Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kazanan arkadaslara hayirli, ugurlu olsun. Bu sene olmayanlar da boynunu bükmesin, vardir bir hayir deyip bir soluk alsinlar ve yeni sezonda eksiklerinin üstüne gitsinler. Allah hepiniz hakkinda hayirlisini versin.
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Kazananları tebrik ederim.

Olmayanlara ise, içten gelerek söyleyecğim şudur ki, hem vazgeçmeyin, hem de tek yol buymuş gibi bakmayın..
      BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Akademik kadrosu neredeyse Türkiye'nin en zayıf kadrosu.
        Son durumu bilmiyorum. Zaten öğrencileri Gazi'de eğitim görüyor bildiğim kadarıyla.
        Yaktın yaraladın beni abi o ne biçim laf ..

İlk olarak Ahmet Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ooooo çok masraflı bölüm valla. Sırf kombine 300 lira
        Taksit yapıyorlar mı bari
        "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• İlk olarak -Samet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yaktın yaraladın beni abi o ne biçim laf ..

Akademik kadro yetersiz ve zayıf bunları pek önemseme sen.
          Benim görüşüm sağlıkla ilgili bölümler hariç bütün bölümlerde sadece teorik bilgileri öğrenmekle yetinirsin. Uygulama yapıp tecrübe kazanacağın kulvar iş hayatıdır

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim görüşüm sağlıkla ilgili bölümler hariç bütün bölümlerde sadece teorik bilgileri öğrenmekle yetinirsin. Uygulama yapıp tecrübe kazanacağın kulvar iş hayatıdır
            Zaten klasik bir laf var ya , kendini yetiştirmek .. İş orada bitiyor galiba.

Ama şöyle de birşey var hukuktan mezun olduktan sonra ne iş yapacağına bağlı biraz da çünkü avukat olacaksan neyse de hakim veya savcı olacaksan sınavlarda yapacağın başarı bireysel başarın ama sınavlardan sonra bi de mülakata giriyorsun o zaman hangi üniversiteden mezunsun diye soruyorlar tabi..
            "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Kocaeli mimarlıktayım. Kurtulamadım Kocaeli'den. Herkese hayırlı olsun.
              Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
              Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Doktorlar ve hukukçuların uygulama ile tecrübe kazanması felaket olur
                Arkadaşımız GSF okumayacak hukuk okuyacak.

Yorum

• İstanbul universitesi iktisat geldi bana da.Herkese hayirli olsun

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Kocaeli mimarlıktayım. Kurtulamadım Kocaeli'den. Herkese hayırlı olsun.
                    Totemden midir nedir, yeri de Trabzon olarak belirtmişsin halbuki...

Tebrik ederim Sümeyye, hayırlı olsun.
                    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Herkese hayırlı uğurlu olsun. Diploma aldığınız günlerin heyecanını da yaşarsınız en tez zamanda inşallah

@Canberk
                      Sen de üzülme kardeşim, vardır bunda da bi hayır. Bizim hayır bildiklerimizde şer, şer bildiklerimizde hayır vardır.
                      Seneye çok daha güzel yerlere girmek nasip olur inşallah.
                      Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• 1.yerleştirme sonuçlarına göre oluşan taban puanlara nerden ulaşabilirim ?

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          1.yerleştirme sonuçlarına göre oluşan taban puanlara nerden ulaşabilirim ?
                          http://www.osym.gov.tr/belge/1-13657...-17082012.html Buradan bakabiliyoruz.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Teşekkür ederim.

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kocaeli mimarlıktayım. Kurtulamadım Kocaeli'den. Herkese hayırlı olsun.
                              İyiken Umuttepe'ye gelmemişsin, okulunun yeri mis gibi yerde.

Kazanan herkesi tebrik ederim.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• harbiden iyiki umuttepe ye gittin, benim gibi köyde kullar da okumaktan iyidir
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X