Normal sınavlarda 1 saate yakın sürem kalıyordu abartısız , son 25 dakika falan bitirebildim . Pek kontrol edemedim , umarım herkesin hakkında hayırlısı olur .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepmyö hakkında bilgi istiyorum....bir abi vardı yardımcı olursa sevinirim
Sınav'da beni de Türkçe vurdu 70 dakika da çıkabildim hemen hemen fazlası da olabilir . Anlatım Bozukluğu ve Yazım yanlışı için bas bas bağırıyorlardı dersanelerde şimdi noldu ha ? Hay o paragraflara karar veren kurulun ben.
Matematik yaptım süre daralınca Fen'e geçtim Fizik kolaydı ilk defa Kimya'da bu kadar zorlandım bir şeyler yapabildik ama yetmeyecek sanırım . Biyoloji de idare eder gibiydi . Sosyal'den de ayak üstü 4-5 coğrafya işaretleyebildim bu yani .
Allah herkese hayırlısını nasip etsin . Bakalım LYS bize neler getirecek ..BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet başlıktan uzak durBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet başlıktan uzak dur"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet başlıktan uzak durHer ay bir soru tarzını öğrensem yeter
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe'yi 39'a 1 yapmışımAdam soruyu çözerken yoruldum , sınav anında nasıl çözmüşüm anlamadım
Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...
Nam-ı Diğer: madman
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle4 senedir giriyorum koca kafa benHer ay bir soru tarzını öğrensem yeter
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
- Alıntı
Yorum
Yorum