Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    (500) Days of Summer. Hem romantik, hem yer yer duygusal, hem de harika bir kurgusu var
    İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel ne deme, efsanedir.

Kasimda Ask Baskadir (Sweet November)
    500 Days Summeri İzledim..
    2.si Değişik Bir Görüntüsü Var xD Bi Konusunu Bakıyım Japon Film Sevmem Ama
    3. Kasımda Aşk Başkadır Bu Güzel Bir Fikir oLabilir..
    4 Yorumlara Hala Açığım

Duygu Yüklü oLsun Romantik Komedi Tarzı Aramıyorum Şuan..
    Yorumlarınız İçin Teşekkürler
    En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 08.10.2010, 20:22.
    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Jeux d'enfants diyeyim ben de

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Jeux d'enfants diyeyim ben de
        Şimdi açıp izliyorum..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Testere 7 (3D) gelse de şu heyecandan kurtulsam arkadaş!
          Harika bir film olduğu kesin!
          Artık toplum içinde oyun oynatıyor millete..

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            500 Days Summeri İzledim..
            2.si Değişik Bir Görüntüsü Var xD Bi Konusunu Bakıyım Japon Film Sevmem Ama
            3. Kasımda Aşk Başkadır Bu Güzel Bir Fikir oLabilir..
            4 Yorumlara Hala Açığım

Duygu Yüklü oLsun Romantik Komedi Tarzı Aramıyorum Şuan..
            Yorumlarınız İçin Teşekkürler
            before sunrise - before sunset ikilisi güzel duygusal filmler
            Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bana Şöyle Romantik Bir O Kadarda Duygusal Bir Film Önericek Olan Varmı ?
              not:seni seviyorum diyeceğim ama izlemiyen kalmadı herhalde onu bende daha yeni izledim güzeldi hakketten...soğuk dağ iyi filmdi savaş ortamında aşk,duygusallık..kefaret duygusal filmdi...kesinlike,belki 'kesinlikle' müthiş bir filmdibide aşk her yerde oda iyi filmdi...
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak madman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                before sunrise - before sunset ikilisi güzel duygusal filmler
                2 filmmi bu .. ilgi çekici duruyor değerlendrcm : )

İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Jeux d'enfants diyeyim ben de
                Konusu Muhteşem Saol : )

İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                not:seni seviyorum diyeceğim ama izlemiyen kalmadı herhalde onu bende daha yeni izledim güzeldi hakketten...soğuk dağ iyi filmdi savaş ortamında aşk,duygusallık..kefaret duygusal filmdi...kesinlike,belki 'kesinlikle' müthiş bir filmdibide aşk her yerde oda iyi filmdi...
                Not Seni Seviyorum Çok Güzel Gerçekden İzledim. the notebook Daha Güzel Ama
                Diğerlerinede Bakıcam Bu Aralar Baya Film İzlicem Sayenizde : ) Duygusal Günler Yaşıyorumda
                En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 10.10.2010, 01:31.

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• İlk olarak in Bruges.
                  Bende büyük bir etki uyandırmadığını itiraf edeyim.
                  Yine de seyredilmeye değer.
                  Merak uyandırmayan bir senaryo var ortada.
                  Ve bana sorarsanız da senaryo da bir sürü kopukluk.
                  Collin Farrel idare eder bir performans sergilemiş kanımca ancak Brendan Gleeson bence filmin en iyi oyunculuğunu ortaya koymuş.
                  Filmin benim gözümde en güzel tarafı dialogları.
                  Bazen çok keyif aldığımı itiraf edeyim.
                  İzlenmeli diyorum.
                  Ama çabuk unutmalı. Zaten çabukca unutulacağına da inancım çok.

Tanrı Kent - City of God

Uzun süredir izlemek için can atıyordum.
                  Yeni fırsat bulabildim.
                  Bu fırsatı güzel bir sinema akşamına çevirmek için de film harici herşeyden soyutlandım.
                  Sonuçta ortaya benim açımdan "çok iyi" bir sinema gecesi çıktı.

Bir kere ben hızlı kamera hareketlerinden ve müziğin yoğun olarak kullanıldığı filmlerden hoşlanıyorum sanırım.
                  Hele ki yerel müzikler zamanlı kullanılırsa. Bu iki aradığımı filmde belki de tam istediğim şekilde buldum.

