Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Büyük bir nasihat "Yapamadığınız soruları boş bırakın, zamanınız kalırsa yaparsınız"

Herkese başarılar sınavda
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
    BordoMavi.Net
    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Kendime ve tüm kaderdaş renktaşlarıma başarılar diliyorum, Allah yardımcımız olsun.

Sabahında YGS'ye, akşamında Şikebahçe'ye gireceğimiz bir gün olsun.
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Sınava girecek tüm renkdaşlarıma başarılar..

Umarım dilediğiniz gibi geçer..
        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
        ~Twitter ~

Yorum

• Basarilar gencler okuyun adam olun

Yorum

• İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herkese başarılar YGS sınavında. Sınavdan sonra LYS için ve LYS öncesinde kendinize alternatifler yaratın bence. PMYO gibi. Bu konuda endişeleri olanlar için de şu an 72 gün kaldı ve tecrübelerimi aktarabilirim.
            Aktarırsanız çok iyi olur benim kardeş girecek
            "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Aktarırsanız çok iyi olur benim kardeş girecek
              Endişeler ne ona göre yani :d Ya da soru cevap şeklinde yapabiliriz e-mail adresim var bilgilerimde. facebook ya da msn üzerinden irtibata geçebiliriz.
              Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• Sabri'nin golünden sonra umutlarım arttı..

Yorum

• şu sınava rahat kafayla girip geçen senekinden daha yüksek bir puan alırdım. harbi alırdım istediğim puanı ama girdik biryere devamını getirelim dedik keyfimiz yerindeydi felan üşendim şu sınava başvuru yapmadım... hamsiler gibi pişmanım...

sınava girecek renktaşlarıma başarılar, stres mtres yapmayın. gerçi söylemesi kolay geçen sene bir yandan şampiyonluk mücadelesi bir yandan dershane bir yandan okul diğer yandan şu sınavlar felan kafayı yiyordum, lanet olsun bu sisteme. ygs de acayip stres yapmıştım ama lys de çok rahattım, ygs en önemli sınav beyler en az hasarla atlatmaya bakın.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İnşallah sadece Trabzonsporlular kazanır bu sınavı

Yorum

• hakkımızda hayırlı olması dileğiyle

Yorum

• Allah yardımcınız olsun, Allah zihin açıklığı versin.
                        Okuduğunuz soruyu anlayabilesiniz, anladığınız soruyu çözebilesiniz inşallah.

Yorum

• Sinava girdiginizde sakin baskalarinin gözünün icine bakmayin. Negatif elektrik oluyor.

Basarilar! InsAllah iyi bir sonuc alirsiniz hepiniz.
                          ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• Dua edin öğrenci kardeşler bol bol.
                            Zira Allah "kimseye kaldıramayacağı yükü vermez"
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• cümleden geçmiş olsun sonunda sınav da bitti

Yorum

• Geçmiş olsun, biraz soluklanıp Lys'ye çalışmaya devam.
                                Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X