Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avrasya'yı bu senede yazmayın derim ben Özel üniversite ama hala eksikleri var onun yerine daha köklü oturmuş üniversitelerin aynı bölümlerini yazabilirsiniz.
    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Avrasya Psikoloji'yi açmadı bu sene..Seneye kalmış..Açaydı iyiydi..

Yorum

• Hadi hayırlı 2 hafta sonra neler olacak bakalım
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Evet gençler görelim tercihleri..

Benim tercihler gelebilecek tercihler Ege RTS olmazsa Akdeniz Sinema TV..

Yorum

• 1-Hacettepe Uluslararası İlişkiler(Sene başından beri hedefimdi. Herkes şimdiden hayırlı olsun ya da %80 oradasın diyor.)
            2- Ankara Uluslararası İlişkiler
            3-Başkent Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler(Tam burslu)
            4-Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (tam burslu)
            5-Yıldırım Beyazıt Üni. Uluslararası İlişkiler.

Hacettepe geçen sene 26500 ile kapatmış. Benim başarı derecem de 24986. Büyük ihtimal olur diyorlar ama yine de şüphelerim var. Sizce olur mu?

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kamu Yönetimi bölümünde Yıllık 4.00 üzerinden 2.00 not ortalamasını yakalamak kolaymıdır sizce ?
              Kolay.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hacettepe geçen sene 26500 ile kapatmış. Benim başarı derecem de 24986. Büyük ihtimal olur diyorlar ama yine de şüphelerim var. Sizce olur mu?
                Büyük ihtimal gelir o tercihin. Çünkü değişen herhangi bir sistem falan yok. Benim girdiğim sene puanlama değişmişti. ÖSYM de kendi kafasından bir klavuz yaptı karman çorman oldu ortalık. Millet birden yüklendi bölümlere sıralamalar fırladı haliyle. Ama bu sene öyle bir şey yok. Rutin bir sınav ve tercih dönemi. Büyük ihtimal gelir sıkıntı olmaz tahminimce.
                Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak Uğur GEMİCİOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Büyük ihtimal gelir o tercihin. Çünkü değişen herhangi bir sistem falan yok. Benim girdiğim sene puanlama değişmişti. ÖSYM de kendi kafasından bir klavuz yaptı karman çorman oldu ortalık. Millet birden yüklendi bölümlere sıralamalar fırladı haliyle. Ama bu sene öyle bir şey yok. Rutin bir sınav ve tercih dönemi. Büyük ihtimal gelir sıkıntı olmaz tahminimce.
                  Öyle bir sınav dönemi geçirdik ki, aha sistem değişti, yok değişmedi, değişecek, değişmek üzere, değişme filan yok. Bu sırayla gerçekleşti olaylar. Bu yüzden şüphelerim vardı işte. İnşallah dediğin gibi olur. Teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    1-Hacettepe Uluslararası İlişkiler(Sene başından beri hedefimdi. Herkes şimdiden hayırlı olsun ya da %80 oradasın diyor.)
                    2- Ankara Uluslararası İlişkiler
                    3-Başkent Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler(Tam burslu)
                    4-Çankaya Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler (tam burslu)
                    5-Yıldırım Beyazıt Üni. Uluslararası İlişkiler.

Hacettepe hayırlı olsun
                    Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• ben gelmesin diye 30 bin 20 bin önünü yazdım. bir sene daha hazırlanmak istiyorum inş Allah izin verirde hazırlanırım İ.T.Ü icin varsa yoksa İ.T.Ü benim icin F1 takımlarında mühendis olarak çalışma hedefim var orada olabilecek egitimin ilk basamaklarını o üni ile atarım diye düşünüyorum. Herkes müh. kendini geliştirmek önemli diyor orasına eyvallahda bi diploma farkı olsn da istemiyorum degilim. nerede okuyorsun??'' İ.T.Ü'' demek güzel olur bana göre
                      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben gelmesin diye 30 bin 20 bin önünü yazdım. bir sene daha hazırlanmak istiyorum inş Allah izin verirde hazırlanırım İ.T.Ü icin varsa yoksa İ.T.Ü benim icin F1 takımlarında mühendis olarak çalışma hedefim var orada olabilecek egitimin ilk basamaklarını o üni ile atarım diye düşünüyorum. Herkes müh. kendini geliştirmek önemli diyor orasına eyvallahda bi diploma farkı olsn da istemiyorum degilim. nerede okuyorsun??'' İ.T.Ü'' demek güzel olur bana göre
                        Bir dahaki seneki sistemde tercih yapan öğrencilerin dezavantajı devam etmeyecek mi? Hani bir efsane vardı, geçen sene tercih yapan öğrencilerin okuldan aldıkları puan %50 düşürülüyor gibisinden. O konuyu merak ettim. Ayrıca İnşallah hayırlısı olur.

İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hacettepe hayırlı olsun
                        Umarım, umarım.

Yorum

• Herkes için hayırlısı olsun.. Çok istediğiniz yer olmuyorsa o iş sizin hayrınızadır unutmayın..

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sakaryada hukuk açılmış listemin sonlarına doğru yazdım Ömer abi nedir ne değildir ?
                            Kusura bakma Samat'im mesajını yeni gördüm.

Eğitim fakültesinden başka fakülteleri pek bilmem ama , hukuk bölümü çok büyük ihtimalle Sakarya'nın merkezindedir yani serdivandadır diye düşünüyorum. Serdivan'da ana kampüsün içinde olur. Ana kampüs baya bi büyük kampüs. İçinde dolmuşlarla bir yerden başka bir yere gidiliyor. Şehir içine de 5 dakikada ulaşılır dolmuşlarla.

Diğer detay konularında pek fazla bilgim yok kardeşim. Ama kafana takılan konu olursa sor , belki bildiğimiz yerden gelir.

Yorum

• 01. Tercih 104810759 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi
                              02. Tercih 104110412 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi
                              03. Tercih 105610501 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
                              04. Tercih 107210332 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi
                              05. Tercih 105630092 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ)
                              06. Tercih 103110309 DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ (İZMİR)/Hukuk Fakültesi
                              07. Tercih 101010255 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ (ESKİŞEHİR)/Hukuk Fakültesi
                              08. Tercih 110010023 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Hukuk Fakültesi
                              09. Tercih 109710215 ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA)/Hukuk Fakültesi
                              10. Tercih 107230027 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (İÖ)
                              11. Tercih 108910401 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi
                              12. Tercih 106910179 KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
                              13. Tercih 106210777 KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (TRABZON)/Hukuk Fakültesi
                              14. Tercih 100710145 AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (ANTALYA)/Hukuk Fakültesi
                              15. Tercih 102910482 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ (ADANA)/Hukuk Fakültesi
                              16. Tercih 103510235 ERCİYES ÜNİVERSİTESİ (KAYSERİ)/Hukuk Fakültesi
                              17. Tercih 108930211 SELÇUK ÜNİVERSİTESİ (KONYA)/Hukuk Fakültesi (İÖ)
                              18. Tercih 108210841 ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ (SAMSUN)/Ali Fuad Başgil Hukuk Fakültesi
                              19. Tercih 109910091 YALOVA ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
                              20. Tercih 104210456 GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
                              21. Tercih 106630247 KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ)
                              22. Tercih 105310461 İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ (MALATYA)/Hukuk Fakültesi
                              23. Tercih 101410206 ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ (ERZURUM)/Hukuk Fakültesi
                              24. Tercih 108810774 SAKARYA ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi
                              25. Tercih 108410266 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
                              26. Tercih 101110748 ANKARA ÜNİVERSİTESİ/Siyasal Bilgiler Fakültesi/Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi
                              27. Tercih 104810326 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği
                              28. Tercih 104110342 GAZİ ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)/Gazi Eğitim Fakültesi/Sınıf Öğretmenliği

Benim büyük ihtimalle 10 ile 14 arası birşey gelecek tercihlerimden öyle bekliyorum
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kamu yönetimi bölümünde ingilizce varmı ?
                                Sadece Trabzonspor !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X