Ben vazgeçtim oradan.. İzmir ya da Antalya yoluna çıktım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız Uğur orada okumuyor, sövüyor.
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTabi şu da var ben %75 burslu kazanıyordum.. Tam burslu alsam okurdum..
Tam burslu alanlar düşünmeli bence.. Çünkü imkanlar daha iyi.. Arel Üniversitesi hakkında henüz olumlu yorum görmedim.. Yazlık kamp gibi bir yer zaten..BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen vazgeçtim oradan.. İzmir ya da Antalya yoluna çıktım..
Akdeniz hukuk tutuyor benim aslında antalyaya gidip yaz okuluna kalacaksın var ya .."We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstanbul Aydın'da okuyan var mı ?"Dünyada bir yerdeyim ben"
- Alıntı
Yorum
-
Sefa ben de koşulları okuduktan sonra tekrar yazma kararı aldım zaten aynen dediğin gibi kesmiyorlarmış bursu .
Agah abi Özge'de oradaysa bir de onla konuşayım bari
İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu tercih kılavuzunu indirebilsem çok şey yapacam da yok aga page not found'dan kurtulamadım bi türlü
Şimdi denedim çalışıyor kardeşim bi daha dene istersenBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
* En Kral üniversite Baba'nın Yanı Yüksek İstirihatler Fakültesi uşaklar, puan gayet uygun ayırt etmiyor, 30 senedir okuyorum benTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
- Alıntı
Yorum
-
PMYO sonuçları açıklandı.
Kazanan kazanmayan merak eden soruları endişeleri olanlar bana ulaşabilirler. Yardımcı olmaya çalışırım. Konya Ereğli PMYO'12 mezunuyum. Taze memurum. Her konuda bilgi vermeye çalışırım.
Ben de bu mesleğe o kadar uzaktım ki birden buldum içinde kendimi. O yüzden çekinmeden her şey hakkında soru sorabilirsiniz.Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..
- Alıntı
Yorum
-
Kamu Yönetimi bölümünde Yıllık 4.00 üzerinden 2.00 not ortalamasını yakalamak kolaymıdır sizce?
En son 61_Hasan_69 tarafından düzenlendi; 02.08.2012, 13:32.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamu Yönetimi bölümünde Yıllık 4.00 üzerinden 2.00 not ortalamasını yakalamak kolaymıdır sizce?
neden zor olsun.Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak yigits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEn az sınava hazırlanmak kadar zor bir dönem,tercih dönemi.
- Alıntı
Yorum
Yorum