Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şuana Kadar İzleyemedim ama İzleyenlerden Yorum Beklerim

Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yapma
      Memento sevilmez mi. En ince ayrıntıya kadar düşünülmüş bir kurgusu, sürekli yok artık dedirten bir hikaye ve senaryosu ve inanılmaz bir sonu var. 10 üzerinden 9 veririm en az
      Kurgu olarak mükemmel, zaten beynim sulandi durmadan. Bir ordan giriyorlar olaya bir burdan, yarisi gecmise diger yarisi gelecege. Ondan zaten 5 puan verdim.

Ama adami baya bayiyor, heyecan yok sifir. Acaba ne olucak diye bakamadim, cünki ne gelecegi belli olan bir film. Iste numara yazmis, sonra gelecek olan sahne nasil numarayi aldigi, iste kandinin yaninda uyaniyor, sonra nasil oraya geldigini gösterecegini biliyorsun. Yani 20 dakkadan sonra anliyorsun olayi.

Tabi belli olmayan tek sey vardi oda filmin sonu. Adamin gercek katil olmadigini zaten önceden anliyorsun cün ki durmadan "adama inanma, yalan söylüyor " yazisina bakiyor, yani burdan belli zaten filmin sonunda bu pahaliya patlayacagi. Tek beklemedigim sey ise kendi karsini öldürmüs olmasi ama yinede 2 saat cile cekilmez bunu ögrenmek icin.

Yorum

• yaklaşık 1 aydır film izleyemiyorum pes2009a takıldım gidiyorum. pazartesi günü sınavdan bi kurtulayım her gece bitane
        ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• Valla öyle bir final izledikten sonra filmin diğer kısımlarını hiç hatırlamadım bile.
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Dogrudur. Dedigim gibi sadece finali güzel ve basi ilgi cekiyor. Ama aradaki 90 dakka bayaa bayiyor insani.

Ayni sey filmi gibi 8 ayri kameradan gösterilen film, türkcesi ney bilmiyorum:

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Dogrudur. Dedigim gibi sadece finali güzel ve basi ilgi cekiyor. Ama aradaki 90 dakka bayaa bayiyor insani.

Ayni sey filmi gibi 8 ayri kameradan gösterilen film, türkcesi ney bilmiyorum:

http://www.imdb.com/title/tt0443274/
              filmin adı bakış açısı. 8 ayrı bakış açısı
              ÇoCukLaR iNaNıN, iNaNıN ÇoCukLaR GüZeL GüNLeR GöReCeĞiZ GüNeŞLi GüNLeR

Yorum

• eyvallah sag olasin

Yorum

• Cerasus,ik defa Memento'yu beğenmeyen birine rastladım...Zevk meselesi tabi ki,ama film en azından farklı ve orjinal bir film,olaylar sondan başa doğru gelişiyor,elemanımız herşeyi sürekli unuttuğu için zaten öyle olmak zorunda.
                  Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Vantage Point da aslında kurgu itibariyle çok güzel ve özgün bir yapım.

Bazen aynı sahneleri 4-5 defa izlemek sıkıcı olabiliyor ama her bakış açısında farklı ayrıntılar yakalanabiliyor. Ben çok beğenmiştim.

Beğenmediğim filmleri yarıda bıraktığım çok olmuştur ama bu tarz değişik kurgulu filmleri sıkılsam bile merakımdan dolayı sonuna kadar izlerim.
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• 2007 İngiliz yapımı "Hot Fuzz" isimli filmi izledim.Uzun zamandır bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Film polisiye-aksiyon havasında geçecek zannederken sonradan asıl o tarz filmlerle (özellikle de "Break Point" ve "Bad Boys" ) dalga geçen bir film olduğunu anlıyoruz.Aksiyonu bol ve gülme garantili bir film...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Çok sevdiğim bi bayan arkadaşım beni sinemaya davet etti. ben tabi hızlı ve öfkeli 4'e gidelim dedim. o da biraz gönülsüzce kabul etti ama filmden çıktıktan sonra ayrılana kadar 8-10 defa ''harika filmdi ya'' dedi. benim için zaten harikaydı tabi, gözlerimi kapatıp motor seslerini dinlesem bana yeterdi

