Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aynı Yıldızın Altında.Romantik dram filmi.Duygulandığım filmlerden bir tanesi tavsiye ederim.
    Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Düğün Derneğe gitmeyin.
      Aynen katılıyorum. Bir önceki filmi izlediyseniz bunu boşuna izlemeyin. Fazlası yok eksiği var. Klasik bayatlamış espriler vardı. Bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim.
      Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".

Yorum

• it follows'u beğendim.gerilimi yüksek ve oldukça iyi bir alt metni var bir korku filmine göre.

Yorum

• Hazır mısınız?

DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı Yıldızın Altında.Romantik dram filmi.Duygulandığım filmlerden bir tanesi tavsiye ederim.
            Bunu burda %90 kimse izlemez. Ne işleri var romantik dramla? (gözlem bu yanlış anlaşılmasın)
            [MENTION=27844]ilker[/MENTION] abiyi ayrı tutuyorum.
            Bari ben yorum yapayım. Ben şahsen pek ağlamadım o filmde. Belki de izlediğimdeki ruh halimden kaynaklanıyor.

Dram dalında Maundy Thursday'i izlediğim filmler içinde tek geçerim.
            3 konuyu işleyen mükemmel bir film. Ağlamaktan helak olmuştum. Gözlerim bırak kızarmayi %50 kapanmıştı.
            Sokakta yaşamayı
            Mahkum olmayı
            Ve aşkı harmanlayan çok güzel bir film.

Yorum

• Teşekkür ederim [MENTION=30227]Sibel[/MENTION]

Evet bu filmi izlemiştim.Hoş bir film.Dokunaklı bir filmdi.Kızın, hayranı olduğu yazarla, çocuğun diyalogları aklımda hala.

Bu tarz film seven arkadaşlara ben de tavsiye ederim bu filmi...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• [MENTION=30227]Sibel[/MENTION] Ben bile gözyaşı dökmüştüm o filmde ruh halini merak etmedim değil İzleyeceğim filmi önerin için teşekkür ederim artık 1 hafta sonra yorumumu yaparım malum bu banlanır az sonra
                [MENTION=27844]ilker[/MENTION] Evet abi benimde aklımda çok güzel bir sahneydi

Yorum

• İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hazır mısınız?

Başıma bir şey gelmeyecekse Star Wars'ı hiç izlemedim ilgi de duymuyorum bana özellikle bu dönem için overrated bir film geliyor. Kendi dönemi için bir şey diyemem tabi
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Başıma bir şey gelmeyecekse Star Wars'ı hiç izlemedim ilgi de duymuyorum bana özellikle bu dönem için overrated bir film geliyor. Kendi dönemi için bir şey diyemem tabi

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Star Wars'ı eleştiren 100 kişi üzerinde test yaptık. Test sonuçlarına göre Star Wars'ı izleyen kişi sayısı 0 izlemeyen kişi sayısı ise 100 çıktı.
                      [MENTION=48054]Fatih Çelik[/MENTION] Sen seçilmiş olandın. Güç'e dengeyi getirecektin. Onu karanlığa terk etmeyecektin. Ayıp ettin
                      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

Hazır mısınız?

Konuyla alakasz ama Star Wars icin bugün Almanyada gay olduklari yönünde birseyler duydum, eger öyleyse üzülürüm
                        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

Star Wars'ı eleştiren 100 kişi üzerinde test yaptık. Test sonuçlarına göre Star Wars'ı izleyen kişi sayısı 0 izlemeyen kişi sayısı ise 100 çıktı.
                          @Fatih Çelik Sen seçilmiş olandın. Güç'e dengeyi getirecektin. Onu karanlığa terk etmeyecektin. Ayıp ettin
                          Farkındayım yani filmi izlemeden yorum yapmak çok abes ama Bana öyle bir hava veriyor dedim zaten . Tamam vurmayın artık
                          "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Bajrangi Bhajian i izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz. Hayatım da ilk defa bir filmde gözlerim doldu, hatta gizliden ağlamış bile olabilirim. O kadar etkilendim ki film biter bitmez sonunu tekrar izledim.
                            -----Everything we've ever done or will do ,we're gonna do over and over and over again.-----
                            https://twitter.com/serdarstan

Yorum

• the revenant ve the hateful eight filmlerini bekliyordum ama bu kadar erken internete düşmesini beklemiyordum.yine de çamur görüntüyle izlemek istemiyorum.

Yorum

• İlk olarak PortoDeGalinhas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bajrangi Bhajian i izlemediyseniz mutlaka izlemelisiniz. Hayatım da ilk defa bir filmde gözlerim doldu, hatta gizliden ağlamış bile olabilirim. O kadar etkilendim ki film biter bitmez sonunu tekrar izledim.

İlk kez bir hint filmi izledim. 2,5 saatin nasıl geçtiğini anlamadım. Filmi çok beğendim. Final sahnesini de mükemmel yapmışlar. Son sahnede göz yaşlarını tutmak hayli zor oldu.
                                Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                                Hz. Ömer.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X