Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Temel ve Dursun Fıkraları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

1)Müşteri kahveci Temel’e seslenir
    “Demlice bir çay lütfen ve hiç su katmayın.”
    Temel çay getirir ama yarım bardak olarak…
    Müşteri,
    “Ne bu?” der.
    Temel,
    “Su katma dedin ya!”

2)Balıkçı bağırıyormuş,
    "Canlı balık,canlı balık..."
    Yaşlı Temel yaklaşıp soruyor,
    "Evladım balıklar taze mi?"
    Balıkçı:
    "Canlı balık, canlı balık..."
    Yaşlı Temel,
    "Evladım balıklar taze mi?"
    Balıkçı:
    "Teyze, canlı diyoruz ya işte!"
    Yaşlı Temel,
    "Oğlum, ben de canlıyım ama taze miyim?"

3)Temel dahiliye uzmanına gider. Doktor Temel’e üst tarafını soymasını söyler ve dinleme aletiyle dinlemeye başlar,
    -“Nefes al bırak nefes al bırak” diyerek muayeneyi tamamlar.
    Temel muayene parayı çıkarır doktora uzatır
    - “Kokla,bırak,kokla,bırak..”der.
    Sen ağlat biz severiz seni...
    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
    ts_mania

Yorum

Temel pazarda dolanırken arkadaşının tuvalet fırçası aldığını görür. "O ne" diye sorar. Arkadaşı da "Tuvalat Fırçası" der.Temelde aynından alır.2 gün sonra tekrar karşılarışlar.Arkadaşı:

-"Memnun musun fırçadan?"

Temel:

-"Yok arkadaş, ben tuvalet kağiduni tercih ederum"
      Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

Bir gün temel ile dursun amerikaya giderler.amerika sokaklarında gezinirken büyük bir merakla etrafa göz gezdirirler.temel büyük büyük gökdelenlere hayretle bakar ve dursuna dönüp:
        _ula dursun bi adam bu gökdelenlerin üzerinden düşse iki günde anca yere varıp,ölür.

Dursunda temele dönüp:
        _ulan salak sende iki gün aç susuz kalırsan sende ölürsün der
        Bizim rahat edemediğimiz yerde kimse istirat edemez. keyfe keder alayına gider TS'li gencler.........

Yorum

Temel Nataşa'yı müzikli restorana götürür. Bütün gece dans etmek ister.

-Ne zaman senunle dans etsem muzik piraz sonra kesilayi daa, bu ne biçum iştur.

-Orkestra şefi kocam olur da..

Yorum

Temel ile dursun nasıl olmuşsa pilot olmuşlar.temel 1. pilot dursun da yardımcı pilot.

Neyse uçak havalanmış gidiyor derken bir patlama sesi temel hemen sarılmış mikrofona.

Temel-sayın yolcular ben pilotunuz temel bir motorumuz patlamış bulunuyor ama telaşa gerek yok

daha 3 tane motorumuz var.

Uçak yoluna devam ediyor derken bir patlama sesi daha

Temel-sayın yolcular malesef bir motorumuz daha patladı ama endişelenmeye hiç gerek yok daha iki motorumuz var haydi haydi yeter.

Derken bir patlama daha temel gene mikrofonda

Temel-sayın yolcular bir motorumuz daha patladı ama hiç telaşa gerek yok tek motorda bize yeter.

bu arada yardımcı pilot dursun temele döner ve

Dursun-ula temel ya 4. motorda patlarsa ,kaldık havada.
            En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 29.11.2007, 21:34.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

hekımoglu super olmus elıne saglık

Yorum

güzel fıkralar . tşk.

Yorum

Temel askerligini yunan sınırında yapıyormuş.
                  Temel'in canı çok sıkılıyormuş.
                  Yunan'a bir ıslık çalmış elleriyle "Havacı mısın?" işareti yapmış,Yunan aldırmamış.
                  Bir ıslık çalmış elleriyle "Karacı mısın?" işareti yapmış, Yunan aldırmamış.
                  Bir ıslık daha çalmış "Denizci misin?" anlamında yüzme işareti yapmış, yunan aldırmamış.
                  Bir ıslık daha çalmış. El haraketi yaparak "Topçu musun?" demiş, yunan aldırmamış.
                  Bir ıslık daha çalmış "Gözcü müsün?" anlamında dürbün işareti yapmış, yunan aldırmamış.
                  Nöbetler degişmiş sıra yine Temel'le Yunan'a gelmiş.
                  Yunan'a hadi sınıra git demişler yunan da:
                  - "Ben oraya gitmem. Orada bir deli türk askeri var, bana hava kararınca yüzerek gelip sana bir koyacam gözlerin fırlayacak diyor.."

