Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen daha gençsin biraz tecrübe lazım

Yorum

• Aga 3 beni aşar ya 2.oldu son olsun artık yani
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aga 3 beni aşar ya 2.oldu son olsun artık yani
        Nasipse olur bende öyle diyordum nasip olmadı..

Hayırlısı neyse o olsun herkes adına..

Yorum

• psikolojik olarak nasıl etkilediğini bilemem ama, sakın artık 2 oldu 3.ye giremem daha diyip istemediğiniz bölümü yazmayın.
          fazladan hazırlandığınız bir yılınızı kayıp olarak görmeyin, önünüzde uzun bi hayat olacak bu tercihinizle yaşayacağınız.
          Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            psikolojik olarak nasıl etkilediğini bilemem ama, sakın artık 2 oldu 3.ye giremem daha diyip istemediğiniz bölümü yazmayın.
            fazladan hazırlandığınız bir yılınızı kayıp olarak görmeyin, önünüzde uzun bi hayat olacak bu tercihinizle yaşayacağınız.
            Konuş be konuş...
            Twitter Adresim

Yorum

• Sen halâ burada mısın ?

Ben zaten onu yapsam geçen sene yapardom bir sene daha çalışmazdım ama bilmiyorum bir gelsin bakalım Temmuz ortası durum neyi gösteriyor
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Konuş be konuş...
                bu sene mezun olması gerekirken artık dayanamayıp bölümünü değiştiren bi arkadaşım var, şuan birinci sınıfta ve iyi ki değiştirmişim diyor

bizim bölümde de bi abi var, bakın abi diyorum, 2 sene önce mezun olması gerekirken hala okuyor ve seneye belki mezun olacak. sevmiyor çünkü bölümü, derslerini, bana göre değil diyor.

onun için bölümleri araştırırken gelecekte ne işler yapabildiğinin yanında ne tarz derslerin görüldüğünü de araştırın, bakın edin.
                Dayan, sabır gerek, yolumuz uzun...

Nam-ı Diğer: madman

Yorum

• İlk olarak Ahmet Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  psikolojik olarak nasıl etkilediğini bilemem ama, sakın artık 2 oldu 3.ye giremem daha diyip istemediğiniz bölümü yazmayın.
                  bnm lys saglam en iyi şekilde yapıp sonra bakacam olmazsa 1 sene daha veririm yani 5 sene kötü üni sade bir şehir (şehir derken kampüsü taaa cehennemin dibinde oluyor ) onun icin 1 sene feda et 20 30 yıl kazan ömrümüz varsa ....
                  ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                  NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Ahmet kençlerin kafasını bozmaya devam edersen sana ceza vermek zorunda kalacağım Kit sonuçlarını bekle
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Türkçe 2 , Sosyal 6 , Fen 2 , Mat 2 yanlış .

Hesabıma göre 470 civarı puan geliyo . Geçen seneye göre biraz arttırmışım

Haa şimdi bana yardım edeceğiniz kısım şurası , kendi illerinizdeki genel durum nedir ?
                      Twitter Adresim

Yorum

Türkçe 2 , Sosyal 6 , Fen 2 , Mat 2 yanlış .

Haa şimdi bana yardım edeceğiniz kısım şurası , kendi illerinizdeki genel durum nedir ?
                        Şaka mısın sen ya
                        FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şaka mısın sen ya
                          Her YGS egosunu tatmin edip Lys'de hüsrana uğrayan arkadaş benim
                          Twitter Adresim

Yorum

• YGS sonuçları bugün açıklanacak diye haber var.

Yorum

• Hepiniz umarım istediğiniz punaları alırsınız arkadaşlar

Yorum

Türkçe 2 , Sosyal 6 , Fen 2 , Mat 2 yanlış .

Eğer sonuç da böyle gelirse mükemmel bir durum.İnşallah lys de böyle olur.Allah nazarlardan saklasın Maşallah.Çapa ya da Çerrahpaşa'da okuyan bir tanıdığımız olacak inşallah seneye .

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X