Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gerilim izlemek istiyorum diyenlere iyi bir alternatif.
    Oldukça iyi kamera açıları, müziklerin harika oluşu da cabası..
    "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
    Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Onu bunu bilmem..

O filmin en karizmatik adamı Ben Foster' dan başkası değildi..

Sadakatinin karşılığını bolca kurşun ile aldı, orası da ayrı
      Beğenmedim. Gerçi Unforgiven'de de Kid'i hiç sevmemiştim zaten Bu genç sarıoğlanları sevmiyorum işte

Aslında McElroy (Peter Fonda) favorim olacak gibi duruyordu başta. Adamın İncil'e bağlı bir çocuk katili olduğu anlaşılınca ve Crowe'dan ayar üstüne ayar alınca sıfırın altına düştü
      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• The Shinning'i izledim beğendiğimi söyleyemem..
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Harika Bir Film Sinemalarda Şuan Kesin Gidin Sonra Pişman oLursunuz..

Sırf Prenses'i İzlemeye Değer o Kadar Diyim
          ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
          Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• En başta, oyunculukta David Strathairn(üstte sağda)'ın süper ötesi performansını söyleyeyim. Karizma, duruş, bakış, ses hepsi mevcut. Daha önce izlediğim filmi var mı diye baktım. Sadece The Bourne Ultimatom(2007)'da oynamış. Ama bu filmdeki tipiyle alakası yok Bu film ise 2005 yapımı, yani arada yıl farkı yok sayılır. Bu da iyi oyuncunun farkı işte. Film, 1940-50'lerde ABD'nin basın siyaset ilişkisini anlatıyor. Sadece 1940 veya ABD olarak değil de medyanın genel görevlerinin bahsediyor aslında. Salt olarak filmdeki tartışma konusu olarak bakmamak lazım. Siyaz-beyaz ve 1 saat 25 dakika... Filmde gerçek görüntülerden bir hayli yararlanılmış, ki filmi "tv filmi" veya kısmen de olsa belgesel olarak niteleyenler de var. O gerçek görüntülerin "gerçek" olduğunu bilmiyorsanız rahatsız etmiyor. Ben bilmiyordum, rahatsız olmadım. Zaten anlatılan olaylar hakkında bir bilgim yoktu.

Kesinlikle izlememenizi tavsiye edeceğim bir film var. WAZ - W Delta Z. Hayatımda izlediğim en kötü videolardan biriydi. Film bile demiyorum. Sıfır yani. Hele bir sonu var ki, otur ağla. Duygusallıktan değil kötülükten.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Orphan

2 gün önce izledim.Öncelikle film bir korku filmi değil.Korkutabilecek en ufak bir sahne bile yoktu filmde.Ama güzel bir filmdi.Konusu ilk başlarda çok sıradan geliyor fakat izledikçe çok fazla şey değişiyor.Filmin sonuna da güzel diyebiliriz ama ben tahmin etmiştim.Fazla şaşıracak bir şey yoktu bence.
              Puanım 10/7
              Més Que Un Club

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                The Shinning'i izledim beğendiğimi söyleyemem..
                Beğenmemek elbette doğaldır ancak The Shinning'in altında Kubrick imzası var.
                Nam-ı Diğer: Tanrı'nın kamerası
                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• Ahan da size bomba bir film daha.

Kız arkadaşla izlenebilecek en iyi filmlerden:

Uploaded with ImageShack.us
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harika Bir Film Sinemalarda Şuan Kesin Gidin Sonra Pişman oLursunuz..

Sırf Prenses'i İzlemeye Değer o Kadar Diyim
                    Ben de sırf prenses için gitmeyi düşünüyorum.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Orphan

2 gün önce izledim.Öncelikle film bir korku filmi değil.Korkutabilecek en ufak bir sahne bile yoktu filmde.Ama güzel bir filmdi.Konusu ilk başlarda çok sıradan geliyor fakat izledikçe çok fazla şey değişiyor.Filmin sonuna da güzel diyebiliriz ama ben tahmin etmiştim.Fazla şaşıracak bir şey yoktu bence.
                      Puanım 10/7
                      ben 3 defa izledim. çok iyi film.
                      EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• İlk olarak Atakan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Orphan

Puanım 10/7
                        İlk olarak Cemalettin Taşkın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben 3 defa izledim. çok iyi film.
                        Peki konu ne?
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Bir aile yetim bir kızı evlat ediniyor ama sonra kızın ''normal'' bir çocuk olmadığını anlıyorlar.

Yorum

• Futbol onların kurtuluşuydu. Gerçek bir hikayeden esinlenilmiş bu dramada, Güney Afrika'nın Robben Adası'nda politik suçluların tutulduğu (Nelson Mandela da burada tutuluyordu) bir hapishanede, suçlular kendi aralarında kültürel ve politik değerlerin birarada harmanlandığını kanıtlamak için organize bir futbol ligi kurmaya karar verirler. Robben Adası; -Afrika'nın Alcatraz'ı - içindeki mahkumlardan çok daha öldürücü bir yerdi.

Dün gece izledim bu filmi ; Futbolun sadece futbol olmadığını anlatan ve sonu çok güzel bağlanan güzel bir gerçek ve yaşanmış olayı anlatıyor.
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Müşteri sağolsun bozuk olan hdd bize getirdi.

İçersinde inanılmaz bir arşiv mevcut.(1500 Film mevcut)

Çokta güzel hazırlamış.

Seçiyoruz tek tek

Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Serdar çok güldüm ne yalan söyleyeyim

hdd, film, arşiv üçlüsünün yanında tek tek seçmen farklı düşüncelere itti beni ççç
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X