Yorum

Temel bir grup arkadaşıyla çukur açıyormuş.Bir başka grupda gelip çukurları kapıyomuş. Adamın biri çok merak etmiş ve ne yaptıklarını sormuş.
                    Temel: -Bir grup daha fardu, onlarda fidan dikeydu, bucün gelmeduler, piz de pizim işler geri kalmasın diye çalişayruz...
                    ts_mania

Yorum

Sayı
                      Temel bir konferansta konuşma yapıyormuş:
                      "İnsanlar üçe ayrılır. Sayı saymayı bilenler ve bilmeyenler."

Sürpriz
                      Temelle dursun bir gün sinemaya giderler filmde bir at yarışı sahnesi vardır ve temel dursuna sorar
                      -iddaya varmisun ben diyrum 1.at kazanur.
                      dursun; -oldi benda 2. ata oynayrum
                      iddayı temel kazanır ve temel dursunun 5 milyonunu alır ertesi gun temel dursunu arar
                      -dünkü film faridiya ben oni bidaa seyretmiştum vicdanum rahat etmedi onun içun aradum
                      dursun; benda seyretum
                      temel; o zaman niye 2. ata oynadun
                      dursun; süpriz oynadum olum
                      ts_mania

Yorum

Acemi sofor temel arabayla yolda giderken onunde son model mercedes kirmizi isikta durmus temel arkadan emektar torosuyla adama girmis, adam çikmis arabadan, kardesim napiyorsun arabayi hasat ettin, temel cevap vermis abi kusura bakma acemiyim, zaten param yok, evde 4 çocuk, affet noour, bak hem sen zenginsinde sana koymaz ama benim hayatim biter. Adam temelin haline acimis yoluna devam etmis, 500 metre ilerde yine adam kirmizi isikta durmus arkadan gelen temel ayni sekil ZANK diye girmis. Adam yine inmis salakmisin kardesim frene bassana, temel yine aynen devam abi kusura bakma biliyosun durumu, affet, sen zenginsin ben fakir, yaptirirsin sen ben ise ocagim söner. Adam yine dayanamamis, sinirli bi sekilde yine binmis arabaya. Bi soraki isikta adam yine duruyor ven bizim temel yine ayni sekilde¨ZANK diye birdaha, adam bu sefer sinirli bi sekilde arabadan çikarken temel kafayi çikarmis camdan, "benim ben abi devam et !!":d

Yorum

Arkeolog TEMEL NEW YORK ta TURKIYE yi temsilen bir arkeoloji kongresine katilmis,ve arkeologlar kendi ulkelerinin kulturlerinin
                          ne kadar engin oldugunu anlatiyorlarmis.Amerikali bir arkeolog demiski "biz cok derin bir teknolojiye sahibiz,Texas ta yaptigimiz kazilarda yerin 100 mt altinda eski telefon kablolarina rastladik bu demek oluyorki bizim atalarimiz coktan telefonu icat etmisti"
                          Temel bu konuya cevaben...
                          "Biz daha ustun bir teknolojiye sahibiz bu kesin,cunku biz Macka'da yaptigimiz kazilarda yerin 200 mt altinda hic birsey bulamadik,buda demek oluyor ki bizim atalarimiz telsizi coktaaannn icat etmisti."
                          RUZGAR KUZEYDEN ESER!!!!!!!

Yorum

1)karadenizlinin biri birgün uçakla seyahat ediyor.uçak istanbul dan kalkıp trabzon a idiği sırada arka taraflardan bir karadenizlinin cep telefonu çaliyor.hostes hemen yanına gidip beyfendi uçakta telefonların açık olmasının yasak olduğunu bilmiyormusunuz,telefonunuzu lütfen kapatın dedikten sonra yanından ayrılır.ikinci bir defa çalınca yolcuların hepsi birden bizim karadenizliye çıkışır.karadenizli telefonun diğer ucunda olan kişiye ben konuştummi herkes bağa kizayi,sen koniş benseni dinliyirum.

