Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İzlediğiniz Sinema Filmleri Hakkındaki Yorumlarınız

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• The Elephant Man gerçekten çok güzel bir film, ama Lynch'in ünlü akıl karıştıran gizemli filmlerinden farklı "normal" bir film ona göre izleyin

Inception'ın yorumlarına hala bakıyorum, yorumlarda hep bahsedilen filmler vardı. Blade Runner, 13th Floor ve Dark City... Bu filmleri de izlemediyseniz kesinlikle izleyin.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Son 1 haftada 18 tane ; çoğunlukla 2010 diğerleri 2009 film izledim.

Çokmu izliyorum anlamadım
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Son 1 haftada 18 tane ; çoğunlukla 2010 diğerleri 2009 film izledim.

Çokmu izliyorum anlamadım
        Peki biz niye yorumdan ve tavsiyeden mahrum kalıyoruz?
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Peki biz niye yorumdan ve tavsiyeden mahrum kalıyoruz?
          Selimcim,

1-2 sayfa önce 6-7 tane filmin yorum ve tavsiyesinden bahsetmiştim.

Bu akşamda 6-7 tane daha film için gerekli yorum ve tespitleri bildireceğim
          Real Madrid
          Manchester United
          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selimcim,

1-2 sayfa önce 6-7 tane filmin yorum ve tavsiyesinden bahsetmiştim.

Bu akşamda 6-7 tane daha film için gerekli yorum ve tespitleri bildireceğim
            O 6-7 filmden bir kısmını izlemiştim, bir kısmını da aldım listeme. Listem bayağı kapardı ama gene de merakla bekliyorum tavsiyelerini

Liste kabardı demişken, hazır vaktim varken şu No Country for Old Men'i izleyim. Yorumumla burda olacağım
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlk olarak in Bruges.
              Bende büyük bir etki uyandırmadığını itiraf edeyim.
              Yine de seyredilmeye değer.
              Merak uyandırmayan bir senaryo var ortada.
              Ve bana sorarsanız da senaryo da bir sürü kopukluk.
              Collin Farrel idare eder bir performans sergilemiş kanımca ancak Brendan Gleeson bence filmin en iyi oyunculuğunu ortaya koymuş.
              Filmin benim gözümde en güzel tarafı dialogları.
              Bazen çok keyif aldığımı itiraf edeyim.
              İzlenmeli diyorum.
              Ama çabuk unutmalı. Zaten çabukca unutulacağına da inancım çok.

Ben de geçenlerde izledim, bu yorumu filmi izlemediğim için okumamıştım Valla internet aleminde bu filmle alakalı yüzlerce yorum okudum, herkes öve öve bitirememiş. Yanlış filmi izledim herhalde dedim. Cihan abi senin yorumun bana yakın geldi yani Ekşi Sözlüğe baktım göğe çıkarmışlar filmi, herhalde nutellaya boğulmuşlardı izlerken Tamam, kara film, derin anlamlar çıkarılacak şeyler vs. oyunculuk, diyaloglar iyi. Ama bir izleyici olarak, filmi çok iyi olarak göremiyorum. Niye bu kadar abartıldığını hala anlamadım. Puan verecek olursam 7 veririm.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• No Country for Old Men
                Çok güzel bir Coen Biraderler filmi. İzlemiş olduğum her Coen Biraderler filmi gibi kolay kolay unutulacak bir film değil. Kolay kolay unutulacak bir final değil Öyle bir anda bitiyor ki film, sanırım izleyenler ya dahiyane diyor, ya da hiçbir şey anlamıyor. Ben dahiyane diyenlerdenim. Çünkü bence filmin sonu insana hikayenin sonunu düşündürüyor.

Filmin aslında ağır bir havası var. Ağır mı ilerliyor, hızlı mı, karar veremedim ama ağır ilerliyormuş izlenimi veriyor film. Ama ağır ağır ilerlerken de gerim gerim geriyor sizi. Konuyu iyice genellersek iki adamın birbirini kovalamasını izliyoruz. Hatta kötü adam ve iyi adam da var filmde. Ama kesinlikle diğer filmlerle karıştırılmaması gereken bir film No Country for Old Men.

Filmde her şey var. Kan, ölüm, entrika, para, cinayet ve psikopat katil. Sadece müzik yoktu (yoksa vardı da ben mi kaçırdım?). Sessiz bir atmosferde çekilmiş. Bu da zaten filmin germe potansiyelini tavanlara vuruyor.

Psikopat kötü adam rolünde taht sahibi Joker olsa da Javier Bardem rolüyle çok yaklaştı o tahta. Benzinciyle olan harika diyaloğu izlenmeye değer. Josh Brolin ve Tommy Lee Jones da rollerinin hakkını vermiş.

Puanım 8.
                Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Robin Hood
                  Emperyalizmin beşiğinde zenginden çalıp fakire dağıtan efsane Robin Longstride'ın nasıl kanun kaçağı olduğunu anlatan bir Ridley Scott filmi.

Ridley Scott, Ridley Scott diyoruz ama sanırım Gladiator seviyesinde başka bir filme imza atamayacak kariyerinde. İzlenir mi? İzlenir. Ama kesinlikle bir Gladiator beklenmemeli. Zaten Body of Lies'ta hayal kırıklığı yaşatmıştı. Robin Hood'da da bolca mantıksal senaryo hatası var.

