Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Temel ve Dursun Fıkraları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Temel ile Dursun fıkrası olmasada erkeklerin mutlaka okuması gereken bir fıkra.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      temel dursun ve idris üniversitede fizik bölümü okuyolarmış. ve o dersin hocası karadenizlileri sevmiyormuş. hoca dursun u kaldırmış söyle bakalım dursun demiş. yolda arabayla gidiyorsun ve hava çok sıcak ne yaparsın demiş. dursun hemen atlamış. camı açardım hocam demiş. hoca: işte o camdan giren rüzgarın hızı kaçtır demiş. tabikide dursun bilememiş 0'ı alıp oturmuş. sıra idris e gelmiş. hoca idris i kaldırmış
      idris, arabayla gidiyorsun ve hava çok sıcak ne yaparsın demiş
      idris: üstümü çıkarırım hocam demiş. hoca : daha da sıcak ne yaparsın demiş.
      idris: camı açarım hocam hoca : işte o camdan giren rüzgarın hızı kaçtır demiş. tabii haliyle idris de bilememiş 0' ı alıp oturmuş yerine
      tabi temel hocanın lazlara gıcıklığını biliyor ya anlamış kendisini kaldıracağını.
      hoca temel in yanına gelmiş. hoca : söğle bakalım temel, bir arabada gidiyorsun ve hava çok sıcak ne yaparsın demiş.temel: montumu çıkarırım hocam hoca:daha da sıcak oldu;
      temel: hırkamı çıkarırım hocam ; hoca : daha da sıcak oldu
      temel süğerterirmi çıkarırım
      hoca : daha da sıcak
      temel kazağımı çıkarırım
      hoca: daha da sıcak
      temel : sıcaktan kavrulacağımı bilsem yinede o camı açmam demiş
      Bu fıkranın sonunun daha argo bir halde bitmesi gerekmiyormuydu

Yorum

• TEMEL İLE DURSUN MAHKEMEDE

Temel ile Dursun çay acağı işletiyormuş.Temel patron,Dursun da çırağıymış.Ancak Temel ne derse Dursun hep tersini yaparmış.Artık Temel'in canına tak etmiş.Mahkemegünü gelmiş çatmış.
        Hakim Temel 'e sormuş:
        -Oglum nedir şikayetin?
        Temel:
        -Hakim bey,ben Dursun'dan şikayetçiyim,o salağın biridir.
        Hakim:
        -Tamam,Dursun'un salak olduğunu ispatla,onu cezalandıralım.Temel,Dursun'a:
        -Ula Dursun,git bak bakayım, ben dükkanda mıyım?demiş
        Dursun koşa koşa gitmiş
        Hakim:
        -Haklıymışsın Temel.Şurda teefon dururken koşaak gitti salak.

Yorum

• Temel'e sormuşlar,

- Karadenizli olmasaydın ne olurdun ?

Temel yanıtlamış,

- Çok mahçup olurdum...

Yorum

• barmen
            temel bir otele yerleşmiş.ilk gece bara inmiş ve 3 tane içki istemiş.her gece 3 tane içki istiyorumuş.sonunda barmen merak edip neden her gece 3 tane istediğini sormuş.temelde:
            ''biz 3 kardeş iduk ve üçümüzde farklı ülkelere dağıldik.birbirimizin yerinede içeriz.''demiş.
            temel ondan sonraki gece barmenden 2 tane içki istemiş.barmen:
            ''başınız sağolsun.2 tane istediğinize göre kardeşlerinizden biri öldü.''demiş.
            temel ise:
            ''yok!sadece ben içkiyi bıraktım!''

Yorum

• Temelle Dursun trenle yolculuk yaparken,
              bir sığır çiftliğinin önünden hızla geçiyormuş.Temel tahmin etmiş

-Dursun burada tam 397 sığır var...
              -Ula Temel nasıl saydın? Vızzz diye geçtuk daa..
              -Kolaydur..Ayaklaruni sayıp dörde böleyrummmmmm
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• daha önce yazmış olabilirim ama yinede çok beğendiğim fıkrayı yazıyorum:

eveeet Nasrettin Hocamız meşhuur Akşehir gölünün kıyısında oturmuş o bilinne malum iş olan göle yoğurt mayalama işini yapıyormuş, bunu bizim Temel görmüş uzaktan, merak etmiş ne yapıyor diye seslenmiş Hocaya:
                -- Hocaaa ne yapaysın ordaa?
                Hoca Cevap vermiş:
                -göle yoğutr mayalıyorum.
                Temel tekrar sormuş:
                - Hoca ne edecesın o kadar yoğurdi))

ya düşünüyorum gerçekten de Hocanın ya tutarsasına saplanıp kalmışız kimse Hocayada sormayı cesaret edememiş Temel den başka Temel geçmiş gölün maya tutup tutmayacağını o işin gerçek yanıyla uğraşıyor o kadar yoğurtla ne yapılır)
                TrabZonguldaklı...

