Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kameraya bakıp gülen tipleri görünce sende gülüyosun Emirhan ister istemez.

Cüneyt Arkın'ın filmlerine taş çıkartır.
    Özkan SÜMER

Yorum

• mükemmel bir film olmuş yeni izledim valla 10 eylülde çıkmış

Filmde çok büyük bir süpriz var..

Çevresi zombilerle tamamen sarılmış olan bir hapishaneden kaçılması lazım

hapisten kaçış diyince aklınıza hemen onu adı gelir..

michael scofield

müthiş bir film mutlaka seyredin..

Yorum

• Kurban Bayramı dolayısıyla film sezonunu açtım yeniden...1 hafta boyunca güzel filmler izlemek dileğiyle...
        Bugün Hannibal serisini tamamlayacağım Hannibal Rising ile... Yarında 5-6 yeni film alırım..
        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• red: çok güzel bi aksiyon-komedi olmuş.
          When I go home people'll ask me, "Hey Hoot, why do you do it man? What, you some kinda war junkie?" You know what I'll say? I won't say a goddamn word. Why? They won't understand. They won't understand why we do it. They won't understand that it's about the men next to you, and that's it. That's all it is.

Yorum

• Mulholland Dr.

Ayrıntılı yorumumu bir daha izledikten sonra yapıştıracağım buraya. Lynch insan mısın sen?

Herkes mutlaka izlemeli. Hatta defalarca izlemeli.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Paranormal Activity 2

Saw'a giremeyince buna girdik.1-2 sahnede yerimden biraz kımıldadım o kadar. Onun dışında ruh çağırma sahnesinde çok güldüm. Koptuk arkadaşlarla.
              Més Que Un Club

Yorum

• Fincher yapmış aga.

The Social Network!

İzledikten sonra bende bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak gaza geldim açtım not defterini başladım yazmaya.
                En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 17.11.2010, 03:09.
                uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Fincher yapmış aga.

The Social Network!

İzledikten sonra bende bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak gaza geldim açtım not defterini başladım yazmaya.
                  Fincher'ın filme eklediği o çok ince Tyler Durden ayrıntısını yakaladın mı Onur?
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Vay Arkadaş'ı izledim geçen gün.

Senaryo basit ama, diyaloglar ve espriler yerinde olmuş. Eğlenceli bir filmdi.
                    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Jackass 3D
                      Beni şu ana kadar bu 3 boyut teknolojisiyle en etkileyen filmdi. Daha önce Avatar, Alice in Wonderland, Final Destination gibi filmleri 3 boyutlu izlemiş olsam da 3 boyutun gerekliliğine inanmamıştım ama Jackass kesinlikle 3 boyutlu izlenmeli.

Filmin geri kalanı hakkında yorum yapmayacağım. Bildiğimiz Jackass
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fincher'ın filme eklediği o çok ince Tyler Durden ayrıntısını yakaladın mı Onur?

İzlerken benimde az da olsa dikkatimi çekmişti ama üstünde durmamıştım. Sen söyleyince düştü jeton. Jesse o kadar hızlı konuşuyor ve bunun sonucu olarak altyazılar o kadar çabuk geçiyor ki filmi ilk izlemede ayrıntıları görmek çok zor. Hatta ilk 3-4 dk'nın ardından kapatmayı bile düşündüm, sivri sinek vızıltısı gibi geliyordu.
                        En son Onur Şeref tarafından düzenlendi; 18.11.2010, 02:36.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Az önce bitti film...İzlerken fazlasıyla şüpheye düşürüyor ve geriyor...İzlenilecek bir film...İmdb puanı 7.5...Benim puanım 7.8
                          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Güldüren bir film..Sıkılmadan izledim...10/7.4
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir aşk filmi daha rica edeyim...
                              Blueberry nights.......

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Mulholland Dr.

Ayrıntılı yorumumu bir daha izledikten sonra yapıştıracağım buraya. Lynch insan mısın sen?

Herkes mutlaka izlemeli. Hatta defalarca izlemeli.
                                David Lynch deyince akan sular durur benim için sinema tarihinin bana göre Stanley Kubrick'le beraber en aykırı yönetmenlerindendir. Bu adamın psikolojisi bozuktur. Filmleri hep bilinçaltı,rüya,psikanaliz,cinsellik üzerine kuruludur David'e gerçekten hayranım ilk izlediğim filmi Kayıp Otoban ve sonrasında Eraserhead idi sonrasında Mavi Kadife ve Mullholland çıkmazı,Fil Adam,Dune diyerek devam etti Kayıp Otoban ve Mullholland çıkmazı filmlerini 2.kez izlerseniz bu adama hayran olmamak elde değil diyeceksiniz küçük ayrıntı mükemmel kurgu kelimelere dökmek yetmez Eraserhead ilk uzun metrajlı filmi o filmi kendi kafamda 5 gün yorumladım hayla bir sonuca ulaşamadım işte David Lynch farklı yapanda bu tek bir filmini yorumlamak saatlerce veya sayfalarca sürer onun için David Lynch filmleriyle tanışmamış kişileri Lynch'nin gizemli dünyasına davet ediyorum
                                Kazimişi gzas vorert

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X