2)Temelin bi parasütçü dükkani varmis. Adamin biri bir parasüt almis biraz pazarlik yapip parasini vermis ve parasütün özelliklerini sormus.Temel de teker teker anlatmis. Adam en son çikarken "peki bu açilmazsa ne yapmak gerekir" der. Temel de
                            -Açilmazsa hemen keri keturun oni..der

3)Temel birgün av yasagi olan bir göle balik tutmaya gitmis. Biraz sonra Temel'i gören bekçi
                            -sssssstttt aloooo sen ordaki. burda balik tutma yasaginin oldugunu bilmiyormusun?
                            -Bileyrum. bilmezmiyom... ama ben baluk tutmayrum ki. Çikarir oltasini göstererek:
                            -Pen solucanuma yüzme ööreteyrum

4)Temel plot olmus. Ucagi piste indirirken hep zorlanirmis ve kendi kendine dermis: "Bu pisti yapan mühendisi... 40 m. uzunlugunda 2 Km genisliginde, gelde buraya in!"

5)Temel cok zenginmis, Türkiye’nin sayili zenginlerinden. Ama bir ilkokul diplomasi bile yokmus.. Temel Rize baskanina demis ki: "Ben buraya çok büyük bir okul yaptirayim sizde bana ilkokul diplomasi verin" demis.. Temel okulu yaptirmis, tüm Rize’lileri Stadyuma cagirmislar.. Temel'in okul hakkinda konusmalarini ve diploma törenini izlemek için....Herneyse Toplaniyorlar.. Baskan Temel'e sana diploma vermeden once 1 soru soracagiz diyor.. Temel tamam diyor ve baskan 2 kere 2 kaç eder diyor...Temel 3 diyor.. Baskan da 2. sansiniz temel bey diyor... Bu seferde 5 diyor... Baskan temele son sansiniz ddiyor.. Ve temel de 4 diyor..Stadyumdaki halk birden bagriyor..
                            BASKANIM TEMELE BIR SANS DAHA VER!!!
                            ts_mania

Yorum

Brejnev, Küba'ya gelecekmiş. Kübalilar toplanmış, bir hoşluk yapacaklarmış. Ülkenin en iyi ressamına başvurmuşlar. Bir tablo yap. Adı "Brejnev Küba'da" olsun diye.

Ressam: Hadi oradan, demiş.

- Ben adamı görmedim bile. Adam hayatında Küba'ya gelmedi. Şimdi ben nasıl "Brejnev Küba'da" diye atmasyondan resim yaparım?"

Tesadüf bu ya, bizim Temel, puro almaya Havana'ya gelmiş o sırada sıkıntıyı duymuş. Ben size istediğiniz tabloyu yaparım, ama bana bir sandık puro verirseniz"

Adamlar çaresiz, vermişler. Temel bir hafta sonra, Küba'lıları cağırmış.

- "İşte tablonuz" demiş. Tuvalin üzerini örten bezi hızla aşağı çekivermiş.

Küba'lılar da donuvermişler. Tabloda, yatakta iki kişi, al takke ver külah.

- "Bu ne" diye gürlemiş, Turizm Bakani. - "Bu ne?. Bu kadin kim?.." "Brejnev'in karısı!" demiş, Temel.

- "Peki bu üstündeki adam kim?"

- "Brejnev'in uşağı!..

- "Peki Brejnev nerde ULAN!!!.."

- "Brejnev Küba'da"
                              ts_mania

Yorum

KONUŞULMAZ

Öğretmen sınıfı toplu halde sözlü yapıyordu. Tarih, Coğrafya sorularından sonra Tabiat Bilgisi sorularına geçti ve ilk sorusunu sordu:
                                -Söyleyin bakalım balıklar neden konuşmaz?
                                öğrencilerin hiç biri işin içinden çıkamıyor, sınıfta derin bir sessizlik hüküm sürüyordu ki temel cevabı yapıştırdı:
                                -Öğretmenum, sizun ta paşunuzu suya soksam konişapilur misunuz?
                                BMN | ANTALYA
                                Gemi mil ile olur Sevda dil ile Güzeller çok var ama Meyil birine olur...!!!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X