Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Soner ALBAYRAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pişman olmayacaksın Makine Mühendisliği okuduğuna. Hakkında hayırlısı olsun.
    Eyvallah..Teşekkür ederim.

Yorum

• Bu sene KTÜ Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü kazandım. Sizce tercih edeyim mi ? Trabzon'lu olmama rağmen Trabzon'da pek fazla hava solumak nasip olmadı ? Sizce rahat bir öğrenim görebilir miyim ?
      http://datingsidorsingel.com/

Yorum

• Forumda iktisat-işletme-uluslararası ilişkiler bölümlerinden birini İngilizce olarak okumuş ya da okumakta olan var mı? Türkçe bölüm de olur,biraz yardıma ihtiyacım var da

Yorum

• Göreyim makina mühendislerini
          Başarılar Beyler.
          Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
          Olmak ister isen bu yolda mahir,
          Harabat ehlini hor görme şakir,
          Defineye malik viraneler var.

Yorum

• Geceden önce giremiyorum maalesef foruma. İstanbul özellerde tam bursu mimarlık çoğunda tutuyor. Bursluluğun kesilmesi durumunda endişelerim vardı ama, eğer uzatırsan uzattığın senenin parasinin verilmesi gibi bir durum varmış sanırım. Uzatmadıgin surece sıkıntı yok anladığım kadarıyla.Genel olarak özel üniversite hakkında yorumlarınız varsa merakla bekliyorum. Devlette tutan yerler olduğu halde istanbulda özel tam bursu okumak fikri nasıl geliyor kulağınıza?
            En son Sümeyye Şahin tarafından düzenlendi; 23.07.2012, 02:28.
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Forumda iktisat-işletme-uluslararası ilişkiler bölümlerinden birini İngilizce olarak okumuş ya da okumakta olan var mı? Türkçe bölüm de olur,biraz yardıma ihtiyacım var da
              Bekir Aydın İstanbul Üniversitesinde İşletme okuyor yardımcı olsun sana yazıyorum feysten
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Sümeyye Şahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Geceden önce giremiyorum maalesef foruma. İstanbul özellerde tam bursu mimarlık çoğunda tutuyor. Bursluluğun kesilmesi durumunda endişelerim vardı ama, eğer uzatırsan uzattığın senenin parasinin verilmesi gibi bir durum varmış. Genel olarak özel üniversite hakkında yorumlarınız varsa merakla bekliyorum. Devlette tutan yerler olduğu halde istanbulda özel tam bursu okumak fikri nasıl geliyor kulağınıza?
                Bende bunu düşünüyorum şu an.. Kendi alanımda %75 burslu tutanlar var İstanbul'da.. Yoksa İzmir'de okuyacağım büyük ihtimal.. Biraz kararsız kaldım bir de Özel Üniversitede harç ücreti yok yanılmıyorsam ?

Yorum

• Buyrun benim,İstanbul Üniversitesi Türkçe İşletme 4. sınıftayım.

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Buyrun benim,İstanbul Üniversitesi Türkçe İşletme 4. sınıftayım.
                    Guzel oldu bu
                    Abi aklimda bi kac soru var.Maddeler halinde yazayim ;
                    1 ) Bolumu İngilizce okumak ile Turkce okumak arasinda nasil bir fark var? Mezun olunca sagladigi avantajlar-okurken yasattigi dezavantajlar neler?
                    2 ) Mezun olduktan sonra is bulma imkaninda cok celiskili seyler duydum.Kimisi kendini gelistirirsen rahat is bulursun diyor,kimisi 'isletme-iktisat mi?o da ne?!' diyor.Bu konuda senin fikrini merak ediyorum.
                    3 ) Universiteden memnun musun ?
                    4 ) Son olarak aklima gelen soru,İstanbul'da bir ogrenci ne yer,ne icer,nasil yasar?
                    Biraz uzun oldu ama kusura bakma

