Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

YGS ile daha düşük puanla mühendisliğe gidebiliyorsun.
    Bu yönden avantajççç
    Ama çalışması varya mahvediyor adamı
    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

eevet
      bir yönden avantaj bir yönden eziyet
      ama avantajı kazanabilmek için o sorularıda bilmek gerekiyor ççç
      ve bende şuan hiç bişe bilmiyorum
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
      BordoMavi.Net
      burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üniversite mezunlarının boş kontenjanlara sınavsız geçişi diye birşeyler duymuştum. Aslı var mı?
        Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

İlk olarak Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Üniversite mezunlarının boş kontenjanlara sınavsız geçişi diye birşeyler duymuştum. Aslı var mı?
          Boşver sınavsız geçisi, gir sınava. Soruları bu sene ben çalıcam. Forumdakilerin hepsi ful çekicek Araştırsalar, aramızda akrabalık falanda yok
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            3.senem Profu oldum

Tıp için kaldık bir sene daha , abi 6 yıl tıp mı okunur diyor arkadaşlar bazen

7 yıl Lise okudum olm diyorum

hacı sen devam mı kasma bu kada ya illa tıp illa tıp raaad ol ben ist hukukdayım ... bırak tıpı mıpı gel haburalara

Yorum

[QUOTE=Canberk ARSLAN;1917287775]Ayrıcalık gibi görünüyor YGS'den iyi bölümlere gidilebildiği için
              Ama çalışırsak olacak bunlar orasını bilemem ççç
              Bende Anadolu Teknik Lisesi'nde okuyorum .
              Endüstri ile Anadolu karışımı birşey çççQUOTEA]

Aynen ayrıcalık.Ama guselde bı ayrıcalık yanii..ççç

Çalışırsan olur ... Olacak .... Oldu....

Anadolu Teknık Lisesinde okuyosun işte ne gusel dıger meslek liselerine yada endüstri meslek liselerine göre 1 adım öndesin işte..
              En son Sabiye ÖZGÜR tarafından düzenlendi; 09.12.2010, 10:55.

Yorum

Hiçte 1 adım önde olmak değil
                Son senem haftada 45 saat ders var Fizik Kimya Biyoloji Geometri Analitik Geometri var.
                görüyoruz ama hiçbiri ygs konusu değil ders sınavınamı çalışacağız YGS'yemi.
                Birde Atölye hocalarımızı burdan saygıyla anıyorum haftada 16 saatimizi iş yaptırarak yedikleri için.
                Zaten muhtemelen Üniversite sınavına seneye hazırlanacağım olmuyor böyle yürümüyor ikisi aynı anda
                BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

inş. herkes gönlündeki okula girebilir ve istediği mesleği yapabilir...
                  Allah yardımcınız olsun, hayat testlerin arasında biraz can sıkıcı oluyor ama yapacak başka bir şey yok, çalışırken biraz polyana olmak gerek sanırım
                  TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hiçte 1 adım önde olmak değil
                    Son senem haftada 45 saat ders var Fizik Kimya Biyoloji Geometri Analitik Geometri var.
                    görüyoruz ama hiçbiri ygs konusu değil ders sınavınamı çalışacağız YGS'yemi.
                    Birde Atölye hocalarımızı burdan saygıyla anıyorum haftada 16 saatimizi iş yaptırarak yedikleri için.
                    Zaten muhtemelen Üniversite sınavına seneye hazırlanacağım olmuyor böyle yürümüyor ikisi aynı anda
                    atolye zorunlu bir ders senin zamanını yiyenler matematik dersinde ygs konusunu anlatmayan ögretmendir.
                    Sen yinede görüyosun o dersleri ben meslek liseli olarak
                    haftada 2 gün okula gidiyorum ve bunun 17 saatlik ders kısmında sadece
                    7 saati atölye
                    10 saati: rehberlik,beden,dil anlatım,din,edebiyat,ingilizce
                    görüyorum.Sen benden epeyce iyisin
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                    BordoMavi.Net
                    burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Ben de giricem de bakalım neler olacak. Gazi Anadolu Lisesi'ndeyim. Hafta içi 7 de kalk. Haftasonu 7 de kalk. Uyku haram oldu. Seneye inşallah İstanbul Üniversitesi-Siyasal Bilgiler ve Uluslararası İlişkiler de olucam.
                      Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bende girecem sınava bakalım ne yapabilecem
                        meslek lisesi okumak bu yandan kötü
                        daha hiç ama hiç ders çalısmadım ibb maçından sonra inşallah umut ediyorum
                        Ygs için güzel bir zamanlama. LYS düşünmüyorsan alan içi tercih yapacaksan yeterince vaktin var.

Yorum

İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ygs için güzel bir zamanlama. LYS düşünmüyorsan alan içi tercih yapacaksan yeterince vaktin var.

Aynen katılıyorum...

Yorum

Herkese selamlar bende bu sene giricem sınava Anadolu Lisesinde TM öğrencisiyim şuanlık YGS TM puanlarım 340-350 arası seyrediyo diğer arkadaşlarımın nasıllar acaba??

Ayrıca bir sorum olacak ben kamu yönetimi okumayı planlıyorum ama gerçekçi olmak gerekirse öyle ODTÜ Ankara Üniversitesi gibi yerler kazanamam.

Aklımda Gazi Üniversitesi - 9 Eylül Üniversitesi - Uludağ Üniversitesi ve Çanakkale 18 Mart var.

Sizce kamu yönetimi nasıl bir bölüm , kamu mezunları bankalarda çalışabilirmi ve yukarıdaki okullardan hangisinin iibf fakültesi ve kamu yönetimi daha iyi ? Yecrübeli abilerimiz ablalarımız bilgilendirirse minnettar olacağım..
                            En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 11.12.2010, 21:42.
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              alan içi tercih yapacam onun için ygs y girecem sadece ,iyi bir ögreten olduktan sonra anlama kapasitem büyük
                              tek sorun anladıgım konuyu 1 kaç hafta sonra unutmaktan korkuyorum

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

İlk olarak mavituğ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                üniversiteyi kazalılan ilk yıl sınava girince puan kesinlesi vardı,şuanda da devem ediyormu bu
                                Evet hala devam etmekte.
                                Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X