Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sınava formamla gittim girdim.

Orda hocaya sınıf soruyordum. O da bana 'sana her yer Trabzon farketmez' dedi. Ne mutlu oldum anlatamam

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sınava formamla gittim girdim.

Orda hocaya sınıf soruyordum. O da bana 'sana her yer Trabzon farketmez' dedi. Ne mutlu oldum anlatamam
      Onda da bir Trabzonsporluluk olmasın ?
      Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• geçmiş olsun...rabbim inş. istediğimiz puanları almamızı nasip eder

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Onda da bir Trabzonsporluluk olmasın ?
          Büyük ihtimalle vardır yoksa öyle demezdi

Yorum

• İlk olarak Royal Heart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçmiş olsun, biraz soluklanıp Lys'ye çalışmaya devam.
            YGS ve LYS'nin arasındaki fark ne? Türk eğitim sistemini bilmediğimden merak ettim.

Yorum

• tüm ögrencilerimize geçmiş olsun.
              Eski kullanıcı adı: olikos61
              Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
              Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• İyi 'geçti'

Yorum

• Türkçe çok uzundu oku oku bitmiyordu

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Türkçe çok uzundu oku oku bitmiyordu
                    anlatım bozukluğu yazım noktalama soracaklarına gidip hayvan gibi paragraf sorarsalar böyle oluyor abi..

benim de türkçe sosyal normalde 60-70 dk da bitiyordu.

Sadece türkçe 60 dk sürdü.

Hayırlısı bakalım.

Şu cevapları tvde ne zman vermeye başlarlar ?
                    En son -Samet tarafından düzenlendi; 01.04.2012, 13:53.
                    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Denemeye filan benzemiyor bu sınav. Zamana karşı yarış çok önemliydi. O soruları geniş zamanda verin çözerim. Ama sonuç olarak ne oldu? Sosyali yetiştiremedim, matematikten 10 boşum var. Hiç beklediğim gibi değildi.

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar. Su akar yatağını bulur sıkmayın canınızı.
                        Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• İlk olarak bestrafer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Denemeye filan benzemiyor bu sınav. Zamana karşı yarış çok önemliydi. O soruları geniş zamanda verin çözerim. Ama sonuç olarak ne oldu? Sosyali yetiştiremedim, matematikten 10 boşum var. Hiç beklediğim gibi değildi.
                          Aynen . Ben de fene bakamadım.
                          "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• normal denemeler gibi asla değildi .türkçeyi 45 dk bitiren ben snavda60 dk.ya zor bitirdim türkçeyi.matemaikte boşlarım var biraz daha zamanım olsa matdan iyi şeyler yapardım ama matla uğraşım derken sosyal kaçar die mecburen verdiğim saatde bitirdim matematiği.geçen seneye oranla daha iyi bir sınavdı. sınavda sorularla ayrı zamanla ayrı cebelleştik zaten

neyse nasip biraz da bu kadar uğraştık inş olur iyi şeyler...bu arada felsefede de bilgi sormuşlr çoğunlukla!!!

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              YGS ve LYS'nin arasındaki fark ne? Türk eğitim sistemini bilmediğimden merak ettim.
                              YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) , LYS (Lisans Yerleştirme Sınavı) . YGS'de baraj puanını geçen bir öğrenci LYS'ye girmeye hak kazanıyor. LYS'ye girmeden 4 senelik bölümlere geçme şansınız yok. YGS'de bazı ünversitelerin 2 yıllık bölümüne girmeye hak kazanabiliyorsunuz diye kabaca özetleyebilirim.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• bende girdim kendimi denemek için, türkçede canım sıkıldı..deneme çözerek tempo yakalamak çok önemli..sosyalin son 5 sorusuna zamanım yetmedi..

fizik çok kolaydı, kimya değişmiş, matematik zor değildi, geometri'nin soru tarzları değişmiş, biyolojide yorumla yapılacak çok soru vardı..

110-120 arası rahat yapmışımdır, beni rakip olarak görmeyin tercih yapmayacağım..

umarım herkes istediği yere gider..
                                https://twitter.com/akfgr

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X