani kapanma raporu istediğin zaman sistem çökmesi raporu veriyor htc ye gönderin diyor 2 kez oldu bu durum bende...
                    En son Murat Acar tarafından düzenlendi; 14.01.2013, 10:18.
                    Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ne oldu ki S3'ünüze ?

Ben yaklaşık 4 aydır kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım .
                      Helal olsun Samet sana...

Benden önce geçtin "çok akıllı" telefona, seçimini de beğendim valla.. Güle güle kullan.

Bakalım ben de Note 2 düşünüyorum. Sony Xperia Z mi ne varmış ona da bak diyorlar, fırsatını bulursam bakacağım. Iphone'lar gereksiz pahalı, çok da özenmiyorum Iphone'a.

Önümüzdeki 15-20 gün içinde bendeki "az akıllı" Nokia E72 telefonumdan kurtulurum herhalde.

Çok uzun zamandır Nokia kullanıyorum ama son zamanlarda diğer firmalarla rekabet edebilir durumda değilartık...
                      Derin Trabzonspor
                      HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

• Android için Dolphin Browser tarayıcısını tek geçerim. Denemelisiniz.

Yorum

• İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Helal olsun Samet sana...

Benden önce geçtin "çok akıllı" telefona, seçimini de beğendim valla.. Güle güle kullan.

Bakalım ben de Note 2 düşünüyorum. Sony Xperia Z mi ne varmış ona da bak diyorlar, fırsatını bulursam bakacağım. Iphone'lar gereksiz pahalı, çok da özenmiyorum Iphone'a.

Önümüzdeki 15-20 gün içinde bendeki "az akıllı" Nokia E72 telefonumdan kurtulurum herhalde.

Çok uzun zamandır Nokia kullanıyorum ama son zamanlarda diğer firmalarla rekabet edebilir durumda değilartık...
                          Windows 8li Lumia cok akilli telefonlar arasinda bende varim dedi..

Onada bak bence..

HTC One S kullaniyorum.. güzel telefon iste, ama yine alirmisin derseniz almam

Simdi telefon alsam, iPhone 5, Samsung Note 2, Nokia Lumia 920 arasinda tercih yapardim..
                          En son Mehmet Ç. tarafından düzenlendi; 14.01.2013, 12:02.

Yorum

• İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bendeki XE modeli kırmızı kulaklık çıkışlı olanı.Ama bu kapanma olayı anladığım kadarıyla sitem çökmesinden kaynaklanıyor yani kapanma raporu istediğin zaman sistem çökmesi raporu veriyor htc ye gönderin diyor 2 kez oldu bu durum bende...
                            Anladım abi. Peki XE ile XL arasında ki farkı hangisini almak gerektiği konusunda bir bilgin var mı ? Yada genel söyleyim bilgisi olan bir başkası var mı aramızda, biraz bilgi almak isterim.

Yorum

• Sensationlar Avrupa'da pazardan kalkdi..

HTC sadece yeni sürümü olan One Serilerini satiyor..

Ve icerik olarak siyah ile beyaz kadar fark var.

Nedenlerden biride bu.

Sensationlarda eski menü felan var. One serisinde degisti bu menü.

HTC almayi düsünüyorsan One S iyidir bence.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Windows 8li Lumia cok akilli telefonlar arasinda bende varim dedi..

Onada bak bence..

HTC One S kullaniyorum.. güzel telefon iste, ama yine alirmisin derseniz almam

Simdi telefon alsam, iPhone 5, Samsung Note 2, Nokia Lumia 920 arasinda tercih yapardim..
                                Bahsettiğin 3'ünün içinde benim bakış açımla Note 2 öne çıkıyor, zira aleti aynı zamanda tablet yerine de kullanabilirim diye düşünüyorum. (henüz bizim eve tablet girmedi de)

Hanımda iphone 4 var, güzel telefon ama apple çok kısıtlıyor herşeyi. Ayrıca iphone'da Türkiye almakla dışardan almak arasında 1.5 kat fark var. (garantisiz telefon kullanmak istemiyorum)

Nokia windows 8'li telefon sordum Avea bayiinde, bane gösterdikleri telefon çok kötüydü(modelini bilmiyorum..)
                                En son Berberoğlu tarafından düzenlendi; 14.01.2013, 14:33.
                                Derin Trabzonspor
                                HEDEF 61.000 ÜYE l Haydi BordoMavi.Net Göreve!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X