Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gazetecilik bölümünde okuyan veya mezun olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
    (İş olanakları,dersler vb.)
    ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
    #Ziya Doğan

Yorum

• tercih yapacak arkadaşlar;kesinlikle üni değil,bölüm araştırın.
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tercih yapacak arkadaşlar;kesinlikle üni değil,bölüm araştırın.
        Üniversiteyi de tamamen görmezlikten gelmemek gerek bana göre. Tabi ki öncelik bölüm olmalı o ayrı bir konu ama bu bir yere kadar geçerli. Üniversiteyi de yabana atmayın yani.

Yorum

• Dışarıda Uluslararası ilişkiler mi? İçeride İşletme mi?

Yorum

• Hukuk okuyun. Tavsiye ederim
            ''Nerden geldiğini bilmezsen, bulundugun yerden şikayetci olursun''

Yorum

• İlk olarak Yasin Tur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gazetecilik bölümünde okuyan veya mezun olan varsa beni bilgilendirirse sevinirim.
              (İş olanakları,dersler vb.)
              Ben okuyorum marmara'da özellikle sormak istediğin bir şey varsa beklerim
              Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
              Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dışarıda Uluslararası ilişkiler mi? İçeride İşletme mi?
                dışarıda derken avrupada biryerde okuyacaksan eğer uluslararası ilişkiler ama kıbrıs için yazdıysan çok fark olacağını sanmıyorum. girne uluslararasından mezun olanlar boş boş dolaşıyor.
                ...

Yorum

• İlk olarak Adem ERTUĞRAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  dışarıda derken avrupada biryerde okuyacaksan eğer uluslararası ilişkiler ama kıbrıs için yazdıysan çok fark olacağını sanmıyorum. girne uluslararasından mezun olanlar boş boş dolaşıyor.
                  Abi yanlış anladın. Şehir dışından bahsettim.

Yorum

• Tercih etmemeyi tercih edenler kimler
                    Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Oğuzhan İnce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben okuyorum marmara'da özellikle sormak istediğin bir şey varsa beklerim
                      Bize Patito ve Le Fantayı anlatır mısın ?
                      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Beyler bu üniversitelerdeki prof. ve doçent sayısından neleri çıkarabiliriz?Mesela 4 prof olan yerin eğitimi 2 prof olandan daha mı iyi?
                        ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak cagdasdeniz4242 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          sen tıp mı istiyordun ahmet?
                          Evet , hatta şöyle anlatayım . Geçen sene puanım bu puandan yüksekti .

Ve ben sadece tıp için kalmıştım .
                          Twitter Adresim

Yorum

• Ahmet çok üzüldüm kardeşim yaa o kadar çalıştın emek ettin tıp için 3. seneyi bekledin ama yine olmadı. Gerçekten hayırlısı demenin vaktidir artık demek ki olmayacak.

Tercih yapacak arkadaşlar inşallah gönlünüzden geçen istediğiniz bölümlere yerleşirsiniz.
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler bu üniversitelerdeki prof. ve doçent sayısından neleri çıkarabiliriz?Mesela 4 prof olan yerin eğitimi 2 prof olandan daha mı iyi?
                              Daha köklü ve oturmuş bir kadrosu olduğunu çıkarabilirsin ve daha zor bir eğitimi olduğunu.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet , hatta şöyle anlatayım . Geçen sene puanım bu puandan yüksekti .

Ve ben sadece tıp için kalmıştım .
                                Ahmet'im bunda da vardır bir hayır. Sakın üzülme. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X