Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ösym nin sitesi sizde açılıyor mu ?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kolay hasan
      neden zor olsun.
      O not ortalamasının altına düşersen burs kesiliyoda o yüzden sordum. Kolay diyosun yani

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O not ortalamasının altına düşersen burs kesiliyoda o yüzden sordum. Kolay diyosun yani
        Bildiğim kadarıyla okuduğun üniversitenin hocalarına bağlı. Ne yazık ki bazı okullarda öyle pislikler dönüyor ki ortalıkta. Okumak istediğin okulu iyice bir araştırmanı tavsiye ederim.

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bildiğim kadarıyla okuduğun üniversitenin hocalarına bağlı. Ne yazık ki bazı okullarda öyle pislikler dönüyor ki ortalıkta. Okumak istediğin okulu iyice bir araştırmanı tavsiye ederim.
          Aynen haklısın . Acaba Avrasya üniversitesi nasıldır bu konuda

Yorum

Aynen haklısın . Acaba Avrasya üniversitesi nasıldır bu konuda
            Bu sene deneme sınavlarından birine orada girdim. Üç tane bölüm başkanı bize küçük bir konferans verdi hem bölümleri hem de okul hakkında. Tam burslu gelecek öğrencileri baştacı edeceklermiş gibi geldi bana şahsen. Yeni açılan bir üniversite olması yüzünden de öyle düşündüm.

Ayrıca birkaç farklı avantajları da varmış ama neler olduğunu hatırlamıyorum maalesef.

Yorum

Bu sene deneme sınavlarından birine orada girdim. Üç tane bölüm başkanı bize küçük bir konferans verdi hem bölümleri hem de okul hakkında. Tam burslu gelecek öğrencileri baştacı edeceklermiş gibi geldi bana şahsen. Yeni açılan bir üniversite olması yüzünden de öyle düşündüm.

Ayrıca birkaç farklı avantajları da varmış ama neler olduğunu hatırlamıyorum maalesef.
              İyi diyosun yani

Yorum

İyi diyosun yani
                Valla şu kadarını söyleyeyim. Mühendislikleri Trabzon'dan seçebilirsin ama eğer TM'ysen başka yerleri düşünebilirsin. Avrasya da alternatiflerin arasında bulunsun. Eksikleri fazla. Mesela eğer Beşirli'de, Yenimahalle'de, Erdoğdu'da filan oturacağım diyorsan ulaşım biraz masraflı olur.

Ama konferansta konuşan üç hocayı da çok sevdim. Sıcakkanlı insanlardı. Biri endüstri mühendisliği, biri gıda mühendisliği, diğeri de siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümün başkanlarıydı.

Edit: http://www.avrasya.edu.tr/?contentid=107 Burada da tanıtım videosu var. Bakmanı tavsiye ederim.
                En son bestrafer tarafından düzenlendi; 02.08.2012, 14:59.

Yorum

• İstanbul Teknik Üniversitesi ile ilgili soruları olan arkadaşlar olursa bana mesajla ulaşabilirler
                  ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                  ~Twitter ~

Yorum

Valla şu kadarını söyleyeyim. Mühendislikleri Trabzon'dan seçebilirsin ama eğer TM'ysen başka yerleri düşünebilirsin. Avrasya da alternatiflerin arasında bulunsun. Eksikleri fazla. Mesela eğer Beşirli'de, Yenimahalle'de, Erdoğdu'da filan oturacağım diyorsan ulaşım biraz masraflı olur.

Ama konferansta konuşan üç hocayı da çok sevdim. Sıcakkanlı insanlardı. Biri endüstri mühendisliği, biri gıda mühendisliği, diğeri de siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümün başkanlarıydı.

Edit: http://www.avrasya.edu.tr/?contentid=107 Burada da tanıtım videosu var. Bakmanı tavsiye ederim.
                    Sağolasın kardeşim bilgiler için. Kamu Yönetimi düşünüyorum ben..

Yorum

Sağolasın kardeşim bilgiler için. Kamu Yönetimi düşünüyorum ben..
                      tam bursun 6 kontenjanı var yanlmıyorsam..2'si bmn'den çıkacak desene

Yorum

• BMN'de kariyer danışmanlığı için bir başlık olmalı.

Yani ;
                        Hangi bölüm hangi mesleği yapar, bir bölümü okumak size ne katar yada her hangi bir mesleği seçmek için ne okumak ve ne gibi yetkinliklere ve gereksinimlere sahip olmak gerekir gibi.

Böyle bir başlık,üniversiteye girmeye ve bölüm seçmeye hazırlanan arkadaşlara yardımcı olabilir.
                        En son Hüseyin Kurt tarafından düzenlendi; 02.08.2012, 16:16.
                        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• Sakarya Üniversitesi , Eğitim fakültesi ile ilgili sorunuz olursa seve seve yardım etmeye çalışırım arkadaşlar.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            BMN'de kariyer danışmanlığı için bir başlık olmalı.

Yani ;
                            Hangi bölüm hangi mesleği yapar, bir bölümü okumak size ne katar yada her hangi bir mesleği seçmek için ne okumak ve ne gibi yetkinliklere ve gereksinimlere sahip olmak gerekir gibi.

Böyle bir başlık,üniversiteye girmeye ve bölüm seçmeye hazırlanan arkadaşlara yardımcı olabilir.
                            evet herkes kendi mesleğinin bir açıklamasını, iş olanaklarını yazarsa iyidir kişiler bilgilenmiş olur.Ayrı bir başlık açılmalı
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                            BordoMavi.Net
                            burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sakarya Üniversitesi , Eğitim fakültesi ile ilgili sorunuz olursa seve seve yardım etmeye çalışırım arkadaşlar.
                              Sakaryada hukuk açılmış listemin sonlarına doğru yazdım Ömer abi nedir ne değildir ?
                              "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

Kamu Yönetimi bölümünde Yıllık 4.00 üzerinden 2.00 not ortalamasını yakalamak kolaymıdır sizce ?
                                Devlet üniversitesinde kolay , özelde bira zor olabilir

E o kadarda çalışın bi zahmet , buda üniversite yani
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X