Yorum

• Bi de ben şu sinepuan olaylarına kafayı fena taktım. milyonere 8,8 vermişler hızlı ve öfkeli 4'e 7,1 vermişler, anlamak mümkün değil. daha doğrusu anlamam mümkün değil diyim, zevk meselesi sonuçta. bi de oscar veriyolar böyle filmlere, ben oscarlık bişey göremiyorum valla, basit bir film, sadece konusu var. neyse ben bu işten anlamıyorum diyip işin içinden çıkayım benim puanım, milyoner: 5.0, hızlı ve öfkeli 4: 9.0

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bi de ben şu sinepuan olaylarına kafayı fena taktım. milyonere 8,8 vermişler hızlı ve öfkeli 4'e 7,1 vermişler, anlamak mümkün değil. daha doğrusu anlamam mümkün değil diyim, zevk meselesi sonuçta. bi de oscar veriyolar böyle filmlere, ben oscarlık bişey göremiyorum valla, basit bir film, sadece konusu var. neyse ben bu işten anlamıyorum diyip işin içinden çıkayım benim puanım, milyoner: 5.0, hızlı ve öfkeli 4: 9.0
                            Olaya sinemasal ve sanatsal bakmak gerekiyor bence. Milyoner'in sinemasal değeri büyük. Hızlı ve Öfkeli ise özünde bir gişe filmidir bence.

Eğlenmek için ben de Hızlı ve Öfkeli'yi tercih ederim. Ama dediğim gibi, sanat için çekilmiş bir film değil
                            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cerasus,ik defa Memento'yu beğenmeyen birine rastladım...Zevk meselesi tabi ki,ama film en azından farklı ve orjinal bir film,olaylar sondan başa doğru gelişiyor,elemanımız herşeyi sürekli unuttuğu için zaten öyle olmak zorunda.
                              Begenmedim degil tam olarak, yani hikayesi cok ama cok siradan kalmis.
                              Evet farkli ve orijinal kurgusu var, böyle film simdiye kadar hic izlemedim ama bu özelligi iyi bir hikaye ile baglanamamis.
                              Bende kurguya , yapimina hayran kaldim , ona 10/10 veririm ama hikaye olarak 10 üzerinden 1. Daha güzel bir hikaye cikartila bilirdi bence.
                              Dedigim gibi 90 dakka boyunca adamin nerden nereye arabayla gittigini gösteriyor yada hotelde gecirdigi zamani. Anlatim olarak süper ama hikaye sifir.
                              Ben mesela bekledim, acaba bas aktörü filmde nasil manipüle edecekler ve ney icin cün ki adamin durumu manipüle edilmek icin baya müsait. Ama gel gör ki koskoca filmde adam 200.000$ ve dayak yiyen kadin icin manipüle ediliyor. Süpriz olan ise filmde filmin sonu. O kadar.

Ama tabiki dedigin gibi bu bir zevk meselesi.

İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vantage Point da aslında kurgu itibariyle çok güzel ve özgün bir yapım.

Bazen aynı sahneleri 4-5 defa izlemek sıkıcı olabiliyor ama her bakış açısında farklı ayrıntılar yakalanabiliyor. Ben çok beğenmiştim.

Beğenmediğim filmleri yarıda bıraktığım çok olmuştur ama bu tarz değişik kurgulu filmleri sıkılsam bile merakımdan dolayı sonuna kadar izlerim.
                              Bende sonuna kadar izliyorum meraktan ama bu filmin kurgusu güzel diye filminde güzel oldugu demek degildir. O zaman her filmi 8 farkli acidan yapsinlar, her acidan yeni bir sey ögrenelim is tamamdir, yani anlata biliyor muyum?
                              O filmde bomba 8 defa patliyor ve filmin finali ney? Baskanin kacirilmasi mi? Hic olmamis bir olay cünki simdiye kadar. Die Hard aynisi, farki yok, kurgusu degisik o kadar. Die hard da tren istasyonlarini bombalatiyorlardi bankadan paralari kacirmak icin. Ama Die Hard kendine özgü bir seyi var, yani replikleri olsun, havasi olsun, vs. Bu filmde ben öyle bir sey göremedim. Kurgu teknikleri üstünde duran bir film, baska güzelligi yok.

Neyse, tabi ki zevk meselesi ve herkesin görüsüne saygi duyuyorum, yani yanlis anlamayin beni, kimseyi yargilamiyorum =)

Yorum

• cerasus sen yine iyi dayanmışsın.Filmde herşey belli olduğu için ben Memento'yu yarıda kapatmıştım.Sonunu bilememişiz ama olsun

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim