Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Hasan ZAİMOĞLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tek kelimeyle işkence bu yaa . hafta için 6:30da okula git hafta sonu 7:30da dersane ... bildiğin saçmalıklar silsilesi bu başka bir şey değil.
    Katılıyorum .
    Nokta .
    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Sınava girecek herkese başarılar.

Yorum

bugün ygs-lys süper ikiliye karşı sınava girdim, şimdi geldi telefona mesaj... (sözelciyim)

ts 1 350 point, dershanede 31. olmuşum ts de...

o nası rakam ya...

alay konusu olacaz şimdi oldu mu ya la...

iyi değil, kötüde değil gibi, ortası bence idare eder gibi puanım bence.. sizde yazsanıza uşaklar, girenler varsa yazsın puanları bakalum puanlarımıza
        En son Mert Oğuzlu61 tarafından düzenlendi; 10.10.2010, 23:01.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

3.senem Profu oldum

Tıp için kaldık bir sene daha , abi 6 yıl tıp mı okunur diyor arkadaşlar bazen

7 yıl Lise okudum olm diyorum
          Twitter Adresim

Yorum

nasıl gidiyor maraton uşaklar ?

şu forumda ist. dışında gazetecilik okuyan birisi yok mu yaw ? birkaç sorum olacaktı.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

27 MArt olarak değiştirdiler tarihi bunuda eklemek lazım.

İyi gittiğini söyleyebilirim senden nasıl durumlar
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                27 MArt olarak değiştirdiler tarihi bunuda eklemek lazım.

İyi gittiğini söyleyebilirim senden nasıl durumlar

benimde iyi gidiyor denebilir, eylülde 300 lerde olan puanım şimdi 360 larda sözele ağırlık veriyorum mat a fazla bakmıyorum sınavda 4-5 soru yapayım benim için yeterli, sözelleri yaptıktan sonra hedefime rahat ulaşırım... 360 yapsam en az 40p okul verir diyorlar ben anlamıyorum o zımbırtıdan, 40p diyelim toplam 400 point... buda hedefime ulaştırır beni... gazetecilik istiyorum

senin pointler ne durumda, ea cımıydın sen ?

Yorum

Bu sene girecek arkadaşlara bol şans diliyorum. Fazla kasmayın kendinizi, eğlenmenize bakın ama derslerinizi aksatmayın. Derste öğrenin yani. Sınav zaten kolay gelecek, bana güvenin tecrübe konuşuyor.

Ben geçen sene girerken, sınavdan önce Bjk maçı vardı. Yenilirsek moralim bozulur diye maçı izlemedim ve sonucunu öğrenmedim. Beni etkiliyor böyle şeyler, Trabzon yenildi mi 2 gün yas.
                  '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                  Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    benimde iyi gidiyor denebilir, eylülde 300 lerde olan puanım şimdi 360 larda sözele ağırlık veriyorum mat a fazla bakmıyorum sınavda 4-5 soru yapayım benim için yeterli, sözelleri yaptıktan sonra hedefime rahat ulaşırım... 360 yapsam en az 40p okul verir diyorlar ben anlamıyorum o zımbırtıdan, 40p diyelim toplam 400 point... buda hedefime ulaştırır beni... gazetecilik istiyorum

senin pointler ne durumda, ea cımıydın sen ?
                    Benimde 300ü geçiyor ama bende durum kötü sayısalcıyım ben ççç
                    BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene girecek arkadaşlara bol şans diliyorum. Fazla kasmayın kendinizi, eğlenmenize bakın ama derslerinizi aksatmayın. Derste öğrenin yani. Sınav zaten kolay gelecek, bana güvenin tecrübe konuşuyor.

Ben geçen sene girerken, sınavdan önce Bjk maçı vardı. Yenilirsek moralim bozulur diye maçı izlemedim ve sonucunu öğrenmedim. Beni etkiliyor böyle şeyler, Trabzon yenildi mi 2 gün yas.

aynen dediklerini yapmaktayım

sen arada gir bişeler yaz şuraya rahatlat bizi yaw, iyi geliyor gerçi stres felan yok bende, gayet iyi durumdayım psikolojik olarak.. sınavda ice man özelliğim bana ekstra katkı sağlayacak, bundan eminim.. kendimi güleceksiniz belki ama yüzüklerin efendisindeki aragorn moduna geçirdim, martta 2 kule haziranda kralın dönüşü... savaşa hazırlanıyorum

Yorum

Bende girecem sınava bakalım ne yapabilecem
                        meslek lisesi okumak bu yandan kötü
                        daha hiç ama hiç ders çalısmadım ibb maçından sonra inşallah umut ediyorum
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                        BordoMavi.Net
                        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

bende o sanslı ygs adaylarından bırıyım..

Bende meslek lısesınde okuyorum.Ama bu ayrıcalık mı degılmı orası bılınmez...

Yorum

üniversiteyi kazalılan ilk yıl sınava girince puan kesinlesi vardı,şuanda da devem ediyormu bu
                            Trabzon büyükerşenini arıyor.

Yorum

İlk olarak Sabiye ÖZGÜR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bende o sanslı ygs adaylarından bırıyım..

Bende meslek lısesınde okuyorum.Ama bu ayrıcalık mı degılmı orası bılınmez...
                              Ayrıcalık gibi görünüyor YGS'den iyi bölümlere gidilebildiği için
                              Ama çalışırsak olacak bunlar orasını bilemem ççç
                              Bende Anadolu Teknik Lisesi'nde okuyorum .
                              Endüstri ile Anadolu karışımı birşey ççç
                              BordoMavi.Net

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ayrıcalık gibi görünüyor YGS'den iyi bölümlere gidilebildiği için
                                Ama çalışırsak olacak bunlar orasını bilemem ççç
                                Bende Anadolu Teknik Lisesi'nde okuyorum .
                                Endüstri ile Anadolu karışımı birşey ççç
                                bence ayrıcaklık gibi ama değil gibi bişeyde ççç
                                hem ayrıcalık hem değil
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                                BordoMavi.Net
                                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X