Parça parça senaryoların çok ustalıklı bir şekilde düğümlenmesini de seviyorum.
                  Bu filmde onu da buldum.

Meireles'in kamerasını da dahiyane olmasa bile fevkalade buldum.

Çocukluk, suç dürtüsü, çaresizlik, suça tapınma...

Bir sürü unsur bence çok iyi işlenmiş.

Bu arada o tavuk olmasaydı, mesele bu kadar güzel düğümlenemezdi sanırım.

Mutlaka izleyin diyorum.

Yorum

• Rus sinemasına ilgi duyan varsa kaçırılmayacak bir film.

Yorum

• Hala İzlemeyenler Var Mı ?

Onur Recep Kıvrak !

Yorum

• 2 yıldır hala izleyenler ve hala yeni ayrıntılar fark edenler var
                        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• ya bu istanbulun fethi cekilecekti. noldu o film. internetten izleme imkanim varmi filmi...

yada izleyenler yorum yazarsa sevinirim...

Yorum

• İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya bu istanbulun fethi cekilecekti. noldu o film. internetten izleme imkanim varmi filmi...

yada izleyenler yorum yazarsa sevinirim...
                            "Fetih 1453", 15 Kasım'da Türkiye'de vizyona girecek.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• The Elephant Man
                              Okulda ders arasında yıllardır listemde bulunan ama bir tülü izleyemediğim Elephant Man'i izleyeyim dedim ve başladım izlemeye. 80 yılında çekilmiş olmasına rağmen filmde sanki 40'lı, 50'li yıllarda çekilmiş havası var. Muhteşem bir film. Hatta film bitmeden boş ders bitti, amfinin en arka sırasına çıktım, izlemeye devam ettim

İnsanların ne kadar acımasız ve elinde olmayan sebeplerden dolayı farklı olan insanlara ne kadar hoşgörüsüz olduğunu çok sert bir dille anlatmış Lynch. Çok da güzel yapmış. John Merrick'i görmek için para verip gecenin bir vakti odasına giren züppelerin özürlü bir insana neler çektirdiğini izleyince insanlardan nefret etmek için bir neden daha buldum.

John Merrick'in ağzından çıkan "I am not an animal. I am a human being" cümleleri çok etkiledi beni. Acaba o halde olan bir insan gerçekten "normal" insanlara özenir mi? Özenmez bence. John Merrick'in özendiği insan doktoruydu. Doktorunun kendisine doğrudan ve dolaylı yoldan yaptığı onca karşılıksız iyilikti.

Uzun zamandır bu kadar iyi bir dram izlememiştim. 9 puanımı aldı
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                The Elephant Man
                                Okulda ders arasında yıllardır listemde bulunan ama bir tülü izleyemediğim Elephant Man'i izleyeyim dedim ve başladım izlemeye. 80 yılında çekilmiş olmasına rağmen filmde sanki 40'lı, 50'li yıllarda çekilmiş havası var. Muhteşem bir film. Hatta film bitmeden boş ders bitti, amfinin en arka sırasına çıktım, izlemeye devam ettim

İnsanların ne kadar acımasız ve elinde olmayan sebeplerden dolayı farklı olan insanlara ne kadar hoşgörüsüz olduğunu çok sert bir dille anlatmış Lynch. Çok da güzel yapmış. John Merrick'i görmek için para verip gecenin bir vakti odasına giren züppelerin özürlü bir insana neler çektirdiğini izleyince insanlardan nefret etmek için bir neden daha buldum.

John Merrick'in ağzından çıkan "I am not an animal. I am a human being" cümleleri çok etkiledi beni. Acaba o halde olan bir insan gerçekten "normal" insanlara özenir mi? Özenmez bence. John Merrick'in özendiği insan doktoruydu. Doktorunun kendisine doğrudan ve dolaylı yoldan yaptığı onca karşılıksız iyilikti.

Uzun zamandır bu kadar iyi bir dram izlememiştim. 9 puanımı aldı

uzun süredir izlemek istediğim (her ne kadar lycnhi sevmesemde) ama bulamadığım bir film..arkadaşa film yazıyorum neti sınırsız onun indiriyor bana cdcilerde göremediğim filmleri..hemen bunuda ekliyorum...
                                '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X