En başta Robin Hood'un 50'sine merdiven dayamış Ridley Scott tarafından canlandırılması. Tamam adam dehşet bir gladyatörü oynamış ama görsel olarak bu yaşıyla Robin Hood karakterine yakışmamız bence. Oyunculuğuna laf yok tabi, döktürmüş adam Özellikle eşyle girdiği diyaloglardaki ironik cümleler çok hoşuma gitti.

Clate Blanchet de Russle Crowe'u harika bir şekilde tamamlamış. Olağanüstü bir çift olmuşlar. Cate Blanchet de 41 yaşında olmasına rağmen her erkeğin hayal edeceği bir ev hanımı görüntüsünde karşımıza çıkıyor

Yazının devamı spoiler içerebilir, ona göre

En başta hoşuma gitmeyen, Kral Richard'ın filmin başında tırt bir kale yağmalanırken atıyla kalkansız bir şekilde savaş meydanında dolaşmasıydı. Pek inandırıcı bulmadım. Gerçi gerçekten öyle mallıkları varsa İngilizlerin, Viyana'ya neden onların değil de bizim dayandığımızı anlamak kolay

Diğer bir sahne ise Cate ablamızın çoluk çocukla Fransa donanmasına kan kusturmasıydı. Tamam Fransızlar İngiltere'de direniş falan beklemiyorlardı ama koca Fransız ordusunun karaya bu kadar acemice çıkması ve 10 dakikada tamamen yok olması da mantıksız geldi bana.

Bunların dışında görsel açıdan fena değil. Hatta çok güzel bir atmosfere sahip film. 6 puanlık derdim aslında ama bu tip tarih ve savaş filmleri hoşuma gitmiştir hep, 7 puan verdim Biraz daha özenli bir devam filmini de merakla bekliyorum.
                  Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Star Trek
                    Öncelikle şunu belirtmeliyim, ne 60'lı yılların efsane dizisini, ne de diziden sonra çekilen 9 filmi izlemedim. Konu hakkında da pek bilgili değilim. Bu film bir remake mi yoksa özgün Star Trek öyküsünden bağımsız başka bir hikaye mi yoksa diğer filmlerin devamı niteliğinde mi bilmiyorum dolayısıyla. Birisi aydınlatırsa fena olmaz hani

Filmin yönetmeninin JJ Abrams olması sebebiyle görsel açıdan beklentilerim çok büyüktü. Cloverfield'de amatör kameradan o kadar efekt izleten, gerek Lost gerek Fringe'le görselliğe doyuran bir adamın bir uzay filmi çekmesi filmin izlemeden heyecanlandırdı beni. Ve beklentilerimi sonuna kadar karşıladı.

Oyunculuklar da fazlasıyla tatmin ediciydi. Özellikle sivrikulaklının otomatiğe bağlayıp soluksuz konuşma sahnelerine hayran kaldım

Filme 7 puan veriyorum. Konu açısından çok olağanüstü bir yapım olmadığı için. Ama yukarda bahsettiğim bilgisizliğim sebebiyle de fazla yorumlamak istemiyorum.
                    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      "Fetih 1453", 15 Kasım'da Türkiye'de vizyona girecek.
                      sagol kardesim...

fragmanlarda gördügüm gibisiyse, animasyonlar acemice hazirlanmis gibi duruyor. ama ertelendigine göre insallah biraz daha özen gösterilmistir...

cok merak ettigim bir film.

tarihimizi anlatan filmler hic cekmiyoruz, insallah bu bir baslangic olur

Yorum

• Percy Jackson And The Olympians The Lightning Thief

Titanlar savaşının bir benzeri olan konuya sahip.

Yine Hades,Perseus gibi tanrıçalarla ilgili üzerine film yapılmış.

Eğlenceli ailecek izlenebilecek bir film.

10 / 6
                        Real Madrid
                        Manchester United
                        twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• The Karate Kid

Daha önce yapılan filmin son versiyonu.

Açıkçası ben filmi beğendim.

Jackie Chan bu sefer hoca olarak karşımızda.

Buda ailecek oturup izlenebilecek bir film.

10/7
                          Real Madrid
                          Manchester United
                          twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Ejderha Dövmeli Kız ve Ateş ile Oynayan Kız.

Aynı oyuncu kadrosuna sahip hemen hemen aynı konuları olan bir film.

İlk önce hangisini izlemek gerektiğini internete araştırdıktan sonra Ateş ile Oynayan Kız daha sonra Ejderha Dövmeli Kız izlemekte fayda var.

Yoksa filmi karışıyor

Konusu itibarıyla ilginç bir film..

Bu şekilde aynı yıl içersinde yapılan ve devam filmi olarak nitelendirdiğim gibi fena olmayan bir film.

10/ 6,5
                            Real Madrid
                            Manchester United
                            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Frozen

Son zamanlarda izlediğim en kötü filmlerden bir tanesi.

İsmi ve fragmanı izleyince beklenti içersine giriyorsunuz fakat maliyet açısından düşündüğümüzde herhalde en ucuz bütçeli filmlerden bir tanesi diyebiliriz.

Bu kadar sıradan ve vasat bir konu üzerine bir film.

Tamamen zaman kaybı.

Emeğe saygıdan dolayı ;

10/2
                              En son Serdær tarafından düzenlendi; 25.10.2010, 00:24.
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Jonah Hex

Yanlış bilmiyorsam çizgi romandan esinlenerek yapılan bir film.

Açıkçası çizgi romanı var ise ve bunun üzerine bir film yapıldıysa vasat geçmez.

Sırf Megan Fox hatrına izlenebilecek bir film

O kadar yani.

10/ 4
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X