Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bir aşk filmi daha rica edeyim...

A Beautiful Mind benim açımdan aşk filminin kralıdır(!)
    uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• "Ya Sev Ya Dua Et" yarın izliycem çıktığından beri merak ediyordum
      Olmadi Dedeğumuz,Oldi Demeduğumuz...

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        A Beautiful Mind benim açımdan aşk filminin kralıdır(!)
        Aşk filmlerinin kralı bana göre Fight Club ve Benjamin Button'dır

Ama Beautiful Mind da muhteşem bir filmdir.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika bir film.. Adam düşündüğü yere anında gidebiliyor böyle bir yeteneği var

10/9
          Macera , Fantastik Severler İçin Güzel Bir Film
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• birazdan sherlock holmesi izleyeceğim...okullar açıldığından beri ilk kez film izleyeceğim...hadi hayırlısı inşallah beklediğim gibi iyi bir film çıkar..
            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak emreyavuz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              birazdan sherlock holmesi izleyeceğim...okullar açıldığından beri ilk kez film izleyeceğim...hadi hayırlısı inşallah beklediğim gibi iyi bir film çıkar..
              Beklediğinden daha iyi çıkacak diye düşünüyorum... Çok iyi bir film. İkinciside çekilecekmiş galiba...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Jonah Hex

Yanlış bilmiyorsam çizgi romandan esinlenerek yapılan bir film.

Açıkçası çizgi romanı var ise ve bunun üzerine bir film yapıldıysa vasat geçmez.

Sırf Megan Fox hatrına izlenebilecek bir film

O kadar yani.

10/ 4
                Megan Fox'un hatrı bile bu filmi kurtaramaz. Dün gece izledim. Bitmesini zor bekledim diyebilirim...

Yorum

• josh brolinde yaşlı başlı adam ya..meganın partneri olacak biri değil...megan uygun partnerler seç kendine ya içim yanıyor valla
                  '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• film şimdi bitti..gerçektende sürükleyici,sıkılmadan izledim...sherlock holmesin zekasına hayran kalıyorsunuz filmi izlerken...ikinciside gelecek büyük ihtimal sonundan belli...
                    ayrıca filmin son 5-10 dakikasında 'türkiye ve karadeniz' sözcüklerini sherlock holmesin ağzından duymakta heyecanlandırdı beni...
                    film imdbde 7.5 almış..bencede 8.3 ü hakeden bir film..tavsiye ederim...
                    '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• Kingdom of Heaven

Selahaddin'in Kudüs'ü almadan önce gelişen olayları ve İbelinli Balian'ın Kudüs'ü savunmasını anlatan (Russel Crowe'suz ) Ridley Scott filmi. Film çok güzel bir mesaj veriyor. Ana fikir de zaten replikler arasında mevcut: "Ben insanları öldürmek yerine onlarla birlikte yaşamayı tercih ederim." Genelde bu film için müslümanları kötülemeyen nadir Hollywood yapımlarından denir. Ben olayın o boyuntuna girmiyorum. Hoşuma giden müslümanları övmesi ya da övmemesi değil, olaya nesnel yaklaşılması ve müslümanların da hristiyanlarında bir arada barış içinde yaşayabileceğini göstermesidir.

Oyunculuklara gelecek olursam, Orlando Bloom ezilmiş Balian karakteri altında. Tamam her ne kadar Legolas karakteriyle Yüzüklerin Efendisi'nde dehşet bir iş çıkarmış olsa da koca Kudüs'ü savunan adamın böyle beybifeys, genç kızların sevgilisi bir adam olması bana pek gerçekçi gelmedi. Sanırım Scott da bunun farkına varmış ki, Robin Hood'da tekrar Russel Crowe'la çalıştı. Gerçi Orlando Bloom Robin Hood olsa Russel Crowe'dan daha çok yakışırmış diye düşünüyorum.
                      Eva Green kendine aşık ediyor filmde Liam Neeson bildiğimiz Liam Neeson. Müthiş karizma. Ama filmin asıl karizması Selahaddin Eyyubi'yi oynayan Hasan Mesud olmuş bana göre. Hele Cüzzamlı Kral'la savaş meydanında bulunduğu sahne... O nasıl bir karizmadır öyle. Hele kara atının kontrolsüz gibi duran hareketleri

Tarihle senaryonun pek örtüşmediği ve hala Gladiator tadında olmadığı için 7 puan veriyorum
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ürperti(Shiver)

"El laberinto del fauno/Pan'ın Labirenti" ve "El orfanato/Yetimhane"nin yapımcısından bir korku filmi..Güneşe karşı alerjisi olan bir gencin bu hastalığı yüzünden annesiyle ıssız bir dağ kasabasına taşınması ve orada gelişen olayları konu almış..Vasat bir film 10 üzerinden 4..

Yorum

• "Vay Arkadas" su sıralar gülmek için en iyi adres olsa gerek. Dildo, Manik ve Tik'in macerası mutlak izlenmeli.
                          Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                          İşte BMN!*

Yorum

• Nene Hatun da gülmek için iyi bir adres.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Miraç Atalay Çiftçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              "Vay Arkadas" su sıralar gülmek için en iyi adres olsa gerek. Dildo, Manik ve Tik'in macerası mutlak izlenmeli.
                              Yok gerçekten güzel film favori karakterim Manik

İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Nene Hatun da gülmek için iyi bir adres.
                              Nene hatun mu nasıl yani ?
                              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Heat'i yeni seyrettim al pacino ve robert de niro oynamislar yani...
                                Akilli bir hirsiz ve onun kadar zeki bir detectif hikayesini anlatiyor. Gayet iyidi...
                                Saldırın Seferoğulları
                                Bordo Mavi . Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X