Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    cerasus sen yine iyi dayanmışsın.Filmde herşey belli olduğu için ben Memento'yu yarıda kapatmıştım.Sonunu bilememişiz ama olsun
    Oh be beni anliyan birisi cikti =)

Valla bende kapatacaktim ama bu kadar cok puan alinca film dedim sonuna kadar izliyelim, sonradan neyin güzel oldugunu anlamak icin ama yanilmisim.

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olaya sinemasal ve sanatsal bakmak gerekiyor bence. Milyoner'in sinemasal değeri büyük. Hızlı ve Öfkeli ise özünde bir gişe filmidir bence.

Eğlenmek için ben de Hızlı ve Öfkeli'yi tercih ederim. Ama dediğim gibi, sanat için çekilmiş bir film değil
      Doğrudur. ben de sinemaya eğlenmek için gidiyorum zaten, sanat eleştirmenliğine de soyunmaya niyetim yok sinemaya gidiş amacı nedir insanların onu da sorgulamak lazım. Trabzon'da 6 lira bir sinema bileti, 2 saat için 6 lira verip sırf sanatsal değeri yüksek diye, seyrederken canımı sıkan bir filme gitmek istemem.

ayrıca milyonerin sanatsal değeri nedir acaba, oyunculukları falan mı? ben oyunculukları da beğendiğimi söyleyemem, çocuk oyuncuların performansı iyiydi ama. illa eğlendirmesine de gerek yoktu yani, ağlatabilirdi de ama benim sadece canımı sıkabildi o kadar. herneyse ben filmi beğenmedim yani. bi kere filmde büyük bir hata var, o yarışma hiçbiryerde canlı yayınlanamaz, adam baksın googledan sen de ara söylesin sana, oh ne güzel! olmaz yani

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bende sonuna kadar izliyorum meraktan ama bu filmin kurgusu güzel diye filminde güzel oldugu demek degildir. O zaman her filmi 8 farkli acidan yapsinlar, her acidan yeni bir sey ögrenelim is tamamdir, yani anlata biliyor muyum?
        O filmde bomba 8 defa patliyor ve filmin finali ney? Baskanin kacirilmasi mi? Hic olmamis bir olay cünki simdiye kadar. Die Hard aynisi, farki yok, kurgusu degisik o kadar. Die hard da tren istasyonlarini bombalatiyorlardi bankadan paralari kacirmak icin. Ama Die Hard kendine özgü bir seyi var, yani replikleri olsun, havasi olsun, vs. Bu filmde ben öyle bir sey göremedim. Kurgu teknikleri üstünde duran bir film, baska güzelligi yok.

Neyse, tabi ki zevk meselesi ve herkesin görüsüne saygi duyuyorum, yani yanlis anlamayin beni, kimseyi yargilamiyorum =)
        Ben genelde filmleri son sahneleriyle veya kurgularıyla hatırlarım.
        Özgün bir kurgu bir filmi beğenmeme ve sıkılmadan sonuna kadar izlememe yetiyor genelde Vantage Point'u ve Memento'yu da bu yüzden sevmiştim. Konusunu veya oyunculuklarını beğendiğimden değil yani
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Buranin tavsiyesiyle dün Donnie Darkoyu izledim.

Yani mementoya yüksek puan verenler bu filme acaba kac puan verecekler, 10 üzerinden 17/18 herhalde

Ilk bakista anlamasamda, sonradan sonuna 3 defa bakinca anca anliyabildim , yani anladigimi saniyorum .

Valla ben acayip begendim filmi. Müzikleri cok ama cok cuk diye oturmus ve cok güzel. Bas karakterin psikopat gülüsü ayri güzel, bulanik rüya tadinda gecen film bambaska güzel.

Kaderi degistirmek demek böyle oluyor.

Filmde hosuma giden en güzel sey bana o eski korkunc filmler tadini vermesi, ne kadar bir korku filmi olmasada ben acayip ürperdim. O bos ama agaclarla dolu koca sokaklar, psikopat gülümsemeler, o eski sinemalar ve okullar, halloween partisi, eski kiyafetler, o eski amerikan düsünceler ve o tavsan kostümü.

"Yani kimseye, kimsenin bilmedigini, söylemememiz gerekir".
          "Onun psikolojik sorunlari var. Öyle mi, benimde var. Ne tür bir psik. problemi var babanin?"
          "Bugün bir mektup yok, belki yarina."
          "Tüm canlilar tek baslarina ölürler."
          "Donnie Darko, bu ne bicim bir isim? Sanki bir süper kahraman ismi gibi. - Olmadigi mi kim söyledi?"

