Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

YGS - LYS Maratonu | 2017 Sınav Sonuçları Açıklandı

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gençler, rahat olun. YGS ne zaman ?
    Sınavdan sonra size bir sır vercem. Sınavdan önce verirsem, şımarırsınız

bak şimdi oldu mu yaptığın ? söylettirttirrtmeden bırakmam, hadi ver biraz gaz neymiş bu sır ?

''pozitif düşünme'' mi ? ''the secret'' olayı felan
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Abdülkadir Kılıç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Keşke ama LYS kötü. Ona da sıra gelince bakarım diyorum ama az vakit kaldı.

ea cısın galiba, sizde zaten bu netleri yapan adam çok rahat istediği yere (çok çok uç bi hedef koymamışsa) girer merak etme, kesin anadolu lisesinde okuyosundur oradanda gelir doping ohh
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Şu Fen bizi etkilemese ne olurdu be ...
        Soruyorum şu Fen'i sözelcilere veya EA'cılara verme gibi bir şansımız yokmu
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bak şimdi oldu mu yaptığın ? söylettirttirrtmeden bırakmam, hadi ver biraz gaz neymiş bu sır ?

''pozitif düşünme'' mi ? ''the secret'' olayı felan
          Yok yok, sır falan değilde. Rahatlayın hepsi geçicek. Stres yapmayın diyorum, gülün eğlenin, gezin. Hep kitaplar arasında kalmayın. Trabzon'un maçlarını kaçırmayın Ama dersleride aksatmayın. YGS'nin pek bir hikayeside yok, öyle söyliyim size. İkinci sınavlar çok çok daha önemli.
          '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
          Kazım Koyuncu

Yorum

İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu Fen bizi etkilemese ne olurdu be ...
            Soruyorum şu Fen'i sözelcilere veya EA'cılara verme gibi bir şansımız yokmu

zaten bu ülkede sözelciye kahpe felek vurmuş, bu kadar yetmez direk sıkalım kafalarına diyorsun hee ? ula canberk !

Yorum

Ya bende bir sorun var ya bu Fen sorularında.
              Ben güvenmediğimi yapmam arkadaş diyorum 10 soru yapıyorum 8e2 7ye3 fln cıkartıyorum millet güvenip yapıyor 35 soru 5 doğru 30 yanlış çıkartıyor.ççç
              Asıl kahpe felek olan FEN ççççççççç
              BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

Öncelikle bütün sınava girecek kardeşlerime başarılar diliyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bende kayıt oldum sınava bir daha bakalım ne olacak ilk senede biraz puan kaybı oluyor ama fazla net yapıp yukarılara taşımak lazım.

Ais sitesinden kayıt yaptırdım ama bi şey soracam. Bu sene sınava nerde gireceğimizi gösteren kağıt ev adresine gönderilmeyecek mi ? Öyle bir şey okudum gazetede eğer öyleyse nasıl olacak ?

Yorum

İlk olarak Burak DERELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  oha naptın ya 40 soruda 37 netmi
                  Evet 37 doğru 3 boş Ygsden korkum yok ama LYS den tırsıyorum.

Ayrıca matematik hiç yapamıyorum ya en fazla 10 net
                  FIRTINA

Yorum

Son sınav sonucu:
                    Türkçe: 33.50
                    Sosyal: 28
                    Matematik: 30,25
                    Fen: 1,50

Yorum

Bugün kayıt yaptırdım okulda bayaa sıra bekledim ama başvuru sıra no :61 ççç
                      İyiki beklemişim ççç
                      BordoMavi.Net

Yorum

Arkadaşlar internetten de başvuru yapın.En garanti olanı internet,çıktı alıyorsunuz.Bir problem olması durumunda elinizde belgeniz olur.Form dediğiniz kaybolur maazallah işinizi sağlama alın derim.

Yorum

ygs feni kolay olur bakmamazlık etmeyin ben tm ciydim geçen sene .. son 1o dakikada 17 net yaptım fenden

Yorum

zaten bn form doldurdum verdim OSYM nin sitesine girdi fotografimi cekti cikti verdi banada birtane.
                            BordoMavi.Net

Yorum

Bende dün yaptım başvuruyu inşallah kazanacaz(hiç umudum yok)
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                              BordoMavi.Net
                              burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

İlk olarak Cihan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ygs feni kolay olur bakmamazlık etmeyin ben tm ciydim geçen sene .. son 1o dakikada 17 net yaptım fenden
                                Bu öneriyi dikkate alın.
                                Sözelci-Eşit ağırlıkçı farketmez ygs fen bölümünü bakmadan geçmeyin
                                Kolay sormuşlardı özellikle biyoloji çok temel bilgileri sorumuşlardı

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X