Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende girdim kendimi denemek için, türkçede canım sıkıldı..deneme çözerek tempo yakalamak çok önemli..sosyalin son 5 sorusuna zamanım yetmedi..

fizik çok kolaydı, kimya değişmiş, matematik zor değildi, geometri'nin soru tarzları değişmiş, biyolojide yorumla yapılacak çok soru vardı..

110-120 arası rahat yapmışımdır, beni rakip olarak görmeyin tercih yapmayacağım..

umarım herkes istediği yere gider..
    Burda yoluna devam edecek arkadaşlar var daha, sen atlatmışsın belli ki ama onları da düşünmek lâzım
    Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Bendeki şifre işe yaramadı beyler
      I am titanium

Yorum

• Kime sövüyoruz bu sorular için ?

Yorum

• ben sıvavda aynı şıkkı üst üste 4 kez işaretledim ister istemez aklıma sınavda şifre mi var diye geldi yoksa ben yanılmış veya yanlış yapmış olabilirmiyim kafam karışık ama yine ümitliyim genele bakarsak arkadaşlaın dediği gibi türkçeyi 40 dk.yerine 1 saatte bitmek beni sıktı bunuda sınav stresine bağlamak istiyorum herşey gönlünüzce olsun

Yorum

• İlk olarak Yunus Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben sıvavda aynı şıkkı üst üste 4 kez işaretledim ister istemez aklıma sınavda şifre mi var diye geldi yoksa ben yanılmış veya yanlış yapmış olabilirmiyim kafam karışık ama yine ümitliyim genele bakarsak arkadaşlaın dediği gibi türkçeyi 40 dk.yerine 1 saatte bitmek beni sıktı bunuda sınav stresine bağlamak istiyorum herşey gönlünüzce olsun
            Soruların ve cevap şıklarının yeri herkes için farklı olduğuna göre, gerçekleşebilecek bir durumdur bence.
            Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Sorular çok zor değildi ama her zamanki gibi zaman sorunu çıkartabilecek sorulardı. Geometri sorularını beğenmedim. Nerede o eski geometri soruları dedirtti bana.
              En son Abdülkadir Kılıç tarafından düzenlendi; 01.04.2012, 15:07.

Yorum

• İlk olarak Yunus Kandemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben sıvavda aynı şıkkı üst üste 4 kez işaretledim ister istemez aklıma sınavda şifre mi var diye geldi yoksa ben yanılmış veya yanlış yapmış olabilirmiyim kafam karışık ama yine ümitliyim genele bakarsak arkadaşlaın dediği gibi türkçeyi 40 dk.yerine 1 saatte bitmek beni sıktı bunuda sınav stresine bağlamak istiyorum herşey gönlünüzce olsun
                ben 5 kez ard arda B şıkkını işaretledim

Yorum

• Allah gönlünüze göre versin renkdaşlar , iyi neticeler almanızı dilerim.
                  Bizi yakan ataş "közden ötesi"

Yorum

• İlk olarak EMiRHAN61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Allah gönlünüze göre versin renkdaşlar , iyi neticeler almanızı dilerim.
                    Ne iyisi abii ya ettiler ağzımıza bıraktılar

Yorum

• Ne ettiniz Kençler
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Türkçe'yi yarım saatte çözüp sene boyunca 33-34 netin altına nadir düşmeyen birisi olarak bugün 1 saatte çözdüm 6 boşum ve bir sürü yanlışım çıkacak.. Nerede kesin çıkacak denen, her sene sorulan anlatım bozukluğu, yazım kuralları?
                        Matematik basitti bu matematik sorularını zaman olmadan önüme koysanız 32-33 net çıkarabilecekken ancak 26-27 soru işaretleyebildim. problemlerden 2-3 tanesini ve geometrinin 6-7 sorusunu zaman korkusuyla sonra bakarım diye bıraktım hiçbirine geri dönemedim öylece sorulara bakamadan güme gitti hepsi. fen zaten kapalı kutu hepten karışık.. ya çok iyi ya çok kötü. biyoloji hariç tabi, o hep kötü..
                        sosyale de zaman kalmadı malesef. son 2 denemede 390-380 yaparken bu sınavdan 280 ancak alırım ya da alamam..
                        kısacası 5 aydır ygs ye çalışıyorum ama boşunaymış. bu sınava 1 ay çalışsam da yapacağım net yine aynı idi.
                        keşke sene başından beri lys ye yüklenseydim en azından bir umudum olurdu ancak şimdi her şey seneye kaldı gibi gözüküyor..
                        hayırlısı. vardır her işte bir hayır.

edit.. geometri sorularını bize 5-6 aydır anlatılan geometriden çok daha değişikti.. bir kaç tanesi hariç..
                        En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 01.04.2012, 15:52.

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben 5 kez ard arda B şıkkını işaretledim
                          vay be bende kendime stres yapıyordum herhalde cevaplar öyle gerektirdi

Yorum

• Herkes için hayırlısı (bu lafa şu an ne kadar sinirlendiğinizi biliyorum ) olması dileğiyle...

Yorum

• arkadaşlar ygs sonuçları televizyonda kaçta çıkacak yoksa çıktıda dikkatmi etmedim

Yorum

• Geçmiş olsun herkese.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X