Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sibel inşallah gülecek son 1 hafta .
    Hasan ilk sınavda ne soruyorlar ??
    Ordan yerleşme bekleyenler de var aramızda Ben gibi ççç
    Kimyadan bilim adamı sormuşlardı
    Hangisi kimyaya katkıda bulunmamıştır? buna benzer birşeydi..
    Bölye abuk sabuk bir sınav işte

Yorum

• Ben sorulara tekrar bakayım o zaman.
      İnşallah Fen'den öyle abuk sabuk şeyler sorarlar Sayısalcıyım da ççç
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Ben sorulara tekrar bakayım o zaman.
        İnşallah Fen'den öyle abuk sabuk şeyler sorarlar Sayısalcıyım da ççç

canberk sözelciyim o abuk sabuk soruları bende yapabiliyorum ççç mesela geçen denemede bize fizikten bir soru sordular, aşağıdakilerden hangisi fizikçidir diye 5 tane garip isimli adamı sıralamışlar, baktım orada röntgen isimli birşey var dedim bu röntgen i bulan adamdır o zaman fizikçidir, işaretledim doğru çıktı al sana ekstra 1 puan ççç sen benim fen çözme tekniklerimi bir bilsen, nasıl yöntemlerim var akıllara zarar
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Arkadaşlar teknoloji fakültelerinden (m.t.o.k) haberi olan var mı?Normal mühendislikte fakültesindeki gibi dersler mi veriliyor?Özellikle sakarya üniversitesi teknoloji fakültesi bilgisayar müh. (m.t.o.k) hakkında bilgisi olan var mı?

Yorum

• Evren m.t.o.k'ların normal mühendislik fakültelerinden farkı 4 yerine 5 yıllık olması.
            ilk sene sınava giriyormuşsun eğer geçersen 4 senede bitirme ihtimalin varmış ama onun hakkında pek bilgim yok.

Teknoloji fakültesi öğrencileri; bir yarıyıl işyeri eğitimi (7. yarıyıl) ve ayrıca yaz dönemlerinde 72 günlük endüstri stajı görme imkânına da sahip.
            Bu zorunlu biliyorum ama ondanda emin değilim ççç
            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Teknoloji üniversiteleri sadece 4 yıllık için gidilebilir ve bu teknoloji üniversitelerinde meslek lisesi öğrencilerine özel olarak kontenjan açılıyor
              diye biliyorum
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
              BordoMavi.Net
              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Meslekliler için ayrı normaller için ayrı kontenjanları var .
                Meslek liseliser 5 normal gidenler 4 yıl eğitim görür.
                Üstte yazdığım staj olayıda zorunluymuş.
                BordoMavi.Net

Yorum

• Bu yıl kazanacak olanlar,bi de şampiyon olursak,size sorulacak olan hangi yıl kazanmıştın sorusuna: Trabzonsporun 7.şampiyonluğunu aldığı yıl diyeceksiniz

Yorum

• Vallahi yaa çok güzel olacak

Tabi kazanabilirsek ççç
                    BordoMavi.Net

Yorum

• İlk olarak TSibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu yıl kazanacak olanlar,bi de şampiyon olursak,size sorulacak olan hangi yıl kazanmıştın sorusuna: Trabzonsporun 7.şampiyonluğunu aldığı yıl diyeceksiniz

bak şimdi bir tuhaf oldum kazanmak şart oldu(:
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Mert Gazi bizi bekler kardeşim ççç
                        BordoMavi.Net

Yorum

• geçen sene fır dönüyordum bu başlıkta başına ekşimediğim kalmamıştı
                          aha sınavdı, lys farklı oldu olum. lan hangi soru. kadınımmmm falan derken işte geldik üniversiteye birinci sene bitti bile
                          Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                          Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• Varsa Tm'den hazırlanan özelden soru sorabilirler,bende geçen sene kazananlardanım.

Yorum

• Oğuzhan hatırlamam mı ne günlerdi bende izlerdim seni böyle olmam inşallah diye nitekim fazla da oldum sayılmaz ççç
                              BordoMavi.Net

Yorum

Oğuzhan hatırlamam mı ne günlerdi bende izlerdim seni böyle olmam inşallah diye nitekim fazla da oldum sayılmaz ççç
                                sen de son sınıfta devamsızlıktan atılıp dersaneden de babana oğlunuz 3 aydır gelmiyor telefonu açılsın sorarım bu dediklerini
                                Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                                Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X