Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O kopya henüz filmin tamamlanmamış hali diye biliyorum ben. Dediğin gibi ipler falan gözüküyormuş o derece

Ben indirdim ama izlememeye karar verdim. Sinemaya gideceğim.

Wolverine'den sonra Magneto çekilecek. Ben esas o filmi bekliyorum
    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
    - Eomer -

Yorum

• Vallahi ben dayanamayıp izledim Ömer

Sinemada da kesin izlerim ama
      "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• hizli ve ofkeliyi az önce izledim tavsiye ederim hiz tutkunlarina
        Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hizli ve ofkeliyi az önce izledim tavsiye ederim hiz tutkunlarina
          Hangisini?...
          Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• O zaman ben X Men serisini listede öne alayım.
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• Bence en öne al Muhammet

Gerçi bu tarz eski çizgi romanlardan uyarlama fantastik filmlerden hoşlanıyor olmak da gerek tabii ki

Wolverine' in iskeleti laboratuvar ortamında adamantium elementi ile güçlendirildikten sonra o meşhur pençelerinin kırılmaz niteliğe dönüştüğü ilk anı gösteren sahne..

Bu arkadaş da ölümcül bastonu ve iskambil kartları ile harikalar yaratan karizmatik kahraman Gambit..

Aslında Johnny Depp de gidermiş bu role yahu

"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Severim Soner Abi. Merak ediyordum zaten, Hugh Jackman falan da var.

Yorum

• Into the Blue
                  Jessica Abla, Paul Walker ve 2 arkadaş daha okyanusta hazine aramaya kalkarlar. Sonra ister istemez kirli işlerin ortasına düşerler.

Fragmandaki muazzam okyanus manzaraları ve Jessica Abla sebebiyle indirdim filmi. Keşke indirmeseydim. Jessica dahil, oyunculuklar çok kötü. Senaryo çok zorlama ve biraz aksak. Karakterlerin çok mantıksız eylemleri de yok değil. Fazla durulmamış belli ki senaryo üzerinde.

Yine de sonuna doğru biraz daha heyecanlandı film. 10 üzerinden 4 veriyorum Jessica Abla'nın güzel hatrına
                  Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Selim, o film bu yazın günün birinde Kanal D'de yayınlandı, baktılar akış boş kaldı, sallayalım birşey muhabbetine. Düşün yani öyle bir film. Sorsaydın önce burada, kurtarırdım güzel zamanını.

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hangisini?...
                      Sonuncusunu The Orginal teile
                      Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Muhammet, Kanal D'de fragmanı görünce merak ettim zaten
                        Kanal D'nin tanıtımındaki "olağanüstü bir gerilim" yakıştırmasına da aldandım biraz, yalan yok ççç

Doğan Medya'nın bana 2 saat borcu var, ödeşeceğiz günün birinde, buraya yazıyorum ççç
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ben de reklamı fragmanı için izleyeyim demiştim, Jessica Abla'mı görüp kapatmıştım. Alacağımı aldım yani ben o filmden. Sen de anladın sanırım. Sorun yok o zaman. ççç

Yorum

• Mementoyu begenen var mi aranizda?
                            Ben bugün ilk defa izledim ve izledigime pisman oldum. Acayip ruhum sıkılıdı. Basta ilginc geldiysede sonrasi hic hosuma gitmedi. imdb acayip puan vermisler, anlamis degilim.

5/10

Yorum

• Valla sırf gözüm gönlüm bayram etsin diye izleseydim pişman olmazdım. Jessica Abla'yı fazlasıyla gösteriyorlar Ama beklentilerim farklıydı
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mementoyu begenen var mi aranizda?
                                Ben bugün ilk defa izledim ve izledigime pisman oldum. Acayip ruhum sıkılıdı. Basta ilginc geldiysede sonrasi hic hosuma gitmedi. imdb acayip puan vermisler, anlamis degilim.

5/10
                                Yapma
                                Memento sevilmez mi. En ince ayrıntıya kadar düşünülmüş bir kurgusu, sürekli yok artık dedirten bir hikaye ve senaryosu ve inanılmaz bir sonu var. 10 üzerinden 9 veririm en az
                                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim