Kazanan arkadaslara hayirli, ugurlu olsun. Bu sene olmayanlar da boynunu bükmesin, vardir bir hayir deyip bir soluk alsinlar ve yeni sezonda eksiklerinin üstüne gitsinler. Allah hepiniz hakkinda hayirlisini versin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
Kazananları tebrik ederim.
Olmayanlara ise, içten gelerek söyleyecğim şudur ki, hem vazgeçmeyin, hem de tek yol buymuş gibi bakmayın..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkademik kadrosu neredeyse Türkiye'nin en zayıf kadrosu.
Son durumu bilmiyorum. Zaten öğrencileri Gazi'de eğitim görüyor bildiğim kadarıyla.
İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOoooo çok masraflı bölüm valla. Sırf kombine 300 lira"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaktın yaraladın beni abi o ne biçim laf ..
Benim görüşüm sağlıkla ilgili bölümler hariç bütün bölümlerde sadece teorik bilgileri öğrenmekle yetinirsin. Uygulama yapıp tecrübe kazanacağın kulvar iş hayatıdır
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkademik kadro yetersiz ve zayıf bunları pek önemseme sen.
Benim görüşüm sağlıkla ilgili bölümler hariç bütün bölümlerde sadece teorik bilgileri öğrenmekle yetinirsin. Uygulama yapıp tecrübe kazanacağın kulvar iş hayatıdırİş orada bitiyor galiba.
Ama şöyle de birşey var hukuktan mezun olduktan sonra ne iş yapacağına bağlı biraz da çünkü avukat olacaksan neyse de hakim veya savcı olacaksan sınavlarda yapacağın başarı bireysel başarın ama sınavlardan sonra bi de mülakata giriyorsun o zaman hangi üniversiteden mezunsun diye soruyorlar tabi.."We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkademik kadro yetersiz ve zayıf bunları pek önemseme sen.
Benim görüşüm sağlıkla ilgili bölümler hariç bütün bölümlerde sadece teorik bilgileri öğrenmekle yetinirsin. Uygulama yapıp tecrübe kazanacağın kulvar iş hayatıdır
Arkadaşımız GSF okumayacak hukuk okuyacak.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli mimarlıktayım. Kurtulamadım Kocaeli'den.Herkese hayırlı olsun.
Tebrik ederim Sümeyye, hayırlı olsun.teκ κardeş dгogнeda uпiтed
- Alıntı
Yorum
-
Herkese hayırlı uğurlu olsun. Diploma aldığınız günlerin heyecanını da yaşarsınız en tez zamanda inşallah
@Canberk
Sen de üzülme kardeşim, vardır bunda da bi hayır. Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır.
Seneye çok daha güzel yerlere girmek nasip olur inşallah.Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.yerleştirme sonuçlarına göre oluşan taban puanlara nerden ulaşabilirim ?
- Alıntı
Yorum
-
.....
İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.osym.gov.tr/belge/1-13657...-17082012.html Buradan bakabiliyoruz.
- Düzenle
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKocaeli mimarlıktayım. Kurtulamadım Kocaeli'den.Herkese hayırlı olsun.
Kazanan herkesi tebrik ederim.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
harbiden iyiki umuttepe ye gittin, benim gibi köyde kullar da okumaktan iyidirForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
Yorum