"Ve eger gecmise gidebilseydin ve tüm karanlik ve aci saatleri daha güzel seylerle degistire bilseydin, ne olurdu?"

(kendimce terücme etmeye calisitm, hatalarim vardir kesin)

Yani kisaca önerdiginiz icin sag olun, baska önermek istediginiz film var mi arkadaslar?

Yorum

• Valkyrie'yi izledim.İzlenebilirliği yüksek bir film fakat fazla yukarılara tırmanamaz.
            Tom Cruise'un sağ elini(olmayan) kaldırıp "heil Hitler" demesi en etkileyici sahnesiydi.
            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Buranin tavsiyesiyle dün Donnie Darkoyu izledim.

Yani mementoya yüksek puan verenler bu filme acaba kac puan verecekler, 10 üzerinden 17/18 herhalde
              İyi de onu belirttik zaten,"Donnie Darko" film üstü bir şey...Diğer filmleri bunun gibi olağanüstü filmlerle kıyaslamak doğru olmaz.

"Donnie Darko"da aslında konu paralel evrenler,ama filmde bundan hiç bahsetmiyor.Biz,şizofren bir gencin kendisiyle ve hayatla mücadelesini ve dünyayı daha güzel bir yer yapma arzu ve çabasını izlerken,arka planda zamanda yolculuk ve paralel evrenler konusu işleniyor.
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Azılı bir XMEN fanatiği olarak daha Amerika' da bile vizyona girmemiş olan XMEN Origins adlı filmin kopyasını elime geçirdim ve dayanamayıp izledim

Bu film internetten nasıl sızmış anlayamadım ama filmin kopyası hiç de fena değildi. Fakat bazı sahnelerin üçboyutlu animasyon gibi gözükmesi ve gene bazı karelerde Wolverine' in havada uçarken arkasındaki askılık iplerinin açıkça görünüyor olması beni şaşırttı

Büyük ihtimal henüz tamamlanmamış bir kaydı falan bu ya da yönetmen biraz dalga geçmiş diyebilirim)

Filme gelince. Olay bu sefer Wolverine' in çocukluğu döneminden başlayıp büyümesini, yeteneklerini fark edişini, ilk aşkı Silver Fox ile tanışmasını, baş düşmanı Sabretooth ile olan hamasetini irdeleyerek akıp gidiyor..

En güzel taraf ise bu filmde Deadpool ve özlenen kahraman Gambit' in de bulunuyor olması. Ajan Zero, Fred gibi mutantlar da filme renk katan diğer unsurlar..

Ben çok beğendim. Zaten XMEN söz konusu olduktan sonra beğenmeme lüksüm de yok açıkçası

Soldan sağa: Deadpool, Gambit, Wolverine, Sabretooth, Silver Fox
                Filmin montajlanmamış kopyasını birisi Fox Tv stüdyosundan alıp, nete düşürüyor. Sonrası malum

Film nete düştükten sonra yapımcılar filmin sonunu değiştirme kararı almışlar..
                www.twitter.com/SDanismaz
                Gugudali..
                Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Tavsiyedir;

The Reader

Underworld Rise of The Lycans

İzlemeye gerek yok;

Duplicity

Doubt
                  keyif adamı ..

Yorum

• The Wrestler'i ben de tavsiye ederim. Gerçekten kaliteli bir film. Sonuna da bayıldım..
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Tigerland
                      Vietnam savaşına gidecek askerlerin son eğitimini aldıkları kampta olanı biteni anlatıyor film. IMDb'ye göre Savaş filmi. Ben de açıkçası vurdulu kırdılı, Rambovari bir film bekliyordum ama öyle olmadı. Daha çok askerlerin psikolojileri baz alınmış. Oldukça başarılı olmuş bence.

İzlerken sıkıldığım anlar oldu. Hatta filmi 2 oturuşta izledim Ama bittiğinde güzel bir tat bıraktı.

Monoton anlatımları pek beğenmem aslında ama kamera açılarını çok başarılı buldum. Sabit duran bir kamera yoktu sanırım, hep omuzda çekildi galiba. Bu da kendinizi filmin içinde hissetmenize yol açıyor. Collin Farrell'in ve Clifton Collins Jr'nun aşmış oyunculukları da filmi sevmemde büyük etkendi.

Sonuç: İzleseniz de izlemeseniz de bir şey kaybetmezsiniz.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Donnie Darko'yu izledim bu sabah

Olağanüstüydü, hayran kaldım. Şimdiye kadar nasıl kaçırmışım bu filmi hayret.

Filmde paralel evrenler konusu cidden çok iyi işlenmiş. Kelebek etkisinden sonra gördüğüm en iyi kurgulardan birine sahip.

İlk izleyişte anlaması biraz güç filmi. O nedenle herşeyi yerine oturtamadım henüz. Mesela şu tavşanın gerçekten şizofreni ürünü mü yoksa ne olduğunu, nasıl gelecekten haber verdiğini çözebilmi değilim. Bunun yanında film boyunca gördüğümüz evrene uçak motoru nasıl düştü onu da anlamadım. Sonuçta film boyunca izlediğimiz evrenden gerçek evrene gönderiyor uçak motorunu

Çok kalite replikler, iyi bir oyunculuk, süperdi yahu.

En beğendiğim sahne de şu kişisel gelişim uzmanıyla aralarındaki muhabbetti

Buraya gelmek için kaç para aldınız?
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

• Film tartismaya acik oldugu icin kimse dogruyu tam olarak bilemez. Bana göre (dikkat, filme bakmamis ve bakacak olanlar burayi okumasa iyi olur):

Ucak motoru iki dünya arasinda olusan delikten geliyor. Yani zaman yolculugu yapiyor ucak motoru. Filmde ögretmenin dedigi gibi yolculuk yapmak icin bir metaldan cisim vede bir delik lazim ve buda burda mevcut.

Tavsan ise ona verilen bir yetenek. Gelecegi görmek icin bir yetenek, yada sizofrende diye biliriz ama normal bir sizofrenlik degil.
                          Iki dünya arasinda olusan bir delik var ve bu deligin kapatilmasi lazim yoksa 28 gün bilmemne saat bilmemne dakka icinde asil dünyanin sonu gelicek. Bunu önlemek icin o tavsan beliriyor, o tavsan ve digerleri hem bilip hem bilmeden onu yöneltiyorlar gelecegi görmek icin. Sadece "normal" yasayanlar (annesi,kiz arkadasi, psikologu, vs) Donniyi yöneltseler kendisi büyük bir ihtimalle o yatagina düsecek olan motora kurban gitmek istemeyecegi icin o tavsan beliriyor.
                          Okulu su basmasini tavsan bilerek ona yaptirtiyor böylece kiz arkadasiyla tanismasina sebeb oluyor. Vede asik oldugu kizin sonu nasil bitiyor, biliyorsundur. Vede o kisisel gelisim uzmaninin evinini yakmasini sagliyor. Adamin evi yandigi icin o yaptigi serefsizlik ortaya cikiyor. Adam mahkemelik oldugu icin okuldaki kizlarin asil ögretmeni mahkmeye destek icin gitmek istiyor ve o yüzden donninin annesinin gitmesine yol aciyor. Ve donninin annesi ile dansci kizlara ne oluyor biliyorsun.

Iste bunlarin olmasi icin o tavsan beliriyor diger dünyadan. Belirmese donnie kendini feda etmez o deligi kapatmak icin.

Umarim anlata bilmisimdir

Yorum

• Evet,ufaktan Donnie Darko analizleri başladı.Cerasus'un tespitleri güzel.Ömer,filmdeki yaşlı kadın Mrs.Sparrow'un yazdığı kitabı okursan olaylar biraz daha netleşir.Ayrıca sadece filmi izlemekle olay bitmiyor,sitesine gir,ordaki bulmacaları çöz,bilgileri oku,filmde olmayan çok şey var sitede.

Bugün zaman bulursam "The Wrestler"ı izleyeceğim,güzel film olduğu her halinden belli,ama dur bakalım...
                            Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Kubilay Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şuana Kadar İzleyemedim ama İzleyenlerden Yorum Beklerim

Filmi 2 gün önce sinemada izledim.

Başından son ana kadar aksiyon yüklü bir film.

Gerçekten çok hoş olmuş.

Son anı yaratıcılıktan uzak çok saçma olmuş.

Ama izlemenizi tavsiye ederim.
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Sabırsızlıka beklediğim bir koşuyla gitmiş olduğum film gerçekten beni oldukça etkiledi.

Gerçekten müthiş bir film .

Herkeze tavsiye ederim.

Kurgu film içeriği sahneler çok iyidi.
                                En son Serdær tarafından düzenlendi; 18.04.2009, 11:45.
                                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim