Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten yanaşır dedi Ömer'de biliyor o kadar olamayacağını.
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Psikolojik film sevenler için tavsiye ettiğim filmler var

Kim ki duk'ın filmleri
      Esaretin Bedeli
      Bir Rüya için ağıt
      21 gram
      Akıl Oyunları
      Babam Romulus
      Temel İçgüdü
      Hayat bir mucizedir
      Altıncı his

Psikolog adayı olarak tavsiyedir
      Bugün de gittiğim Kuzey Yamacı filmini tavsiye ederim efektleri çok iyi konusu gerçek yaşamdan tarihten alınmış dağcılığı ve macerayı sevenler için tam filmidir diyebilirim
      Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Psikolojik film sevenler için tavsiye ettiğim filmler var

Esaretin Bedeli
        Akıl Oyunları
        Bu iki filmi izlemeyen kaldı mı İkisini de tekrar tekrar izleyebilirim.
        www.twitter.com/SDanismaz
        Gugudali..
        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• 1962 - To Kill a Mockingbird (Bülbülü Öldürmek)

Atticus Finch (Gregory Peck) Amerika'da 1930'larda ekonomik buhran ve siyahlara karşı olan ırkçılığın doruk noktasında olduğu günlerde beyaz bir kadına tecavüz ettiği iddiasıyla tutuklanan zenci genci savunma görevini üstlenir. Siyah-beyaz filmlerden hoşlananlar için.

Yorum

• Kutsal Damacana 2 : İt men

O kadar saçma o kadar berbat bir filmki ilkine gidip beğenen ikincisinede gitmek isten benim gibileri için koskoca bir hayal kırıklığı...

İlk filmde rastladığımı ince mizah öğeleri yok....

Oyunu kopartacak güzeleştirecek bir oyunculuk yok.... ( 5 dakikalık mangal sahnesinde hafif toplu tiyatrocu abimizi olayın dışında tutuyorum...)

Sonra kurtadama geçirmişler bir maske bas sesleride kasmışlar olmuş ir kurt adam yerseniz....

Valla filmden çıktığımda Avatarı neden bir daha izlemedimde buna geldim dedim....

İlkini izlediyseniz bun sakın izlemeyin derim. Bırakın hoş bir anı olarak kalsın....
            Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Dün akşam Star Trek' i izledim. Açıkçası beğendim, en azından filmin adına yakışır bir performanstı. Ama başroldeki Chris Pine bana çok itici geldi doğrusu. Resmen kıl oldum herifin hareketlerine falan

Bu arada filmdeki Eric Bana' yı zar zor tanıdım. Zoe Saldana ise daha önce Avatar' daki Neytiriymiş meğerse. Lost' un yaratcılarının elinden çıktığı her halinden belli olan paralel evrenlerin de işlendiği güzel bir bilim kurgu aksiyon. Tavsiye ederim

"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Akıl Oyunlarını bir tek ben izlemedim herhalde.

Olsun yine de çok mutluyum.

Protestom devam edecek.

Yorum

• Forret Gump

Böyle bir filmi şimdiye kadar nasıl izlememişim anlamıyorum!

İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Akıl Oyunlarını bir tek ben izlemedim herhalde.

Olsun yine de çok mutluyum.

Protestom devam edecek.

Yapma be, protesto edecek başka film bulamadın mı

Bari senin yerine bir kez daha izleyeyim
                  www.twitter.com/SDanismaz
                  Gugudali..
                  Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• Fight Club'ın bir bölümünü izledim dün yine

Ve yine bir ayrıntı yakaladım. Edward Norton'un "Farklı bir zamanda, farklı bir mekanda uyanabiliyorsanız, farklı bir insan olarak uyanabilir misiniz?" repliği sırasında kamera Tyler'ın peşinden gidiyor
                    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yapma be, protesto edecek başka film bulamadın mı

Bari senin yerine bir kez daha izleyeyim
                      Protestom bakidir.

Yapacak bir şey yok.

