Denizaltı filmini izledim orjinal ismi Das Boot Alman yapımı 2.Dünya savaşında Naziler'in Denizlerde İngilizlere karşı üstünlük kurma çabasını anlatıyor 1979 filmi ama 1981 yılında vizyona girmiş normalde 6 saat ama filmin kompozisyonunu çıkarmışlar Apocalypse Now filminden sonra savaş psikolojisini en iyi anlatan film bana göre tekrar tekrar izlenebilecek türde filmi izlerken Denizaltı'nda o mürettebattan biri gibi hissediyorsunuz kendinizi bir an Denizci olmak istedim
ben frozen' ı beğenmiş 7 puan vermiştim. bazı mantık hataları olsa da asıl amacına ulaşmış ve filmdeki o buz gibi soğuk etkiyi fazlasıyla vermişti bana..
das boot' un wolfgang petersen yönetimindeki versiyonunu izledim. tek kelimeyle muhteşem bir film. tavsiye ederim..
"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
Das Boot'un elimde 03:19.40 saatlik Director's Cut versiyonu var, fakat filmin 04:53.19 saatlik Uncut versiyonunun nasıl bir şey olduğunu merak ettiğim için hala izlemedim.
Romantik Komedi
Gürgen Öz (Y). Seviyorum bu adamı. Harika oyunculuk. Bu adamın bir senaryoya bağlı olduğuna falan da inanmıyorum. Sanki her şeyi doğaçlama yapıyormuş havası var
Filmin geri kalanıyla ilgili yorum yap(a)mayacağım, forum kuralları belli
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
Yorum