Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
Daraltma
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet'im bunda da vardır bir hayır. Sakın üzülme. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
    Yok üzülmüyorum , hayırlsıı buymuş demek ki şükretmek lazım ayrıca .

Ben itirazımı ettim , sonuç çıkmazsa yapacak bir şey yok .

Her şeyde bir hayır vardır .

~~~

Sağolasın Ömer'im , Canberk'cim teşekkürler .

Bazen emek yetmiyor demek ki
    Twitter Adresim

Yorum

• Maltepe,Okan,Doğuş üniversitelerde okuyan var mı ?
      En son Tahsin Ağaoğlu tarafından düzenlendi; 26.07.2011, 18:52.

Yorum

• İlk olarak Tahsin Ağaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Maltepe,Okan,Beykent,Doğuş üniversitelerde okuyan var mı ?
        Ayrıca İst. Ticaret ?
        Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Bence Ünivesitelerde yeni kurulan bölümler yazmayın köklü sistemi oturmuş bölümleri yazın.
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun gençlik.

Yatay geçiş hakkında bir soru vardı arka sayfalarda, "yalandır" cevabını almıştı hatta. Hiçte yalan değil gayet olabilitesi yüksek bir durum
            Genel not ortalamanız başvurduğunuz okulun kriterlerine uyuyorsa ve başvuranlar arasında sıralamanız iyiyse neden olmasın. Özelden devlete, devletten devlete geçişler mümkün.
            TSira- Şükran
            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 binden 12 bine düştüm ama emin olduğum cevaplarda çok aşırı fazla yanlışlar var .

Bugün dilekçe göndereceğim ama hiç ümidim yok Diş Hekimliği yazacam hayırlısı böyleymiş . Sağolasın abi .
              Ahmet sadece dilekçeyle ilgilenmeyebilirler bir şey yapsan üstünde dursan ne bilim Üzüldüm gerçekten. İnşallah gönlündeki olur düzelip. Olmazsa da hayırlısı buymuş demek ki.
              # 10 Umut Bulut !

Yorum

• İlk olarak Mirva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ahmet sadece dilekçeyle ilgilenmeyebilirler bir şey yapsan üstünde dursan ne bilim Üzüldüm gerçekten. İnşallah gönlündeki olur düzelip. Olmazsa da hayırlısı buymuş demek ki.
                Ösym Binasına gitmeyi düşündüm ama , onlara da pek bişi yapmıyorlarmış . Taahütlü dilekçe gönderdim incelemek zorundalar diye biliyorum .
                Twitter Adresim

Yorum

• İnşallah düzelir. Düzelmezse de her şey de bir hayır vardır senin de dediğin gibi.
                  En son Mirva tarafından düzenlendi; 28.07.2011, 14:10.
                  # 10 Umut Bulut !

Yorum

• biri söylesin da. ankara üni. istanbul üni. ege üni. hangisinin bilg. müh. daha iydir. kimse yardımcı olmuyor.

Yorum

• ege bilg. çok kraldır, muhiti de çok iyidir. diğerlerini bilemem.

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun gençlik.

Yatay geçiş hakkında bir soru vardı arka sayfalarda, "yalandır" cevabını almıştı hatta. Hiçte yalan değil gayet olabilitesi yüksek bir durum
                        Genel not ortalamanız başvurduğunuz okulun kriterlerine uyuyorsa ve başvuranlar arasında sıralamanız iyiyse neden olmasın. Özelden devlete, devletten devlete geçişler mümkün.
                        yalandır diyen bendim, hala da diyorum bölümler arası tamamen yalan.

üniversiteler arasında ise en mantıklısı, öss'ye girip o üniversiteyi kazanarak, aynı sınıftan devam etmek. böylece not ortalaması yapıcam diye gençliğini harcayıp sonunda torpile kurban gitmezsin.

Yorum

• Arkadaşlar 5 ağustos(tercihlerin son günü)'dan sonra kaç gün içinde açıklanır acaba sonuçlar?Geçen sene kaç gün içinde açıklanmıştı?Üni. kayıtları geçen yıl olduğu gibi 31 ağustos-7 eylül arası mı olacak?Bu tarihler açıklandı mı ya da tahmini nasıl olur?Lütfen yardımcı olun.

Yorum

• ktü gazeteciliğe girebilsem keşke ama zor... taktım gazeteciliğe arkadaş..
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bazı özel üniversiteleri de araştırın arkadaşlar burslu veya burssuz. Sabancı,Koç,Özyeğin,TOBB,Bilgi bunların imkanları birçok iyi denilen devlet üniversitelerine bin basar. İstanbul üniversitesi,Ankara üniversitesi gibi dengi üniversitelerinde okumanın tek avantajı kahvede batak atarken kaymakam olacam ben ya diyerek insanın kendi kendine mutlu olabilmesidir. Malesef devlet üniversitelerimiz eskisi gibi değil bence.
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Arkadaşlar 5 ağustos(tercihlerin son günü)'dan sonra kaç gün içinde açıklanır acaba sonuçlar?Geçen sene kaç gün içinde açıklanmıştı?Üni. kayıtları geçen yıl olduğu gibi 31 ağustos-7 eylül arası mı olacak?Bu tarihler açıklandı mı ya da tahmini nasıl olur?Lütfen yardımcı olun.
                                Geçen sene 1 hafta sonra açıklanmıştı.Bu sene de yine aynı sürede açıklanır.

Kayıtlar da 5-9 Eylül diye biliyorum ben..
                                ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X