Olan Akıl Oyunları'na oldu.

Yorum

• The Stepfather

Orphan tarzında bir film. İyi bir gerilim. Ancak öyle bir başyapıt felan değil. Orphan'ı beğenenler izlesin bence.

The Sleepy Hollow

Film 1999 yapımı bir Tim Burton filmi. Başrolünde tahmin edeceğiniz üzere Johnny Deep var. İlginç bir film. Bu da bir başyapıt değil ancak yinede izlenebilir güzel bir film.

Yorum

• Uzak Ihtimal
                          9/10

Ne anlatmak istediğini gayet açık ve belirgin şekilde anlatan, gayet "sakıncalı" gözüken konusunu suistimal etmeden anlatan bir filmdi.Araya serpiştirilen ufak mizahi nüanslar çok daha güzel olmuş.

Filmin sessiz oluşundan dem vurulmuş fakat; başrol oyuncularının birbirleriyle konuşmalarına gerek yoktu. Musa karakterinin sadece mimikleri yeterdi filmin konusunu anlatmaya.

Camide yanlış tesbih çekmesi , onu camdan görebilmek için tertemiz olan tabakları tekrar tekrar yıkayıp kurulaması, liseli aşıklar gibi kilisenin yolunu gözlemesi ve tesadüfi gibi karşılaşmalar planlaması ne kadar naif ne kadar saf bir duygusu olduğunu apaçık gösteriyor.

Evet bu film bi' Türk filmi ve yeterli ilgili görmedi. Çünkü bu filmdeki kız ve oğlan Hollywood tarzı filmlerdeki gibi birbirleriyle karşılaştığında bakıştıkları andan 2 dakika sonra öpüşmediler. Üçüncü dakikada el kameraları yatak odasında değildi.

Bu filmde çay var,simit var, peynir var, bukowski var, sadelik var.
                          Söylendiği gibi, herşey var!
                          "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
                          Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                          Kazım Koyuncu

Yorum

• Bornova Bornova
                            8/10

İzmir'de sıradan bir günü anlatıyor film.
                            Daha doğrusu kıyı köşe mahallelerde çocukluğu geçen herkesin sıkça karşılaştığı bir dizi olayları 80 sonrası, darbe ve siyasal çöküntülerden nasibini almış, savrulup gitmiş insanlar ve onların çocuklarının gözünden anlatıyor.

Yalnız isminin Bornova Bornova olmasına aldanmamak lazım. Nitekim İzmir ile tek bağıntısı ilk sekanslarda görülen Altay logosndan başka bişey değil.

Akçaabat Akçaabat, Avcılar Avcılar da olsa anlatmak istediği aynı. Çok fazla ayrıntı var ve bu ayrıntılar dikkat edilmesi gereken cinsten. Daha önce karşılaşmadığınız ya da çok az karşılaştığınız bir-iki çekim tekniği ile de karşılaşabilir "vayy, güzel olmuş" diyebilirsinz.

Tavsiye edilir.
                            Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• Fatih, filmler ne de olsa yerli diye kıyak geçip puanları bol keseden mi dağıtıyorsun yoksa hakkat bu derece sıkı filmler mi?

Merak ettim bak şimdi
                              "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fatih, filmler ne de olsa yerli diye kıyak geçip puanları bol keseden mi dağıtıyorsun yoksa hakkat bu derece sıkı filmler mi?

Merak ettim bak şimdi
                                Puanlar konusunda bol keseyim biraz abi
                                Ama sinemamızdan Recep Ivedik , Ada vb. filmler çıkıyorken böyle filmlere de sahip çıkmayı kendime borç bilirim. Biz sinemada bu filmleri 3-5 kişiyle izlerken Amsterdam,Altın Portakal, Berlin vb. film festivallerinde ecnebi halk ayakta alkışlıyor, ödül veriyor.

Ama o kadar da abartmadığımı da söyleyeyim
                                Illa ki filmi beğenmeyenler çok çıkacaktır fakat ben beğendim fazlasıyla.
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X