Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Normal sınavlarda 1 saate yakın sürem kalıyordu abartısız , son 25 dakika falan bitirebildim . Pek kontrol edemedim , umarım herkesin hakkında hayırlısı olur .
    Twitter Adresim

Yorum

• pmyö hakkında bilgi istiyorum....bir abi vardı yardımcı olursa sevinirim

Yorum

• Açıkçası beklediğimden zor oldu. Çok çalışmıştım inş istediğim puanı alırım. Herkese geçmiş olsun
        FIRTINA

Yorum

• Herkes için hayırlısı olsun. Ne diyelim.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk 100 bine girersem takla atarım diyeceğim cüsse yemiyor artık, göbek atarım desem yakışmaz.

Ne hayal ediyorduk, nereye geldik arkadaş?

Yorum

• geçmiş olsun allah gönlünüze göre versin,eğer bu kadar zaman aldıysa herkes için öyle onun için canınızı sıkmayın ..
              Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
              zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                pmyö hakkında bilgi istiyorum....bir abi vardı yardımcı olursa sevinirim
                Oktay bu sene mezun olacak 2.sınıfta görünce yazar sana zaten veya bir önceki sayfada mesajı var ona özel mesaj atabilirsin Esra.

Sınav'da beni de Türkçe vurdu 70 dakika da çıkabildim hemen hemen fazlası da olabilir . Anlatım Bozukluğu ve Yazım yanlışı için bas bas bağırıyorlardı dersanelerde şimdi noldu ha ? Hay o paragraflara karar veren kurulun ben.

Matematik yaptım süre daralınca Fen'e geçtim Fizik kolaydı ilk defa Kimya'da bu kadar zorlandım bir şeyler yapabildik ama yetmeyecek sanırım . Biyoloji de idare eder gibiydi . Sosyal'den de ayak üstü 4-5 coğrafya işaretleyebildim bu yani .

Allah herkese hayırlısını nasip etsin . Bakalım LYS bize neler getirecek ..
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• 90-95 net arası
                  "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Türkçe'yi 39'a 1 yapmışım Adam soruyu çözerken yoruldum , sınav anında nasıl çözmüşüm anlamadım
                    Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet başlıktan uzak dur
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ahmet başlıktan uzak dur
                        Bu hepimizin hayrına olur

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet başlıktan uzak dur
                          4 senedir giriyorum koca kafa ben Her ay bir soru tarzını öğrensem yeter
                          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Türkçe'yi 39'a 1 yapmışım Adam soruyu çözerken yoruldum , sınav anında nasıl çözmüşüm anlamadım
                            adın Ahmet bi kere, olsun o kadar
                            Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• Ösym'nin Felsefe kadrosu sınava filozof filan giriyor zannediyorlar sanırım..

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                4 senedir giriyorum koca kafa ben Her ay bir soru tarzını öğrensem yeter
                                Hobi olarak mı ?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X