Yorum

• Bu başlıkta sonucu "Salaklık" ile biten fıkraların hepsi başka fıkralardan çevirme , ismi temel ve dursun olarak değiştirilmiş fıkra furyası malesef bizimde dilimize dolanmış saçma.
                  Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Temel bir gün eve gelir Fatime sen ben anam hacca gidiyruk hazırlanun demiş Fadime başlamış çingar çıkarmaya hayatda olmaz benum anamda geleçek, oyle boyle 4 de gidiyler Hacca Kabe etrafında tavaf sırasında Temel'in anası dua ediyor Allahım ben kocami 5 kere aldattım ne olur beni affet , Fadime'nin anası dua ediyor Allahum benda kocamı 6 kere aldattım beni affet. Fadime dua ediyor Allah'ım ben Temelimu 3 kere Aldattım beni affet.. Sıra Temele Gelir Temel Allahum Habu gada Orspyla huzurna gelduğum için beni affet

ufak bir kötü söz söz konusu sorun teşkil ediyor ise silinebilir
                    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun a rastlamış, Dursun;
                      -Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmış;
                      - Ormanda ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'ın yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'ı taniyruuum, ne de yengesuni..
                      Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• Yaşanmış bir olay..

Araba kullanma konusunda tam bir yetenek olan Osman abimiz (nam-ı diğer Hakkinen Osman) öyle ki adam 15 senede stop etmeden arabayı kaldırmayı başarmıştır...

Bir gün yukardan gelen Osman abimiz virajı alamayıp soluğu fındıklığın dibinde bulur ve olay yerinde şöyle bir muhabbet döner:

-Ula Osman oyle bi geliyidi ki yuzlan mı gidiyidi binlan mı(100-1000 km/saat) bilemadum.

-Olur mu ula binlan gitse idi uçardı

-Ula uçtu zaten...

Yorum

• Tabur´a yeni bir komutan gelmis ve askerleri toplayarak baslamis konusmaya: Benim adim Ahmet, soyadim Kırç. Tekrar ediyorum, Kırç. Arada R var. Sakın ola diliniz sürçmesin çok fena yaparim. Askerler dagilmislar ve herkes "Arada R var, arada R var" diye içinden ezbere koyulmus. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermek için sagda solda gördügü askere soruyormus:
                          - Sen - Emredin komutanım! - Soyadim ne benim ?! - Kirç komutanim. - Aferin ! İşinin basina !
                          Komutan böyle böyle hergün bir kaç kere soyadini soruyor ancak kimse sasirmiyormus.
                          Nihayet bir gün sıra bizim Temele gelmiş.
                          - Sen ! Soyadim ne benim ?! Temel heyecandan konusamiyor, nutku tutulmus.Yaprak gibi sallanmaya baslamis. Komutan tekrar
                          - Sana söylüyorum, cevap ver, asabimi bozma !
                          Hemen arkasindaki arkadasi bakmis temel'in basi belaya girecek hemen fisildamis :
                          - Arada R var, arada R var.
                          Temel cevap vermis:
                          - GÖRT !!!
                          Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• İlk olarak cableTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tabur´a yeni bir komutan gelmis ve askerleri toplayarak baslamis konusmaya: Benim adim Ahmet, soyadim Kırç. Tekrar ediyorum, Kırç. Arada R var. Sakın ola diliniz sürçmesin çok fena yaparim. Askerler dagilmislar ve herkes "Arada R var, arada R var" diye içinden ezbere koyulmus. Komutan ise bu konuda ne kadar hassas olduğunu göstermek için sagda solda gördügü askere soruyormus:
                            - Sen - Emredin komutanım! - Soyadim ne benim ?! - Kirç komutanim. - Aferin ! İşinin basina !
                            Komutan böyle böyle hergün bir kaç kere soyadini soruyor ancak kimse sasirmiyormus.
                            Nihayet bir gün sıra bizim Temele gelmiş.
                            - Sen ! Soyadim ne benim ?! Temel heyecandan konusamiyor, nutku tutulmus.Yaprak gibi sallanmaya baslamis. Komutan tekrar
                            - Sana söylüyorum, cevap ver, asabimi bozma !
                            Hemen arkasindaki arkadasi bakmis temel'in basi belaya girecek hemen fisildamis :
                            - Arada R var, arada R var.
                            Temel cevap vermis:
                            - GÖRT !!!
                            öldüm geberdim oy oyyy
                            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• çok güzellermiş koptum gülmekten
                              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Sınıfta öğretmen sormuş:
                                -Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış:
                                -Hiç kalmaz öğretmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk,
                                -"Siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve
                                -"Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk,
                                -"Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum:
                                -Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir?
                                -"Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş,
                                -"Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk,
                                -"Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir ama düşünce tarzınızı beğendim." Demiş
                                √ OKAN™ 1987

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X