Bugün yaptım başvuruyu hadi hayırlısı inş kazanırız. KTUyü
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı
Daraltma
X
-
Ben geçen yıl açıköğretim (kontenjansız bölüm) yazdım geldi ama kayıt olmadım puanımın kesilmeyeceği kesin de, başvuru yaparken nereyi işaretliycem bilmiyorum?
Ösym tarafından bir yükseköğrenim programına (sınavsız geçiş dahil) yerleştirildim ama kayıt olmadım diye işaretlersem birşey olur mu??? açıköğretim de yükseköğrenim programı mı oluyor?(anadolu üniversitesi açık öğretim kamu yönetimi yazmıştım).En son evrents tarafından düzenlendi; 13.01.2011, 15:39.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleygs feni kolay olur bakmamazlık etmeyin ben tm ciydim geçen sene .. son 1o dakikada 17 net yaptım fendenİlk olarak Hasan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu öneriyi dikkate alın.
Sözelci-Eşit ağırlıkçı farketmez ygs fen bölümünü bakmadan geçmeyin
Kolay sormuşlardı özellikle biyoloji çok temel bilgileri sorumuşlardıBordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
- Alıntı
Yorum
-
Kardeşim Türkçe den 35 Sosyal den 37 Matematikten 31 32 civarı yapıyo bazende Fenden 1 2 tane yapıyo 400 civarı geliyo puanı. Ama onunda sorunu matematik. Lys de 360 370 civarında kalıyo. Edebiyatı 40 civarları.Coğrafya 20 lerde. Matematik 20 21 en fazla. Geometrisi de 15 civarı.İnanma insanların samimiyetine,
Menfaat hissi ile gelirler vecde.
Eğer vaad etmeseydi cenneti,
Allah'a bile etmezlerdi secde...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen geçen yıl açıköğretim (kontenjansız bölüm) yazdım geldi ama kayıt olmadım puanımın kesilmeyeceği kesin de, başvuru yaparken nereyi işaretliycem bilmiyorum?
Ösym tarafından bir yükseköğrenim programına (sınavsız geçiş dahil) yerleştirildim ama kayıt olmadım diye işaretlersem birşey olur mu??? açıköğretim de yükseköğrenim programı mı oluyor?(anadolu üniversitesi açık öğretim kamu yönetimi yazmıştım).
- Alıntı
Yorum
-
oo büyükten küçüğe herkes katılıyorForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
aynen rakipler çoğaldı bide kazanamazsak daha kötü olurççç
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
00111101
- Alıntı
Yorum
-
Bende girecektim, başvuruları kaçırmışım'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
Yorum