Aynı Yıldızın Altında.Romantik dram filmi.Duygulandığım filmlerden bir tanesi tavsiye ederim.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız
Daraltma
X
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDüğün Derneğe gitmeyin.Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynı Yıldızın Altında.Romantik dram filmi.Duygulandığım filmlerden bir tanesi tavsiye ederim.(gözlem bu yanlış anlaşılmasın)
[MENTION=27844]ilker[/MENTION] abiyi ayrı tutuyorum.
Bari ben yorum yapayım. Ben şahsen pek ağlamadım o filmde. Belki de izlediğimdeki ruh halimden kaynaklanıyor.
Dram dalında Maundy Thursday'i izlediğim filmler içinde tek geçerim.
3 konuyu işleyen mükemmel bir film. Ağlamaktan helak olmuştum. Gözlerim bırak kızarmayi %50 kapanmıştı.
Sokakta yaşamayı
Mahkum olmayı
Ve aşkı harmanlayan çok güzel bir film.
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=30227]Sibel[/MENTION] Ben bile gözyaşı dökmüştüm o filmde ruh halini merak etmedim değilİzleyeceğim filmi önerin için teşekkür ederim artık 1 hafta sonra yorumumu yaparım malum bu banlanır az sonra
[MENTION=27844]ilker[/MENTION] Evet abi benimde aklımda çok güzel bir sahneydi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKendi dönemi için bir şey diyemem tabi
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma bir şey gelmeyecekse Star Wars'ı hiç izlemedim ilgi de duymuyorum bana özellikle bu dönem için overrated bir film geliyor.Kendi dönemi için bir şey diyemem tabi
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşıma bir şey gelmeyecekse Star Wars'ı hiç izlemedim ilgi de duymuyorum bana özellikle bu dönem için overrated bir film geliyor.Kendi dönemi için bir şey diyemem tabi
[MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] Sen seçilmiş olandın. Güç'e dengeyi getirecektin. Onu karanlığa terk etmeyecektin. Ayıp ettinDRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNo one wins. One side just loses more slowly.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStar Wars'ı eleştiren 100 kişi üzerinde test yaptık. Test sonuçlarına göre Star Wars'ı izleyen kişi sayısı 0 izlemeyen kişi sayısı ise 100 çıktı.
@Fatih Çelik Sen seçilmiş olandın. Güç'e dengeyi getirecektin. Onu karanlığa terk etmeyecektin. Ayıp ettinBana öyle bir hava veriyor dedim zaten . Tamam vurmayın artık
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
- Alıntı
Yorum
-
Bajrangi Bhajian i izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz. Hayatım da ilk defa bir filmde gözlerim doldu, hatta gizliden ağlamış bile olabilirim. O kadar etkilendim ki film biter bitmez sonunu tekrar izledim.-----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
https://twitter.com/serdarstan
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBajrangi Bhajian i izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz. Hayatım da ilk defa bir filmde gözlerim doldu, hatta gizliden ağlamış bile olabilirim. O kadar etkilendim ki film biter bitmez sonunu tekrar izledim.
İlk kez bir hint filmi izledim. 2,5 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Filmi çok beğendim. Final sahnesini de mükemmel yapmışlar. Son sahnede göz yaşlarını tutmak hayli zor oldu.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
- Alıntı
Yorum
Yorum