Yorum

• İlk olarak A.Ali Karanis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Guzel oldu bu
                      Abi aklimda bi kac soru var.Maddeler halinde yazayim ;
                      1 ) Bolumu İngilizce okumak ile Turkce okumak arasinda nasil bir fark var? Mezun olunca sagladigi avantajlar-okurken yasattigi dezavantajlar neler?
                      2 ) Mezun olduktan sonra is bulma imkaninda cok celiskili seyler duydum.Kimisi kendini gelistirirsen rahat is bulursun diyor,kimisi 'isletme-iktisat mi?o da ne?!' diyor.Bu konuda senin fikrini merak ediyorum.
                      3 ) Universiteden memnun musun ?
                      4 ) Son olarak aklima gelen soru,İstanbul'da bir ogrenci ne yer,ne icer,nasil yasar?
                      Biraz uzun oldu ama kusura bakma
                      1)İngilizce okursan tabiki daha tercih edilen bir aday olursun.

İngilizce'yi sadece hazırlıkta öğrenmeyip,İngilizcenin üzerine bir şeyler katarak dersleri anlama sorunu yaşamadan İngilizce bölümü bitirirsen,hem İşletmeci için en önemli kriterlerden olan İngilizce sorunu yaşamadan mezun olursun hem de Türkçe okuyanlara göre daha önde olursun.

Ancak Türkçe okuyup,dışardan İngilizceni çok iyi geliştirirsen,İngilizce okuyanlara göre dersleri daha iyi anlama avantajın olur,hazırlıkta kaybettiğin 1 yılda da kendini farklı alanlarda geliştirebilirsin.

2)Kötü bi Üniversiteden mezun olursan özel sektörde iş bulma konusunda çok sıkıntılar yaşarsın,ama iyi bir üniversiteden mezun olup İngilizce olsun,SPSS olsun,staj yaparak olsun kendini geliştirirsen havada kaparlar.

Ben mezun olup 1 sene de KPSS'ye hazırlanır Uzman olurum diyorsan okuduğun üniversitenin önemi yok.

3)Diğer üniversiteleri pek bilmediğim için memnunluk konusunda yorum yapamıyorum ama,Hocaların ve okul çevresinden duyduğuma göre diğer üniversitelere göre oldukça önde İşletme konusunda.

4)Ben ailemle kaldığım için pek yorum yapamayacağım,ancak il dısında okumak maddiyat olarak biraz zordur,Kabataslak ayda 600-700 liran gider.

Yemek okulda Sabah ve Öğle olmak üzere 2 kere çıkıyor,sabah kahvaltısı 1 TL,öğlen 4 çeşit yemek 75 kuruş,okulda yemek fiyatları ucuz,Yurtta kalıp okulda yersen maddi olarak büyük yük olmaz.

İstanbul'da üniversite öğrencisi için iş imkanları çok yüksek,haftada 25-30 saat arası part time çalışarak ayda 600-700 lira arası kazanabileceğin birçok iş var,eğer İstanbul'a gelirsen bana ulaşırsın bazı konularda rehber olabilirim sana.

Yorum

• Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon mu ? Diş Hekimliği mi ?

Daha net , Hacettepe FTR mi ? Gazi veya Eskişehir Diş mi ?
                        Twitter Adresim

Yorum

• @Bekir Aydın , Çok teşekkür ederim.Bazı şeyler daha net şekilleniyor sanırım kafamda.

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sorum çeko(çalışma ekonomisi) okuyan var mı aramızda.çeko ve maliye hakkında biraz bilgi istiyorum.iş bulma imkanı vs vs.
                            bunlar ktü oluyo belki memeleket die orayı yazarım öne ama bellide olmaz buralarda obilir....

benim sorum arkada kalmasın....

Yorum

• LYS'de skandal diye haberler dolaşıyor. Benim TS öğrencisi olarak sıralamam değişir mi acaba? Yoksa haberler yalan mı?

Yorum

• yalandır büyük ihtimalle.genelde her sınavdan sonra böyle haberler çıkar

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X