Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adem, orada ince bir gönderme de yapılmış olabilir

"Hani filmimiz ne kadar Amerikanvari de gösükse, yönetmenimiz ,yapımcımız her ne kadar Avrupalı da olsa sonuçta biz Hintliyiz ve aslımızı inkar etmeden dansımızı da ederiz" tribidir belki de
    "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• zor karar dıye bır fılm izledım gercekten super bır fılm bır tetıkçinin hayatını anlatıyor tetikçi kendını sadece kotu adamlara vurmaya adamıs bırı bır gun iyi birni vurması gerekıyor ve aşık olduğu kız ele geçiriliyor devamını ızlemenızı onerıyorum zor karar...
      Hastikoz

Yorum

• İlk olarak eng61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zor karar dıye bır fılm izledım gercekten super bır fılm bır tetıkçinin hayatını anlatıyor tetikçi kendını sadece kotu adamlara vurmaya adamıs bırı bır gun iyi birni vurması gerekıyor ve aşık olduğu kız ele geçiriliyor devamını ızlemenızı onerıyorum zor karar...
        filmi anlatmamak lazım
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• 28 Weeks Later
          Birincisinden daha heyecanlı ve sürükleyici buldum. Sırf filmin başındaki kaçış sahnesi ve Ömer'in dediği gibi müzikleri içim bile izlenir. İyi ki izlemişim diyorum. Ömer'e ve Soner abime teşekkürler
          Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
          Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            filmi anlatmamak lazım
            işte bende o iki karar arasında kaldım anlatsammı anlatmassammı ee nede olsa zor karar
            Hastikoz

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Milyoner gerçekten güzel filmmiş. Özellikle de müzikleri.
              Ringa Ringa
              Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                28 Weeks Later
                Birincisinden daha heyecanlı ve sürükleyici buldum. Sırf filmin başındaki kaçış sahnesi ve Ömer'in dediği gibi müzikleri içim bile izlenir. İyi ki izlemişim diyorum. Ömer'e ve Soner abime teşekkürler
                iyi güzel de depar atan zombileri sevmiyorum ben ya
                zombi dediğin ağır hareket eder

Yorum

• İlk olarak bmfırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kastettiğin türdeki fantastik filmleri çok salakça buluyorum 28 Days/Weeks Later konu itibariyle daha ilginç ve izlenilesi.
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bugün Milyoner'i izlemek için sinemaya gittim ama yayın süresi dolmuş . 2 gün önce vardı bugün yoktu ve izleyemedim . Artık DVD alıp izlerim , merakım hat safhada .

Yorum

• İlk olarak bmfırtına tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu konuda tartışmıştık önceki sayfalarda...Zombi değil onlar,mutasyona uğramış bir tür kuduz virüsü (rage) kapmış insanlar (infected)...
                      Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Depar atan zombi olmaz bir kere. Zombi değil yani onlar..
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Milyoneri izledim.Ama konusu bizim tipik türk filimlerine benziyor.Bana çok tanıdık geldi. Neresi 8 dalda oskar aldı anlamış değilim.Yarışmaya kattılan uşak okuma yazması yokken.Telefon hakkında kız arkadaşına soruyu öyle bir okuyorki kelimesi kelimesine
                          İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Bugün vizyona yeni giren türk filmi UMUT'a gittim.Ağlamaktan gözlerimde artık yaş kalmadı...Mükemmel bir filmdi. Tavsiye ederim...
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bugün vizyona yeni giren türk filmi UMUT'a gittim.Ağlamaktan gözlerimde artık yaş kalmadı...Mükemmel bir filmdi. Tavsiye ederim...
                              Umut, Güneşi Gördüm ve Saddam'ın Askerleri filmleri şu anda listemde.Üçüde güzel filme benziyor.Türk sineması coştı yine.
                              Özkan SÜMER

Yorum

• ..........
                                En son Vkgz tarafından düzenlendi; 04.03.2009, 01:40.
                                Önce TRABZONSPOR

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X